Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Με αυτήν την κίνηση ο Πρόεδρος Μπάιντεν θα αλλάξει το διαδίκτυο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ | BINTEO

https://www.linkedin.com/authwall?trk=gf&trkInfo=AQG1-seWWcXUDgAAAYu7YMwIw-sT0569AZN5CP8W3AmtAa707EU1g8WYB9asCN-6t4PkaCkdp7DTsa_p7uNQTGuzihk9gS3Um5wcfgAJzDMd984Olqj5rMonT_z1va4JJIG8zZY=&original_referer=https://www.google.com/&sessionRedirect=https%3A%2F%2Fwww.linkedin.com%2Fin%2Frealclaytonmorris

Ο Επίτροπος της FCC (Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών) Brendan Carr προειδοποιεί ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν πρόκειται να παραδώσει στην FCC πρωτοφανή εξουσία και έλεγχο του Διαδικτύου.


Wikipedia

Η FCC πρόκειται να ψηφίσει για το «σχέδιο του προέδρου Μπάιντεν να δώσει στο διοικητικό κράτος αποτελεσματικό έλεγχο όλων των υπηρεσιών και υποδομών του Διαδικτύου». 

Ο Carr δημοσίευσε μια προειδοποίηση ότι αυτό το νέο σχέδιο είναι ισοδύναμο με τον σχεδιασμό και τον έλεγχο της σοβιετικής εποχής. 

Ο επίτροπος της Αμερικανικής Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών Brendan Carr
https://www.fcc.gov/about/leadership/brendan-carr

Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς ως πολίτες γι' αυτό; Τίποτε. Η FCC ψηφίζει για να δώσει στον εαυτό της τις δικές της εξουσίες. Αυτό δεν φαίνεται σωστό, έτσι δεν είναι;

Wikipedia



ΠΗΓΗ: https://www.youtube.com/watch?v=sS0mbe1Zp0U&ab_channel=Redacted


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!