Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

"ΞΕΡΝΑΝΕ" σιγά - σιγά ! Φεμινίστρια ηγέτης, παραδέχεται ότι είπαν Ψ Ε Μ Μ Α Τ Α γιά τίς γυναίκες, που πεθαίνουν από τις παράνομες αμβλώσεις


      

“Φ ο υ σ κ ώ σ α μ ε  τά νούμερα…


 για να νομιμοποιηθούν οι


 αμβλώσεις”!!!

LifeNews.com

Από Micaiah Bilger

14 Σεπτεμβρίου 2022, Πόλη του Μεξικού, Μεξικό

Άλλη μία ακτιβίστρια για τις αμβλώσεις πιάστηκε πρόσφατα να παραδέχεται, ότι το κίνημα υπέρ των αμβλώσεων υπερβάλλει τον αριθμό των γυναικών που πεθαίνουν από παράνομες αμβλώσεις, για να χειραγωγήσει το κοινό ώστε να υποστηρίξει τις αμβλώσεις από «επιλογή».


Σε βίντεο που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, από το ισπανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ACI Prensa,* η Μεξικανή ηγέτης υπέρ των αμβλώσεων Marta Lamas δηλώνει σε πανεπιστημιακό 'πάνελ', πώς «φούσκωσαν τα νούμερα» των θανάτων των γυναικών από αμβλώσεις.

Η Marta Lamas   διδάσκει στο National Autonomous University of Mexico, (Εθνικό Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού) και βοήθησε στην ίδρυση της οργάνωσης υπέρ των αμβλώσεων Group for Information on Elective Reproduction (GIRE). 

Η ομάδα της ασκούσε επιρροή υπέρ του λόμπι των αμβλώσεων στην Πόλη του Μεξικού και σε οκτώ άλλες πολιτείες της χώρας, ώστε να νομιμοποιηθεί η δολοφονία των αγέννητων μωρών.

feminist leader admits they lied 02

Σε βίντεο, που αποκαλύφθηκε από την pro-life οργάνωση “Steps for Life”, η Lamas παραδέχεται ότι οι ακτιβιστές υπέρ των αμβλώσεων παραπληροφόρησαν εσκεμμένα το κοινό σχετικά με τον αριθμό των γυναικών που πέθαιναν από παράνομες αμβλώσεις. Ειδικότερα δήλωσε: «Εκείνη την εποχή, εμείς οι γυναίκες λέγαμε «100.000 γυναίκες πεθαίνουν το χρόνο από τις παράνομες αμβλώσεις. Η αλήθεια είναι ότι 100.000 άνθρωποι πέθαναν σε ολόκληρη τη χώρα, άνδρες και γυναίκες συνολικά και από όλες τις ασθένειες. Φουσκώσαμε τα νούμερα». Και συνέχισε: «Ήταν μια πολύ περίπλοκη διαδικασία, όπου μάθαμε πολλά πράγματα», προκαλώντας τα γέλια του κοινού. Δήλωσε ότι ο «ριζοσπαστικός στόχος» του GIRE είναι να «αποποινικοποιηθούν οι αμβλώσεις» σε όλο το Μεξικό.

Η ηγέτης του GIRE έκανε αυτό το σχόλιο κατά τη διάρκεια συζήτησης στις 25 Οκτωβρίου 2016  με τίτλο «Συνομιλία για το Φεμινιστικό Κίνημα» στο Μητροπολιτικό Αυτόνομο Πανεπιστήμιο στην Πόλη του Μεξικού.

Η διευθύντρια του “Steps for Life” στο Μεξικό, σχολίασε ότι είναι ανησυχητικό να βλέπεις τους ακτιβιστές των αμβλώσεων να γελούν που λένε ψέματα στο κοινό. Και συνέχισε: 

«Η μέθοδός τους να λένε ψέμματα,


 να

 φουσκώνουν, να υπερβάλλουν δεν


 είναι νέα… 

Αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσουμε και δεν μπορούμε

 να κοιμόμαστε μπροστά σε αυτή τη κατάσταση,

 εφ΄όσον έφτασαν να λένε ψέμματα στήν γυναίκα

 ότι δεν μπορεί να γίνει μητέρα, ότι δεν ξέρει πώς

 να γίνει μητέρα, ότι η μητρότητα είναι διάγνωση

 ασθένειας».

