Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΗ Ῥατσίστρια καθηγήτρια στίς ΗΠΑ, ζητᾷ τήν ....ἐξάλειψιν τῆς Λευκῆς Φυλῆς!!!!!!

 

 Ἡ Κοῦπερ μέ λῦσσα περιγράφει πώς βλέπει ὅλα τά κακά στούς Λευκούς !  (φωτό ἀπό τό 'βίντεο')

Εάν οι υπεύθυνοι του Πανεπιστημίου Rutgers είχαν ένα ίχνος ακεραιότητας - που προφανώς δεν έχουν - θα είχαν ήδη απολύσει μία μαύρη καθηγήτρια, αφού ουσιαστικά ζήτησε να ...εξαλειφθεί η λευκή φυλή!!!



Σ᾿ένα ποταπό, αηδιαστικό παραλήρημα σε μια εκπομπή,μόνον με μαύρους, το "The Root"( ἡ ῥίζα) , η καθ. Brittney Cooper, η οποία διδάσκει μαθήματα για τις γυναίκες και το φύλο και τις σπουδές Africana (το γιατί κάποιος θα ήθελε να πληρώσει για άχρηστα μαθήματα όπως αυτό είναι ένα άλλο θέμα ), είπε ότι οι λευκοί είναι ιστορικά «απόλυτα αφοσιωμένοι στην κακία» και ότι η λύση για τη διόρθωση αυτού καθώς και για την αντιμετώπιση της υποτιθέμενης λευκής υπεροχής είναι να «τους βγάλεις από την μέση».

«Νομίζω ότι οι λευκοί άνθρωποι έχουν δεσμευτεί να είναι κακοί στο σύνολό τους», είπε στο πάνελ, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης - ξεφεύγοντας με μια παρατήρηση ότι, αν ένας λευκός καθηγητής το έλεγε για τους μαύρους, θα είχε απολυθεί πριν από το τέλος της εκπομπής.

Συνεχίζοντας, ισχυρίστηκε ότι οι λευκοί δεν θέλουν να μεταβιβάσουν καμμία εξουσία ή έλεγχο της κοινωνίας σε έγχρωμα άτομα «επειδή είναι τόσο διεφθαρμένοι» — αγνοώντας προφανώς το γεγονός ότι πολλές μεγάλες πόλεις διοικούνται από μαύρους δημάρχους, μέλη δημοτικών συμβουλίων και εκλέγονται μέλη των πολιτειακών νομοθετικών σωμάτων και του Κογκρέσου.

«Ξέρετε, η σκέψη τους είναι τόσο θολή και πνευματικά χρεοκοπημένη σχετικά με την εξουσία που… φοβούνται αυτή την πραγματικά υπαρξιακή εγκατάλειψη της εξουσίας γιατί δεν μπορούν να φανταστούν άλλο τρόπο να υπάρχουν», είπε, συνεχίζοντας ότι δεν βλέπει άλλη «επαρκώς ικανοποιητική», τρέχουσα λύση για την αντιμετώπιση της υποτιθέμενης λευκής υπεροχής.

Στη συνέχεια, εξαπέλυσε μια αχρεία απειλή προς όλους τους λευκούς: « Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι πρέπει να βγάλουμε αυτές τις μαμάδες από την μέση», είπε, αν και έτρεξε να το αιτιολογήσει με τον απίστευτο ισχυρισμό ότι «δεν πιστεύει σε βίες ενέργειες».

Μιλώντας για την υπεροχή των λευκών, η «καθηγήτρια» πρόσθεσε επίσης ότι «πιστεύει θεμελιωδώς ότι τα πράγματα που έχουν αρχή έχουν και ένα τέλος».

«Όλα τα πράγματα που ξεκινούν απ᾿τους λευκούς δεν είναι άπειρα και αιώνια, σωστά; Δεν θα συνεχίσουν επ᾿άπειρονΚαι αυτό είναι πολύ σημαντικό να το θυμόμαστε», είπε, σημειώνοντας ότι ήδη οι λευκοί «χάνουν» λόγω της πτώσης των ποσοστών γεννήσεων, της αλλαγής δημογραφικών στοιχείων και του αυξανόμενου κόστους ζωής (χάρη στο κόμμα που ψηφίζει – τους Δημοκρατικούς).

φωτό ἀπό τό βίντεο

« Τα ποσοστά γεννήσεων των λευκών μειώνονται … επειδή κυριολεκτικά δεν έχουν την πολυτέλεια να βάλουν τα παιδιά τους, τις νεότερες γενιές, στήν μεσαία τάξη… Είναι εξαιρετικά διεστραμμένο, και επίσης, θα έλεγα πως το αξίζουν», είπε.

Η Cooper συνέχισε λέγοντας, ότι μόνο στο μέλλον θα υπάρξει ένα τέλος στους πολιτιστικούς πολέμους, μια τεράστια υπόθεση που σημαίνει, ότι όλοι στο μέλλον θα έχουν μυαλό και όλοι θα σκέφτονται το ίδιο (κάτι που δεν θα συμβεί ποτέ, τουλάχιστον όχι οικειοθελώς).

«Τα παιδιά μπορούν πραγματικά να κατανοήσουν την κριτική θεωρία της φυλής, επειδή το ζήτημα που έχει η δεξιά είναι ότι η κριτική θεωρία φυλής είναι απλώς η σωστή διδασκαλία της αμερικανικής ιστορίας», είπε.

Ας είμαστε ξεκάθαροι: 

Η κριτική φυλετική θεωρία, από μόνη της, είναι τραγικά ρατσιστική γιατί διδάσκει ότι τα πάντα για τήν χώρα μας είναι άσχημα και λάθος από τότε που οι λευκοί ίδρυσαν το έθνος

Αλλά και πάλι, ούτε αυτό είναι απολύτως αληθές. 

Οι μαύροι, οι ιθαγενείς της Αμερικής και οι Ισπανόφωνοι, ειδικά, έπαιξαν ρόλο στην ίδρυσή μας σε κάποιο βαθμό. 

Και ας είμαστε ξεκάθαροι: Είναι η  πλευρά της στον πολιτικό διάδρομο (αριστερά) που προσπαθεί να εξαλείψει επιρροές άλλων πολιτισμών (όπως η αναγκαστική απομάκρυνση της ιθαγενούς αμερικανίδας από τη συσκευασία του Land-O-Lakes και η αλλαγή των ονομάτων των αθλητικών ομάδων, όπως οι Ινδιάνοι του Κλίβελαντ και οι Ρεντσκίνς της Ουάσιγκτον)

Άνθρωποι σαν την Κούπερ είναι χειρότεροι από τους πιό αχρείους υποκριτές: 

Είναι πολιτιστικός καρκίνος .


Ἀπό : naturalnewscom

Μία ματιά πού ἔρριξα, γιά τήν ἐν λόγῳ, στήν μηχανή ἀναζητήσεως τοῦ διαδικτύου, διεπίστωσα πώς ἐπανειλημμένως καταφέρεται κατά τῆς Λευκῆς Φυλῆς, μέ μεγάλο μένος ! 

Τό ἴδιο εἴδα νά κάνῃ καί κατά του Τράμπ. 

Ἄν σημαίνει κάτι αὐτό ; Χμμ... Μᾶλλον πολλά ...

Ἡ Πελασγική

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!