Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Τ Ρ Ι Σ Α Θ Λ Ι Ο Σ ! Ο [ανύπαρκτος] πρόεδρος της Αλβανίας απαίτησε (!) νά κατέβει η Ελληνική Σημαία! ( ΓΙΑΤΙ πήγε εκεί ο Δένδιας καί δέν ΑΚΥΡΩΣΕ τήν επίσκεψή του; )

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ,
ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ,
ΤΟΥΣ ΤΑΖΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ..."ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΡΕΙΑ"ΤΟΥΣ!
ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ...ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ!

Ένα 24ωρο πριν την επίσημη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στις μειονοτικές περιοχές της Αλβανίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στήν γείτονα, προχώρησε  σε μία ακραία πρόκληση.

Ο Bajram Begaj πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Δήμο Φοινίκης, εκεί όπου την Πέμπτη θα βρίσκεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός.





Φτάνοντας στο Δημαρχείο, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να εισέλθει στο κτίριο για την συνάντηση με το Δήμαρχο της περιοχής καθώς κυμάτιζε η Ελληνική Σημαία μαζί με την αλβανική, όπως προβλέπεται από τις διεθνείς συνθήκες για την επίσημα αναγνωρισμένη μειονοτική ζώνη.

Έτσι η συνάντηση δεν έγινε ποτέ με τον Αλβανό πρόεδρο να συνεχίζει την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της περιοχής.

Νωρίτερα είχε βρεθεί στο Αλύκο για κατάθεση στεφάνου στο μνημείων τεσσάρων Βορειοηπειρωτών που δολοφονήθηκαν πριν 32 χρόνια στα σύνορα, κατά την προσπάθειά τους να διαφύγουν στην Ελλάδα.

Και εκεί ο Αλβανός Πρόεδρος της Δημοκρατίας απαίτησε την υποστολή και την απομάκρυνση της Ελληνικής Σημαίας. 

Οι τοπικές αρχές, συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις του, κάτι που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια.

Κι αυτό γιατί αφενός ο Αλβανός πρόεδρος γνώριζε την ιστορία του Αλύκου και της δολοφονίας των τεσσάρων νέων, όπως γνώριζε ότι το μνημείο αποκαταστάθηκε στη σημερινή του μορφή με χορηγία της ελληνικής βουλής.

Σημειώνεται ότι κανένας Αλβανός πολιτικός, ή πολιτειακός παράγοντας, δεν είχε εγείρει τέτοιες αξιώσεις περιοδεύοντας στις επίσημα αναγνωρισμένες μειονοτικές περιοχές....

https://www.epiruspost.gr/akraia-proklisi-apo-ton-proedro-tis-al/

5 σχόλια:

  1. ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ''ΕΛΛΗΝΑ'' ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ? ΑΦΟΥ ΚΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΒΑΝΑΡΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΘΕΛΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ. 50 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ) ΥΠΗΡΞΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ? ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΒΑΝΑΡΙΟ. ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΤΟ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥΣ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε, δέν υπάρχει περίπτωση νά διαφωνήσουμε.
      Από τήν άλλη πλευρά, η χώρα μας λόγω ...εκατομμυρίων λόγων, συνθηκών, περιστάσεων, γεωγραφικής τοποθεσίας καί άπειρα άλλα, ΠΟΔΗΓΕΤΕΙΤΑΙ έ ξ ω θ ε ν καί μακρόθεν!
      Καί οι "επιλογές" των όποιων δήθεν ηγετών στό Ελλαδιστάν, γίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ μόνον ΕΚΕΙ!
      Άν τώρα, αναζητάς τυχόν κάποιον Βίκτωρ Όρμπαν γιά εδώ, ξέχασέ το ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ πιστεύουμε...
      Παρά ταύτα ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ καί δέν θά χάσουμε ΟΥΤΕ τό κουράγιο μας, ΟΥΤΕ τό φρόνημά μας!
      Καλά καί ευλογημένα Χριστούγεννα!

      Διαγραφή
  2. Ναι,ρε φιλε,αυτο δεν σημαινει οτι εμεις δεν πρεπει να ψηφιζουμε τους σωστους δευτερους[εφοσον τον αρχηγο τον επιλεγουν αλλοι]Εδω φτασαμε στο σημειο,εκτος απο τον φυτευτο Μητσοτακη με τα Σημιτοπαιδα,να εχουμε εναν δολοφονο,νοσηρο φασιστα,κατι κλοουν και μια σειρα απο πειθηνιους κλακαδορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν,εμεις ψηφισουμε,ξανα,αυτα τα 155 ανδρεικελα και αυτους που πραγματικα κανανε κακο[οχι γιατι καπνιζουν],δεν μας φταινε αλλοι.Θελει ομως πολιτικη σκεψη και αναλογη ευφυια.Εχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΥΡΙΕ Ι.Κ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΜΠΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!