Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Προσοχή στην ψηφιακή σήμανση: Η ΕΕ κινείται επιθετικά για την ψηφιοποίηση των πολιτών της και οι ΗΠΑ θα ευθυγραμμιστούν επίσης.



Αλλά πρώτα, θα βιώσουμε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και την οικονομική κατάρρευση

Καθώς η προσοχή μας έχει στραφεί προς τη Μέση Ανατολή και τον πόλεμο στο Ισραήλ, οι παγκοσμιοποιητές κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το όνειρό τους να δημιουργήσουν μια πραγματικά ψηφιακή κοινωνία στην οποία όλα τα ανθρώπινα όντα επισημαίνονται, παρακολουθούνται και βαθμολογούνται για ό, τι κάνουν.

Αναφέρθηκε αυτή την εβδομάδα ότι τα Ηνωμένα Έθνη, το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates και οι εταίροι του Ιδρύματος Rockefeller ξεκινούν μια εκστρατεία για την επιτάχυνση της ψηφιακής ταυτότητας, των ψηφιακών πληρωμών και της ανταλλαγής δεδομένων σε 50 χώρες έως το 2028, όλα κάτω από την ομπρέλλα της ψηφιακής δημόσιας υποδομής (DPI). (πηγή). Την αποκαλούν «Ατζέντα 50-σε-5». Δεν είναι χαριτωμένο; Υποθέτω ότι ο όρος "Μεγάλη Επαναφορά" είναι ήδη φθαρμένος για τους περισσότερους ανθρώπους, οπότε έπρεπε να βρουν ένα νέο παρατσούκλι.

Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (UNDP) ανακοίνωσε σχέδια για την ανάπτυξη «ψηφιακών ταυτοτήτων» παγκοσμίως έως το 2030 και θα είναι υποχρεωτικές για τους ανθρώπους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κοινωνία, λέει η Reclaim the Net, η οποία υποστηρίζει την ελευθερία του λόγου και την ατομική ελευθερία στο διαδίκτυο.

Φαίνεται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα είναι ένα από τα πιο επιθετικά κυβερνητικά όργανα που θα κινηθούν προς την κατεύθυνση της ψηφιοποίησης των πολιτών της. Μόλις επιτευχθεί αυτό, το επόμενο βήμα θα είναι το ψηφιακό νόμισμα και στη συνέχεια ένα πλήρες σύστημα βαθμολόγησης κοινωνικής πίστωσης. Η Κίνα είναι το πρότυπο για αυτό.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα κράτη μέλη μόλις κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με την εισαγωγή της ψηφιακής ταυτότητας, ανέφερε ένας ολλανδός ευρωβουλευτής στις 8 Νοεμβρίου σε μια ανάρτηση στο X.

«Μόλις έφυγα από την αίθουσα όπου είχαμε διαπραγματεύσεις για την ψηφιακή ταυτότητα - και έχω άσχημα νέα», ανακοίνωσε ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Rob Roos την Τετάρτη.

Μόλις τεθεί σε εφαρμογή αυτό το ψηφιακό αναγνωριστικό, το επόμενο βήμα θα είναι ένα CBDC ή ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας. Στη Μεγάλη Επαναφορά, γνωστή και ως Νέα Παγκόσμια Τάξη, η διπλή ψηφιοποίηση του νομίσματος και των ανθρώπινων σωμάτων πάνε πάντα μαζί.

Και ο Roos είπε ότι αυτό ακριβώς είναι το σχέδιο στην Ευρώπη.

Στο X, σε μια ανάρτηση στις 8 Νοεμβρίου που περιελάμβανε ένα βίντεο, έγραψε:

"BREAKING: Πολύ άσχημα νέα. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα κράτη μέλη μόλις κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με την εισαγωγή της ψηφιακής ταυτότητας, #eID. Αμέσως μετά, #EU Επίτροπος Breton δήλωσε: «Τώρα που έχουμε ένα πορτοφόλι ψηφιακής ταυτότητας, πρέπει να βάλουμε κάτι σε αυτό...», προτείνοντας μια σύνδεση μεταξύ #CBDC και ηλεκτρονικής ταυτοποίησης. Αγνόησαν όλους τους ειδικούς προστασίας της ιδιωτικής ζωής και τους ειδικούς ασφαλείας. Τα πιέζουν όλα. Δεν είμαι αισιόδοξος. Αλλά δεν είναι πολύ αργά ακόμα. Το Κοινοβούλιο πρέπει ακόμη να ψηφίσει επ' αυτού. Ενημερώστε τον ευρωβουλευτή σας ότι αντιτίθεστε στην ψηφιακή ταυτότητα και ότι θέλετε ο ευρωβουλευτής σας να την καταψηφίσει!»