Το φαινόμενο της διασποράς ψευδών στατιστικών στοιχείων από τους ακτιβιστές για τον αριθμό των γυναικών που πεθαίνουν από παράνομες αμβλώσεις είναι γνωστό από δεκαετίες.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από την Roe v. Wade το 1973, οι ακτιβιστές για τις αμβλώσεις ισχυρίζονταν ότι χιλιάδες γυναίκες πέθαιναν από επικίνδυνες αμβλώσεις. Ωστόσο, ο DrBernard Nathanson, ενεργός εκτελεστής εκτρώσεων και ιδρυτής της NARAL, ο οποίος αργότερα έγινε pro-life, παραδέχτηκε ότι αυτοί οι αριθμοί ήταν «εντελώς ψευδείς».

Το 2021,  η έρευνα ενός γιατρού του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης οδήγησε στο συμπέρασμα ότι τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμό Υγείας και άλλων κορυφαίων ιατρικών οργανισμών σχετικά με τις γυναίκες που πέθαιναν από παράνομες αμβλώσεις στο Μαλάουι ήταν «αποδεδειγμένα παραποιημένα ή ακόμα χειρότερο ήταν κατασκευασμένα».

Η έρευνα ώθησε ένα μεγάλο βρετανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο να προχωρήσει σε διόρθωση ενός από τα άρθρα του. Η Telegraph έγραψε, «… μια πιο προσεκτική εξέταση της αναφοράς, η οποία είναι διαθέσιμη στο κοινό, δείχνει ότι η εκτίμηση των 12.000 γυναικών που πεθαίνουν από αμβλώσεις στο πεζοδρόμιο ετησίως δεν υποστηρίζεται από τα δεδομένα που περιέχονται στην έκθεση». Επισήμανε τα δεδομένα υγείας που δείχνουν ότι υπάρχουν περίπου 2.100 συνολικοί μητρικοί θάνατοι στο Μαλάουι κάθε χρόνο «και μόνο ένα μικρό ποσοστό αυτών αποδίδεται σε μη ασφαλείς αμβλώσεις».

Αν και σπάνια, μερικές φορές οι γυναίκες πεθαίνουν και αυτές μαζί με τα αγέννητα μωρά τους στις εκτρώσεις. Αρκετές πρόσφατες μελέτες έχουν βρει ότι η νομιμοποίηση των αμβλώσεων δεν μειώνει τα ποσοστά μητρικής θνησιμότητας και οι αμβλώσεις είναι πιο επικίνδυνες για τις μητέρες από τον τοκετό.

Εκατοντάδες γυναίκες πέθαναν από τις

 υποτιθέμενες «ασφαλείς, νόμιμες» αμβλώσεις

 στις ΗΠΑ. 

Συνολικά, το CDC έχει τεκμηριώσει

 περίπου 450 θανάτους γυναικών λόγω

 αμβλώσεων από τα τέλη της δεκαετίας του

 1970. 

Ωστόσο, το CDC σημειώνει ότι ο αριθμός είναι

 σχεδόν βέβαιο ότι είναι υποεκτιμημένος επειδή

 οκτώ  πολιτείες δεν αναφέρουν τους αριθμούς

 θανάτων τους

 στο CDC.

Το LifeNews έχει επίσης τεκμηριώσει περιπτώσεις

 όπου γυναίκες πέθαναν μαζί με τα μωρά τους

 μετά από νόμιμες αμβλώσεις. 

Σε αυτούς

 περιλαμβάνονται οι Tonya Reaves, Cree Erwin, Lakisha

 Wilson, Diana Lopez, Holly Patterson και άλλες.

https://www.catholicnewsagency.com/news/252279/feminist-leader-admits-we-inflated-the-figures-to-get-abortion-legalized-in-mexico

https://www.lifenews.com/2022/09/14/feminist-leader-admits-they-lied-about-women-dying-from-illegal-abortions/

https://www.afistemenaziso.gr

1 σχόλιο:

  1. Όσοι πεθάνουν πάνω στην γη, σαν αμετανόητοι διαπράξαντες εκτρώσεις, θα κριθούν στην αιώνια μεταθανάτια ζωή σαν ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ εκ προμελέτης, και θα περάσουν "καλά"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!