Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

ΟΛΟΙ ! Τό ρωσικό υπουργείο ΑΜΥΝΗΣ δημοσιεύει λίστα, μέ τούς κυρίως παράγοντες στό πρόγραμμα ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ της Ουκρανίας, που είναι ...Α μ ε ρ ι κ α ν ο ί ! ! !


Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσιεύει λίστα με τους βασικούς παράγοντες στο πρόγραμμα βιολογικών όπλων της Ουκρανίας, που είναι  Α μ ε ρ ι κ α ν ο ί !...

Μεταξύ αυτών: 



Ο πρώην διευθυντής της 'DITRA', Kenneth Myers, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ταμείου επιχειρηματικών κεφαλαίων In-Qual-Tel, που ελέγχεται από τη CIA, η Tara O’Toole, η πρώην διευθύντρια του Αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και της Πρόληψης Νοσημάτων, Thomas Frieden, πρώην διευθυντής των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας, Francis Collins, πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Battelle Memorial Institute, Jeffrey Wadsworth, επικεφαλής επιστήμονας και πρόεδρος διεθνούς έρευνας, ανάπτυξης και ιατρικής στην 'Pfizer', και πολλοί άλλοι.

Όλοι τους, με τον ένα, ή τον άλλο τρόπο, είναι δικαιούχοι των βιολογικών προγραμμάτων του Πενταγώνου και συνδέονται με το Δημοκρατικό Κόμμα των Ηνωμένων Πολιτειών, του οποίου οι ηγέτες είναι οι ιδεολογικοί εγκέφαλοι της στρατιωτικής-βιολογικής έρευνας και οι δημιουργοί συστημάτων μυστικών για ξέπλυμα χρήματος, προς όφελος ενός στενού κύκλου της αμερικανικής 'ελίτ'. 

Είναι αυτοί οι άνθρωποι που πρέπει νά ερωτηθούν, ΓΙΑΤΙ τα χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων δαπανώνται για ΠΑΡΑΝΟΜΗ στρατιωτική - βιολογική έρευνα στην Ουκρανία καί σέ άλλες χώρες του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!