Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Τζ.Μελόνι: Ἐπιβεβαιώνω τήν δήλωση ( του ΥΠΕΞ ) Ταγιάνι, γιά τήν κ υ ρ ι α ρ χ ί α τῶν ἑλληνικών νησιῶν!



Τί ἔγραφα ἐχθές ;

Δέν μποροῦν νά καταλάβουν ἤ κάνουν πώς δέν καταλαβαίνουν ὅτι ἡ Μελόνι καί ἡ κυβέρνησίς της ὡς ἀνήκουσα στήν ἐθνικιστική ἰδεολογία λειτουργεῖ μέ βάσι τήν ἀγάπη καί τό καλό τῆς χώρας της

Ἄν αὐτό,εἰδικῶς σέ θέματα ἐξωτερικῆς πολιτικῆς, συγκρούεται μέ τά συμφέροντα ἄλλων κρατῶν εἶναι πρόβλημα τῶν ἴδιων τῶν κρατῶν καί ὄχι τῆς κάθε Μελόνι πού λειτουργεῖ μέ ἄξονα τό συμφέρον τῆς πατρίδος της. 



Ἄς ἀσκήσουν ἀνάλογη πολιτική οἱ κάθε εἴδους ἐξουσιαστές καί ἀντί νά ἀφορίζουν νά κυττάξουν νά ἀναβαθμίσουν τίς διμερεῖς σχέσεις τους μέ τήν Ἰταλία,ἀφοῦ ὑπό τήν νέα ἡγεσία πλέον τούς δίδεται ἡ εὐκαιρία τέτοιων διπλωματικῶν ἀναβαθμισμένων σχέσεων... ( ΕΔΩ)

Λέει λοιπόν σήμερα ἡ Μελόνι στέλνοντας τό μήνυμα στόν Μητσοτάκη :

«Με ενδιαφέρει πολύ να εργαστώ και να ενισχύσω τις διμερείς σχέσεις με την Ελλάδα» 

...ερωτηθείσα από το ΑΠΕ-ΜΠΕ αν επιβεβαιώνει την δήλωση του Ιταλού υπουργού εξωτερικών, Αντόνιο Ταγιάνι, ότι τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου ανήκουν, ασφαλώς, στην ελληνική κυριαρχία και αν, όπως φάνηκε έως τώρα, εννοεί να ενισχύσει την συνεργασία με την Ελλάδα, αρχίζοντας από το μεταναστευτικό και την καταπολέμηση τυχόν «υβριδικών πολέμων», η Ιταλίδα πρωθυπουργός απάντησε:

«Επιβεβαιώνω την δήλωση αυτή του Ταγιάνι και επιβεβαιώνω, επίσης, ότι με ενδιαφέρει πάρα πολύ να εργαστώ και να ενισχύσω τις διμερείς σχέσεις με την Ελλάδααλλά και με τις χώρες της Μεσογείου γενικότερα. Θα είδατε ότι προωθούμε πολύ την παρουσία της Ιταλίας στο μέτωπο του Νότου. 
Το ενδιαφέρον μας είναι τεράστιο, ακόμη δεν μπόρεσα να συναντήσω τον Έλληνα πρωθυπουργό, αλλά βρεθήκαμε αυθόρμητα να προωθούμε, από κοινού, διάφορες πρωτοβουλίες».

«Ελπίζω να τον συναντήσω σύντομα και θεωρώ ότι και στο μεταναστευτικό, επιβεβαιώνοντας και πάλι τις δηλώσεις του Ταγιάνι, η Ελλάδα, μαζί με την Ιταλία, την Μάλτα και την Κύπρο (δηλαδή οι χώρες που βρίσκονται πιο εκτεθειμένες) είναι εκείνες που σίγουρα γνωρίζουν καλύτερα το αντικείμενο και μπορούν να εργαστούν με τον πιο αποδοτικό τρόπο για μια λύση

Μια λύση προς το συμφέρον όλων, διότι μιλάμε για εξωτερικά σύνορα της Eυρωπαϊκής Ένωσης, και κατά συνέπεια είναι ένα θέμα που θεωρώ ότι θα έπρεπε να ενδιαφέρει, και πράγματι ενδιαφέρει όλους

Αλλά σίγουρα εμείς, που είμαστε οι πιο εκτεθειμένοι, έχουμε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τις περισσότερες γνώσεις για να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια αποδοτική πρόταση. Είναι ακριβώς αυτό που κάνουμε» πρόσθεσε η κ. Μελόνι.
ΕΔΩ

Εἴδατε ; 

Καί πάλι τήν πρόταση τήν κάνει ἡ Μελόνι. 

Πρός τόν μαρξιστοαναθρεμμένο Κούλη. 

Τί θά ἀπαντήσῃ ; 

Μᾶλλον ἤ ΣΙΓΟΥΡΑ,ὅ,τι τοῦ ὑπαγορεύσουν τ᾿ἀφεντικά του

Ἡ παγκόσμια ἐξουσιαστική 'ἐλίτ'

Τί θά εἶναι αὐτό ; 

Θά τό μάθετε ΑΝ ἀπαντήσῃ ὁ Κούλης. Γιατί ὑπάρχει καί τό ἐνδεχόμενο νά μήν ἀπαντήσῃ καθόλου. 

Καί μετά μᾶς φταίει, λέει, ἠ Μελόνι... 

Ἡ Πελασγική
http://sxolianews.blogspot.com/2022/11/blog-post_75.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!