Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε ΠΙΑ! «ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ» την Ευρώπη από μέσα! Σ υ γ κ λ ο ν ί ζ ε ι Σουηδή δημοσιογράφος, «ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» καί γιά τήν Ελλάδα μας ! / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 ΚΥΚΕΩΝΑΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ!!! Δεν είναι μόνο η Ουκρανία και η τεχνητή οικονομική κρίση…


Η Σουηδή δημοσιογράφος Ingrid Carlqvist, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου γιά όλη την Ευρώπη!!!

Την ώρα που από τα ανατολικά τα σύννεφα πολέμου πυκνώνουν, οι ευρωπαϊκές χώρες δεν υποφέρουν απλά οικονομικά, αλλά με αρχή την Σουηδία, πραγματικά  Γ Ο Ν Α Τ Ι Ζ Ο Υ Ν   στίς ορδές του Ισλάμ!!!


Η δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως η χώρα της κινδυνεύει να γίνει η πρώτη χώρα του νόμου της Σαρία σε όλη την Ευρώπη, με τα ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ σημάδια που επικαλείται να δείχνουν πως σε αυτό τον δρόμο βαδίζει και η Ελλάδα

Όπως δήλωσε:

«Η Σουηδία ήταν το τέλειο μέρος για αυτούς, γι’ αυτό νομίζω ότι οι παγκοσμιοποιητές, αποφάσισαν ότι ήθελαν την Σουηδία.

Πήραν την πιο ομοιογενή χώρα της Ευρώπης, την πιο φιλική, την πιο ασφαλή, την λιγότερο βίαιη χώρα της Ευρώπης, και την γέμισαν με δύο εκατομμύρια μουσουλμάνους σε 20 χρόνια.

Νομίζω ότι στην πραγματικότητα είχαν σχέδιο. Ήθελαν να δουν τι θα συμβεί.

Οι μουσουλμάνοι έχουν κατά μέσο όρο έξι παιδιά, οι Σουηδοί έχουν περίπου 1,5 παιδιά (κατά μέσο όρο).

Έτσι μέσα σε μερικές γενιές δεν θα υπάρχουν άλλοι Σουηδοί έτσι κι αλλιώς, οπότε υποθέτω άλλες 11 μουσουλμανικές “χώρες των θαυμάτων”, θα προσπαθήσουν να μας εκτοπίσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Έτσι έχει το πράγμα.

Οι μουσουλμάνοι έρχονται απλά εδώ γιατί ξέρουν ότι παίρνουν πολλά χρήματα. Δεν χρειάζεται να δουλέψουν. Μπορούν απλώς να ζήσουν από το σύστημα πρόνοιας και στην συνέχεια μπορούν να έχουν ξέρετε, μια δουλειά στην άκρη από όπου δεν θα πληρώνουν φόρους, ώστε να μπορούν να έχουν μια πραγματικά καλή ζωή (σ.σ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;; ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!)

Έχουν αποστολή, είναι για να διαδώσουν το Ισλάμ και την Σαρία, οπότε αν η Σουηδία δεν αλλάξει τα πράγματα πολύ σύντομα τώρα, φοβάμαι ότι θα καταλήξουμε η πρώτη χώρα με Σαρία στην Ευρώπη και μετά όλα θα εξαφανιστούν. Μετά όλα τελειώνουν».

photo unsplash

https://www.el.gr/diethni/teleionoyn-tin-eyropi-apo-mesa-sygk/

2 σχόλια:

  1. Θα κάνουμε την Δύση τόσο διεφθαρμένη που θα βρωμάει»...

    http://redskywarning.blogspot.com/2014/09/blog-post_90.html?m=1

    Υ.Γ
    Διαβάστε το προσεκτικά

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ Ο Υ Σ Ι Α Σ Τ Ι Κ Ο ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΚΑΙ ΠΩΣ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ.....
      Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!