Ο Ολλανδός δημοσιογράφος Marc van der Vegt δήλωσε σε ανάρτησή του στο X: «Οι πολίτες των κρατών μελών πρέπει να ψηφίσουν για αυτό, τελεία και παύλα. Στο ολλανδικό κοινοβούλιο μια μεγάλη πλειοψηφία ήταν κατά της ηλεκτρονικής ταυτοποίησης. Αλλά ακόμα έχει υπογραφεί στις Βρυξέλλες από έναν από τους υπουργούς μας».

Η πίεση θα αυξηθεί επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες να ενταχθούν στο παγκόσμιο ψηφιακό σύστημα. Ανέφερα τον Απρίλιο ότι έχει εισαχθεί ένα νομοσχέδιο στη Γερουσία των ΗΠΑ που, αν περάσει, θα απαιτεί από όλους τους Αμερικανούς να έχουν ψηφιακή ταυτότητα για να λειτουργήσουν στην κοινωνία

Κατά τη γνώμη μου, οι πολίτες των ΗΠΑ δεν είναι ακόμη έτοιμοι να ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι της πλήρους ψηφιοποίησης, αν και είμαστε ήδη εν μέρει σε αυτό το μονοπάτι. Βιομετρικές σαρώσεις προσώπου γίνονται ήδη σε πολλά αεροδρόμια των ΗΠΑ, απαιτώντας σάρωση προσώπου πριν μπορέσετε να επιβιβαστείτε σε μια διεθνή πτήση. Αλλά πιστεύω ότι θα χρειαστούν μερικά ακόμη χρόνια συντριπτικού πληθωρισμού και μιας αιματηρής εμπειρίας του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, οπότε οι Αμερικανοί θα ικετεύουν τους νομοθέτες τους για οποιοδήποτε μέτρο τους υπόσχεται επιστροφή στην ειρήνη και την οικονομική ομαλότητα. Τότε είναι που θα δείτε το πλήρες εύρος της ψηφιοποίησης να ξεδιπλώνεται, με εντολές παρόμοιες με αυτές που είδαμε με το εμβόλιο, μόνο πιο έντονες.

Αλλά η ψηφιοποίηση θα συμβεί πολύ πιο γρήγορα στην Ευρώπη, επειδή έχουν αυτό το επιπλέον στρώμα γραφειοκρατίας σε περιφερειακό επίπεδο που είναι σε θέση να παρακάμψει την εθνική αντίσταση.

Αν δυσκολευόμαστε να πείσουμε τους πολιτειακούς και εθνικούς νομοθέτες μας να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντά μας, πόσο πιο εύκολο θα ήταν για κάποιους χακαρισμένους ακόμη περισσότερο από εμάς σε ένα περιφερειακό ή παγκόσμιο Καπιτώλιο να αγνοήσουν τις ανησυχίες μας; Αυτό συμβαίνει ήδη στην Ευρώπη με την Ε.Ε.

Η προσπάθεια να ψηφιοποιηθεί η ανθρωπότητα και να γίνουμε υπάκουοι σκλάβοι είναι τελικά μέρος του συστήματος σατανικών θηρίων που καθοδηγείται από τα Ηνωμένα Έθνη, καθοδηγείται από τον ΠΟΥ, καθοδηγείται από το WEF, το οποίο, όταν ωριμάσει πλήρως, θα είναι η εκπλήρωση της Αποκάλυψης. Σε κάποιο σημείο, θα δημιουργηθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση και κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, να εργαστεί σε μια δουλειά, να έχει τραπεζικό λογαριασμό, να λάβει οποιαδήποτε υγειονομική περίθαλψη, να συλλέξει οποιαδήποτε κυβερνητική βοήθεια (ναι, αυτό περιλαμβάνει την Κοινωνική Ασφάλιση) κ.λπ., χωρίς να υποταχθεί στο σύστημα του θηρίου. Αυτό θα περιλαμβάνει την ψηφιακή σήμανση.

Το σημάδι πιθανότατα δεν θα είναι ορατό, όπως αναμένουν πολλοί Χριστιανοί βουτηγμένοι στα μηνύματα "Left Behind". Μην εξαπατηθείτε. Αυτό θα είναι ένα ψηφιακό σήμα αόρατο με γυμνό μάτι, αλλά εύκολα ανιχνεύσιμο από τη σημερινή τεχνολογία σάρωσης, έτσι ώστε το σύστημα να γνωρίζει ποιος το έχει και ποιος όχι. Αυτοί που το έχουν θα αναγνωρίζονται από την τεχνητή νοημοσύνη και θα γίνονται δεκτοί σε καταστήματα, κυβερνητικές εγκαταστάσεις, ιατρικά γραφεία κ.λπ., τόσο σε διαδικτυακές όσο και σε φυσικές τοποθεσίες. Όσοι δεν αναγνωρίζονται θα αποκλειστούν από την είσοδο, είτε πρόκειται για ιστότοπους είτε για φυσικά καταστήματα.

