Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Ημισέληνος σύντομα παντού; Ο αξιωματούχος των Ταλιμπάν επιτρέπεται να διαδίδει την ψευδαίσθηση του εμιράτου χωρίς εμπόδια

Εικόνα: Netzfund



Από τον Alex Cryso
18 Νοεμβρίου 2023

Αμέτρητοι υποτιθέμενοι πρόσφυγες πολέμου από το Αφγανιστάν καταφθάνουν σε εμάς - και στη συνέχεια ένας αξιωματούχος των Ταλιμπάν παραληρεί για το πόσο επιτυχημένο, ασφαλές και σε ευημερία είναι το Ισλαμικό Εμιράτο του Αφγανιστάν ..! 
Σαφώς, και η Γερμανία χρειάζεται επίσης ένα τέτοιο χαλιφάτο, όπως ενημερωθήκαμε από τις αντι-ισραηλινές διαδηλώσεις στο Έσσεν, το οποίο δεν είναι μακριά. Και το Ισλάμ σημαίνει ειρήνη όταν ολόκληρος ο κόσμος εξισλαμιστεί. Ακούγεται κάπως λογικό. Για άλλη μια φορά, είναι τρομακτικό να δούμε ποιος θα πάρει ψήφο στη συντριβή της αριστερής Γερμανίας.

Σε κάθε περίπτωση, το τέμενος Ditib στην περιοχή Chorweiler της Κολωνίας προσέφερε στον υψηλόβαθμο αξιωματούχο των Ταλιμπάν Abdelbari Omar, ο οποίος υπηρετεί επίσης ως διευθυντής του Υπουργείου Φαρμάκων και Τροφίμων στην πατρίδα του, χώρο για μια εκδήλωση προπαγάνδας την Πέμπτη το βράδυ. Το μήνυμα: Εάν κυβερνήσει το Ισλαμικό Εμιράτο, τότε η ασφάλεια και η ανοικοδόμηση θα επικρατήσουν. Οι Αφγανοί πρέπει να εργαστούν για την ανάπτυξη του Αφγανιστάν σε εμιράτο, τόσο στη Γερμανία (!!!!!!!!!!) όσο και στην παλιά τους πατρίδα, και να συνεισφέρουν το αντίστοιχο κεφάλαιο.

Ο Ομάρ είναι ο πρώτος αξιωματούχος των Ταλιμπάν στον οποίο επιτρέπεται να μιλήσει στη Γερμανία από το 2021. Την ίδια χρονιά, το άδικο καθεστώς πήρε τον έλεγχο του Αφγανιστάν προκειμένου να κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του εκεί, ειδικά μέσω αμέτρητων παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στο εν λόγω τρομοκρατικό κράτος, ο ομιλητής είχε ήδη υπηρετήσει ως υπουργός Δημόσιας Υγείας στο γραφείο των Ταλιμπάν. Τώρα του επιτράπηκε να καυχιέται και σε γερμανικό έδαφος για την επιτυχή διακυβέρνηση των Ταλιμπάν. Επιπλέον, υπήρχαν συνεχώς επαναλαμβανόμενες κραυγές "Alluh Akbar", ο υψωμένος δείκτης και μια κάθετα κρεμασμένη γερμανική σημαία. Το τελευταίο μπορεί να ερμηνευθεί ως απόρριψη της ελεύθερης δημοκρατικής τάξης.

Η αμφισβητήσιμη παράσταση διοργανώθηκε από τον Αφγανικό Πολιτιστικό Σύλλογο Cologne Meschenich e.V. Στο Ditib, ισχυρίζονται ότι δεν γνώριζαν τίποτε για το γεγονός. Αν και αποστασιοποιούνται από τα πολιτικά μηνύματα, υπάρχει μια σύμβαση μίσθωσης για τις εγκαταστάσεις, στην οποία προστέθηκαν διάφορες ρήτρες με το χέρι στα γερμανικά και τα τουρκικά.

Στα μέσα ενημέρωσης των Ταλιμπάν, από την άλλη πλευρά, η εμφάνιση εορτάστηκε ως επίσημη επίσκεψη. Είναι βέβαιο ότι το άδικο καθεστώς των Ταλιμπάν «θα απολαύσει σύντομα μια επιτυχημένη πολιτική σε παγκόσμιο επίπεδο και θα άρει όλα τα εμπόδια σε αυτό το μονοπάτι». Επιπλέον, ο Ομάρ φάνηκε να φροντίζει τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα των Αφγανών που ζουν στη Γερμανία. Η ιδέα του Εμιράτου έγινε δεκτή με χειροκροτήματα και ευφορία. Οι ξένοι, από την άλλη πλευρά, περιέγραψαν τις απόψεις μόνο ως «ακατέργαστες». Τέθηκε επίσης το ερώτημα γιατί επετράπη στον Ομάρ να εισέλθει στη Γερμανία. Άλλοι βλέπουν ένα σκάνδαλο στο γεγονός ότι επετράπη στον αξιωματούχο να εμφανιστεί πολύ κοντά στην έδρα της Ditib στην Κολωνία. Επιπλέον, η τουρκική θρησκευτική αρχή Diyanet βρίσκεται σε επαφή με τους Ταλιμπάν. Ο ηγέτης της Diyanet Αλί Ερμπάς είχε προσκαλέσει πρόσφατα εκπροσώπους των Ταλιμπάν σε «έκτακτη συνάντηση». Για άλλη μια φορά, υπήρξε εκτεταμένη αναταραχή εναντίον του Ισραήλ.



ΠΗΓΗ: https://beischneider.net/2023/11/18/halbmond-bald-ueberall-taliban-funktionaer-darf-ungehindert-die-illusion-des-emirates-propagieren/




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!