Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Μαιευτήρας-Γυναικολόγος παρουσιάζει ανησυχητικά δεδομένα αποβολών ενώπιον του Κογκρέσου: «Δεν το έχω ξαναδεί αυτό»


(βίντεο εντός του συνδέσμου)

Η Δρ Kimberly Biss, μαιευτήρας-γυναικολόγος που έχει συμμετάσχει σε 8,000 εγκυμοσύνες, περιγράφει λεπτομερώς πώς τα ποσοστά αποβολών έχουν διπλασιαστεί από έτος σε έτος από την εισαγωγή των ενέσεων COVID-19.


Αρχική δημοσίευση στο Vigilant News

«Δεν το έχω ξαναδεί αυτό», κατέθεσε η Δρ Kimberly Bissμαιευτήρας-γυναικολόγος που έχει εμπλακεί σε 8.000 εγκυμοσύνες, ενώπιον του Κογκρέσσου στην ακρόαση «Τραυματισμοί που προκαλούνται από εμβόλια COVID-19» τη Δευτέρα.

«Πόσες από τις ασθενείς σας ή τις έγκυες γυναίκες που γνωρίζετε βιώνουν αποβολές μετά τη λήψη των εμβολίων COVID-19 - ή ενέσεων;» ρώτησε η εκπρόσωπος Marjorie Taylor Greene (R-GA).

Η Δρ Biss εξήγησε αρχικά ότι το ποσοστό εμβολιασμού μεταξύ του πληθυσμού των ασθενών της ήταν περίπου 60% και ότι οι περισσότερες από τις ασθενείς έλαβαν τρεις ενέσεις. «Πολύ λίγες έλαβαν τέσσερεις ή περισσότερες».

«Αυτό που είναι ανησυχητικό», ανέφερε λεπτομερώς η Δρ Biss, «είναι ότι η πλειοψηφία των ασθενών έλαβαν τις ενέσεις τους το 2021 και στις αρχές του 2022. Ωστόσο, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ».

Τα δεδομένα

Πέρυσι, η Δρ Biss επικοινώνησε με τη Δρ Jessica Rose, μια επιτυχημένη εφαρμοσμένη μαθηματικό, και μοιράστηκε τα δεδομένα της πρακτικής της για τη Δρ Rose για να πραγματοποιήσει μια εις βάθος ανάλυση, την οποία συνόψισε σε μια δημοσίευση Substack. Αυτό είναι που βρήκε η Δρ Rose:



Σχήμα i: Νέες ασθενείς έναντι αποβολών για τα έτη 2020, 2021 και 2022.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των αποβολών (πορτοκαλίσε σύγκριση με τον αριθμό των νέων ασθενών (μπλε) που έλαβε η Δρ Biss για κάθε συγκεκριμένο έτος. Η Δρ Biss κατέθεσε ενώπιον του Κογκρέσσου ότι το ποσοστό αποβολών της το 2020 ήταν περίπου 4%. Ο αριθμός αυτός διπλασιάστηκε το 2021 σε περίπου 7 έως 8%. Ανησυχητικά, το ποσοστό αποβολών διπλασιάστηκε ξανά το 2022, φτάνοντας το εκπληκτικό 15%..



Σχήμα ii: Σύγκριση ποσοστών αποβολών από νέες ασθενείς για το 2020 έως το 2022.

Ποσοστό αποβολών έναντι ιστορικού πλαισίου

«Αυτό που αναφέρεται στο μαιευτικό μου βιβλίο και σε ορισμένα άρθρα είναι ότι ένα φυσιολογικό ποσοστό αποβολών είναι 13% έως 15%. Δεν το έχω δει ποτέ κλινικά», επιβεβαίωσε η Δρ Biss. Μοιράστηκε μια ολοκληρωμένη μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τον Naert και τους συναδέλφους τουη οποία διαπίστωσε ότι το μέσο ποσοστό αποβολών είναι 5,39%. «Και ακόμη και αυτό είναι λίγο υψηλό», παρατήρησε η Δρ Biss. Το ποσοστό αποβολών στην πρακτική της ήταν μόνο 4% για το έτος 2020.


"Δεν το έχω ξαναδεί αυτό"

Η Δρ Biss περιέγραψε λεπτομερώς ορισμένες χρονικές περιόδους κατά τις οποίες τα ποσοστά αποβολών ήταν τρομακτικά υψηλά:

«Κορυφωθήκαμε τον Νοέμβριο εκείνου του έτους (2021) για κάποιο λόγο. Τότε ήταν που ένα μη κλινικό μέλος του προσωπικού ήρθε σε μένα και μου είπε: «Δρ Biss, συνειδητοποιείς ότι είχαμε οκτώ αποβολές αυτό το μήνα;» - το οποίο, σε μια πρακτική με 20 έως 25 εγκύους, αυτός είναι ένας τεράστιος αριθμός (υπερβαίνει το 30%)».

«Θα σας πω τον Δεκέμβριο (2022)», συνέχισε, «δεν το έχω ξαναδεί αυτό». Είχαμε 41 νεοεισαχθείσες ασθενείς. 13 από αυτλες έχασαν τα μωρά τους. Οπότε αυτό είναι [31,7%] ακριβώς εκεί».

«Και στη συνέχεια, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2023, παρέμεινε υψηλό - δεν ομαλοποιήθηκε μέχρι τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, στη συνέχεια ανέβηκε λίγο και μειώθηκε τον Σεπτέμβριο».

Το πρόβλημα που καθορίζει τη σύνδεση του εμβολίου



«Εσείς (η Marjorie Taylor Greene) ρωτήσατε πόσες ασθενείς έκαναν το εμβόλιο και στη συνέχεια έχασαν τα μωρά τους. Αυτό είναι δύσκολο να προσδιοριστεί», δήλωσε ο Δρ Biss. «Μπορώ να σας πω ότι το 60% των ασθενών μου εμβολιάστηκαν».

«Αλλά το πρόβλημα είναι», συνέχισε, «αν είναι ολοκαίνουργιες στο ιατρείο μου, δεν τις έχω δει ακόμα, επειδή είμαι το μόνο άτομο στο ιατρείο μου [που] ρωτάει κάθε ασθενή, "Έχετε κάνει εμβόλιο;" «Πόσα;» "Ποιας εταιρείας;" «Πότε;» «Είχατε COVID;» "Πόσες φορές;" Επειδή είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτό είναι μέρος του ιατρικού ιστορικού σας τώρα. Είμαι η μόνη που κάνει αυτές τις ερωτήσεις».

Η Δρ Biss ανέφερε λεπτομερώς ότι αν μια γυναίκα αποβάλει και τις ρωτήσετε, "Λοιπόν, κάνατε μια ένεση;" μπορεί να θεωρηθεί ως κατηγορία προς αυτό το άτομο. «Δεν θέλετε ποτέ να κάνετε μια γυναίκα να αισθανθεί ότι προκάλεσε το μωρό της να μην γεννηθεί», σχολίασε η Δρ Biss. «Επομένως, είναι δύσκολο να έχουμε τα ακριβή δεδομένα σε όλους αυτούς τους ασθενείς».


Η πλήρης ακρόαση «Τραυματισμοί που προκαλούνται από εμβόλια COVID-19» είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση μέσω του παρακάτω βίντεο:





ΠΗΓΗ: https://vigilantfox.substack.com/p/ob-gyn-drops-alarming-miscarriage?publication_id=975571&post_id=138850665&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ......


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!