Κατά τη γνώμη μου, είναι λογικό να πιστεύουμε ότι όσοι από εμάς αρνούμαστε την ψηφιακή σήμανση - και έτσι αρνούμαστε να ανήκουμε ως ψηφιακοί σκλάβοι του συστήματος - θα είμαστε σε θέση να ζήσουμε σχετικά αλώβητοι για λίγο σε κάποιο είδος κοινοτήτων εκτός δικτύου που θα ξεπηδήσουν και ίσως ακόμη και να ευδοκιμήσουν. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι είναι δυνατόν να ζήσουν αρκετά ευτυχισμένοι και ελεύθεροι έξω από το σύστημα, τότε είναι που θα δείτε τις δυνάμεις που θα αρχίσουν να περνούν στην επίθεση και θα προσπαθήσουν να τις σταματήσουν.

Θυμηθείτε αυτό: Ενώ ο Σατανάς έχει το σημάδι του, ο ένας και μοναδικός Δημιουργός Θεός και ο Υιός Του Ιησούς Χριστός έχουν επίσης σημαδέψει τα παιδιά τους. Τί θα επιλέξετε; Το σατανικό σημάδι θα φαίνεται ως ο ασφαλής δρόμος και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ακολουθούν τη νοοτροπία της αγέλης της σύγχρονης ομαδικής σκέψης θα το πάρουν. Λίγοι θα το αμφισβητήσουν. Αυτή η αγέλη προβάτων αποδείχθηκε για τους παγκοσμιοποιητές ιδιαίτερα βολική κατά τη διάρκεια της δοκιμής τους το 2020 και το 2021. Πολύ λίγοι ήταν πρόθυμοι να θυσιάσουν μια δουλειά ή την κοινωνική τους θέση για να πάνε ενάντια στο κοπάδι.

Είδαμε τον τελευταίο μήνα ότι οι Αμερικανοί, οι Καναδοί και οι Ευρωπαίοι είναι πρόθυμοι να βγουν στους δρόμους σε μεγάλους αριθμούς για να διαμαρτυρηθούν για αυτό που πιστεύουν ότι είναι η καταστροφή των παλαιστινιακών ελευθεριών και της αυτοδιάθεσης. Ωστόσο, πόσοι από αυτούς τους ίδιους Δυτικούς ήταν πρόθυμοι να συσπειρωθούν για τις δικές τους ελευθερίες όταν τους πετούσαν στο πεζοδρόμιο κατά τη διάρκεια της πλανδημίας;

Το μόνο σημάδι που θα δεχτώ θα είναι αυτό του ενός αληθινού Λυτρωτή των ψυχών, του Ιησού Χριστού. Τώρα είναι η ώρα να τα πάτε καλά με τον Θεό, να εμπιστευτείτε Αυτόν και Αυτόν μόνο, για την ευημερία σας και να μπείτε σε μια νοοτροπία μη συμμόρφωσης με το παγκόσμιο σύστημα, το οποίο γίνεται γρήγορα το σύστημα του θηρίου της Αποκάλυψης. Αυτό θα απαιτήσει πολλή διανοητική, σωματική και πνευματική προετοιμασία για να "υπομείνουμε μέχρι τέλους", όπως προστάζεται στις Γραφές.



ΠΗΓΗ: https://leohohmann.com/2023/11/10/beware-the-digital-marking-e-u-moving-aggressively-to-digitize-its-citizens-and-u-s-will-also-fall-in-line/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Henry Kissinger: Η τεχνητή νοημοσύνη θα αντικαταστήσει τους ανθρώπους μέσα σε 5 χρόνια
https://slaynews.com/news/henry-kissinger-ai-will-replace-humans-within-5-years/



Προς την πόλη των 15 λεπτών: Οι πόλεις του C40 στον παγκόσμιο αγώνα δρόμου για το «καθαρό μηδέν»
Στο πλαίσιο της συζήτησης για το κλίμα, οι δημοτικές πρωτοβουλίες όπως το C40 ή οι «βιώσιμες πόλεις» γίνονται όλο και πιο σημαντικές. Οι επικριτές φοβούνται παρενόχληση για τους αυτοκινητιστές ή τους καταναλωτές κρέατος ή γάλακτος.
https://www.epochtimes.de/umwelt/klima/richtung-15-minuten-stadt-c40-staedte-im-globalen-rennen-zum-netto-null-ziel-a4384470.html



