Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ! Ειδικώς οι κυρίες! «Γιόγκα» - Τό πιό κ α λ ο σ τ η μ έ ν ο ΣΧΕΔΙΟ της 'Νέας Τάξεως Πραγμάτων'! [ Δ Η Θ Ε Ν γυμναστική..... ] / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 







https://www.youtube.com/watch?v=1TeQLPl9M_U&ab_channel=%CE%9F%CF%81%CE%B8%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%BF%CF%82%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7

Ορθόδοξος Χριστιανισμός - Χριστιανική πίστη

2 σχόλια:

  1. Αυτά τα συστήματα (Γιόγκα, και πολλά άλλα) είναι ανθρωποκεντρικά. Δηλαδή αναζητούν την δήθεν "σωτηρία", από τον ΙΔΙΟ τον άνθρωπο.
    Η πραγματικότητα όμως είναι ότι η ανθρώπινη φύση (στην ψυχή και στο σώμα) είναι ΑΡΡΩΣΤΗ, μετά από την πτώση του Αδάμ και της Εύας στον αρχαίο Παράδεισο του Θεού. Αυτή η άρρωστη ανθρώπινη φύση θεραπεύεται (ανάλογα με την συνειδητή και συνεχή-συστηματική προσπάθεια του κάθε ανθρώπου), μέσα από την προσωπική ΣΧΕΣΗ του κάθε ανθρώπου με τον προσωπικό και αληθινό Θεό.
    Όλα τα ανθρωποκεντρικά συστήματα, είναι στην πραγματικότητα αποτυχημένα, διότι ΔΕΝ μπορούν να θεραπεύσουν την μετα-πτωτική αρρωστημένη ανθρώπινη φύση.
    Οι Όσιοι της Ορθόδοξης Εκκλησίας, είναι ξεκάθαρα και "χειροπιαστά" παραδείγματα ανθρώπων, που προσπάθησαν επίμονα να θεραπεύσουν σε μεγάλο βαθμό (όχι απόλυτα) την μετα-πτωτική αρρωστημένη ανθρώπινη φύση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοβελτίωση είναι το εμπορικό σήμα της γιόγκα.
    Αν το πάρουμε κοινωνικά- πολιτισμικά και όχι θεολογικά, έχουμε να κάνουμε με μια ξένη κουλτούρα που ανταγωνίζεται ή και συναγωνίζεται με τα δυτικοφερτα Χάλοουϊν στο βομβαρδισμενο πολιτισμικό μας τοπίο για τα λάφυρα της χαμένης μας ταυτότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!