ΒΙΝΤΕΟ: Κινεζική εταιρεία αγοράζει τον έλεγχο των σχολείων των ΗΠΑ
Εκατοντάδες σχολεία των ΗΠΑ βρίσκονται τώρα υπό τον έλεγχο μιας κινεζικής εταιρείας. Ο πρόεδρός της φέρεται να είναι μέλος του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος (ΚΚΚ).
Γύροι νέων δράσεων περνούν από το Κογκρέσσο. Οι νομοθέτες και στις δύο πλευρές του διαδρόμου προωθούν τη μία νομοθεσία μετά την άλλη με έναν στόχο στο μυαλό: την αντιμετώπιση της επιρροής του ΚΚΚ.
Μια υποτιθέμενη δωροδοκία εκατομμυρίων δολαρίων στην Κίνα αποκαλύφθηκε στην κατάθεση για τη δίκη απάτης του ιδρυτή της FTX, Sam Bankman-Fried. Ένα πρώην στέλεχος δήλωσε ότι το ποσό επεδίωκε να βοηθήσει στην ανάκτηση ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων σε παγωμένο κεφάλαιο της εταιρείας.
Και ένας εμπειρογνώμονας ζυγίζει την απόφαση του Ηνωμένου Βασιλείου να προσκαλέσει την Κίνα σε μια σύνοδο κορυφής για την τεχνητή νοημοσύνη.
https://www.theepochtimes.com/epochtv/chinese-company-buys-control-of-us-schools-5522779?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-11-04&src_cmp=gv-2023-11-04&utm_medium=email&est=PoFXWpeQLE6FL4%2BVjRKbPXrb39KstO%2Ft3aLQCTaV0m8qizrxTfF%2F7LZT5Mk%3D



Εβδομαδιαία ανασκόπηση: Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες Τυριού και τα τρόφιμα που παρασκευάζονται από έντομα στον συντελεστή φόρου ακίνητης περιουσίας
Από τον Ιανουάριο, τα πρόστιμα βάσει του νόμου για τη θέρμανση θα είναι δυνατά - έως και 50.000 ευρώ. Η Γερμανία είναι το φρένο στην ανάπτυξη για την Ευρώπη. Και τα τρόφιμα από έντομα είναι απαράδεκτα. Μια ελλιπής ανασκόπηση των ειδήσεων της εβδομάδας σε σύντομες ειδήσεις.
https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/wochenrueckblick-von-der-kaese-olympiade-und-lebensmitteln-aus-insekten-bis-zum-hebesatz-der-grundsteuer-a4462245.html?utm_source=nl-moning-subs&src_src=nl-moning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-11-05&src_cmp=nl-morning_2023-11-05&utm_medium=email&est=2Jc7HA4ArqrhR98RV5Y4pOmaOd9enF5MJVmgNn0sPvgLQHDnrMGubrITcy8%3D&utm_term=news6&utm_content=6



Ζητούνται απεγνωσμένα μετρητά: Ο θάνατος από ATM συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς
Η τράπεζα ως πηγή μετρητών θα μπορούσε σύντομα να ανήκει στο παρελθόν: η Postbank, για παράδειγμα, πρόκειται να μεταλλαχθεί σε μια καθαρή «πρώτη κινητή τράπεζα» μεσοπρόθεσμα. Υπάρχουν περισσότερα μετρητά σε κυκλοφορία σήμερα από ποτέ. Αλλά για πόσο καιρό;
https://www.epochtimes.de/wirtschaft/finanz/bargeld-verzweifelt-gesucht-automatensterben-geht-rasant-weiter-a4474056.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-11-10&src_cmp=nl-morning_2023-11-10&utm_medium=email&est=waJWgLkuCTZ9BNkv7D0hksQTeh5kkfKkWhlS1Yv1vAWXzNTLnYoOgBaXAng%3D


Η κατάργηση των μετρητών προχωρά ύπουλα – οι καταθέσεις στα ταμιευτήρια της Έσσης δεν είναι πλέον δυνατές
Η προσφορά μετρητών κοστίζει στις γερμανικές τράπεζες δύο δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως. Τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα εξακολουθούν να είναι τα πιο δημοφιλή μεταξύ των Γερμανών, αλλά οι πληρωτές καρτών είναι σχεδόν ίσοι.
https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/bargeldabschaffung-geht-schleichend-voran-einzahlung-bei-hessischer-sparkasse-nicht-mehr-moeglich-a4464358.html

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τούρκικο δημοσίευμα αναφέρει πως: Νέος στόχος του Ισραήλ είναι η Κύπρος!
    https://www.olympia.gr/1569816/diethni/toyrkiko-dimosieyma-anaferei-pos-neos-stochos-toy-israil-einai-i-kypros/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!