Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ - τρομερά αποτελέσματα ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ του ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ παρατηρούνται σε ΠΑΙΔΙΑ που έκαναν τα εμβόλια γρίπης στην κοινότητά μας.

Το όνομά της ήταν Melody Rain Palombi-Malmgren.
Η Melody ήταν ένα μωρό 15 μηνών όταν υπέστη ηπατική και νεφρική ανεπάρκεια, καθώς επίσης και έμφραγμα μετά την λήψη τριών εμβολίων. 

Δεν ακούσατε για την ιστορία της γιατί δεν ταίριαζε στο αφήγημα.


Brucha Weisberger
13 Νοεμβρίου 2023


Η φίλη μου στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης μιλάει για αυτό που βλέπει. Γονείς, παρακαλώ προσέξτε! Τα παιδιά αρρωσταίνουν με ΛΟΙΜΩΔΗ ΜΟΝΟΠΥΡΗΝΩΣΗ μετά το ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΡΙΠΗΣ. Η ανοσοκαταστολή μου θυμίζει τα τρυπήματα του covid.


Τι συμβαίνει;

Δεν έχω αναλύσει φιαλίδια εμβολίου γρίπης. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι τα επακόλουθα που βλέπει η φίλος μου στα μικρά παιδιά. Εργάζεται στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.


Είπε: «Βλέπω μια τρελλή αύξηση λοιμώδους μονοπυρήνωσης σε πολύ μικρά παιδιά, 2 ετών! Είναι σχεδόν ανήκουστο και όλα τους έκαναν το εμβόλιο της γρίπης που έχω δει».

«Έχω δει λοιμώδη μονοπυρήνωση, Epstein Barr... κάθε τύπο ιού τις τελευταίες εβδομάδες, μεταξύ των πολύ μικρών παιδιών που έκαναν το εμβόλιο της γρίπης».


Είμαι εξαιρετικά ανήσυχος γιατί μοιάζει με déjà vu, θυμάμαι πώς οι άνθρωποι που έκαναν τα εμβόλια covid συχνά αρρώσταναν με κάθε είδους ιούς ξαφνικά, όπως ο έρπης... επειδή το ανοσοποιητικό τους σύστημα ήταν τόσο κατασταλμένο.



Άρα γε,... θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό;... Θα μπορούσε τώρα το «εμβόλιο της γρίπης» να περιέχει κάτι χειρότερο από το συνηθισμένο; Θα μπορούσαν να είχαν βάλει μέσα κάτι όπως με το εμβόλιο COVID; Είναι πολύ φρικτό να το σκεφτεί κανείς, ειδικά για όλους τους γονείς που το έχουν δώσει στα παιδιά τους κάτω των 5 ετών εδώ στη Νέα Υόρκη, όπου ο νόμος απαιτεί τα εμβόλια γρίπης για ημερήσια φροντίδα ή προσχολική φοίτηση.


Παρακαλώ περάστε αυτό το μήνυμα και 


πείτε στους γονείς, ό, τι κι χρειαστεί να 


κάνετε, παρακαλώ μην εμβολιάσετε το 


παιδί σας με το εμβόλιο της γρίπης.


Μόλις ασχοληθώ με το γενικό θέμα, πρέπει να μοιραστώ μαζί σας μια φρικτή τραγωδία για την οποία μόλις διάβασα σήμερα. 


Για να είμαι ειλικρινής, αναρωτιέμαι πραγματικά αν έχουν βάλει αυτά τα θανατηφόρα συστατικά του εμβολίου covid και σε μερικά φιαλίδια παιδικών εμβολίων



Κοιτάξτε αυτό:

Τραγωδία: Κοριτσάκι 15 μηνών πεθαίνει από 

ανεπάρκεια οργάνων και καρδιακή ανακοπή δύο 

ημέρες μετά τη λήψη τριών εμβολίων κατά τη διάρκεια 

επίσκεψης ρουτίνας


Από τον Jim Hoft

12 Νοεμβρίου 2023



Φωτογραφία: Jessica Rose/Facebook

Σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό, η Melody Rain Palombi-Malmgren, ένα κοριτσάκι 15 μηνών, πέθανε τραγικά δύο ημέρες μετά τη λήψη εμβολιασμών ρουτίνας. Η μητέρα της, Katherine Palombi, θυμάται το σοκ και τη θλίψη της απώλειας ενός παιδιού που ήταν η επιτομή της χαράς και της υγείας.


Στις 17 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης ρουτίνας στο Herbert Kania Pediatric Group στο Warwick της Νέας Υόρκης, κλείνοντας 15 μήνες η Melody έλαβε τρία εμβόλια, ανέφερε το News12 Westchester.

Μόλις δύο ημέρες αργότερα, σταμάτησε ξαφνικά να αναπνέει και υπέστη καρδιακή ανακοπή παρά το γεγονός ότι δεν παρουσίασε προειδοποιητικά σημάδια.



Φωτογραφία: Jessica Rose/Facebook

Η γιαγιά της, που την φρόντιζε εκείνη την εποχή, έλαβε οδηγίες από τους χειριστές της γραμμής έκτακτης ανάγκης 911, να εκτελέσει CPR μέχρι την άφιξη του παραϊατρικού προσωπικού. Παρά τις εξαντλητικές προσπάθειες διάσωσης στο νοσοκομείο του Αγίου Αντωνίου, η ζωή της Melody δεν μπόρεσε να σωθεί.


Η Katherine Palombi αφηγείται την καταστροφική ημέρα, περιγράφοντας το τελευταίο αντίο της Melody πριν φύγει για τη δουλειά και το οδυνηρό τηλεφώνημα που έλαβε για τα αναπνευστικά προβλήματα της κόρης της.


«Απλώς έλεγα ότι είχε μόνο εμβόλια, είχε μόνο εμβόλια», σκέφτηκε επανειλημμένα η Palombi, υπογραμμίζοντας την άμεση ανησυχία της που συνδέει τα εμβόλια με την κρίσιμη κατάσταση της κόρης της.


Τα αρχεία του νοσοκομείου αποκάλυψαν ότι η Melody υπέστη ηπατική και νεφρική ανεπάρκεια, μαζί με καρδιακή ανακοπή. 


Η παιδιατρική ομάδα Herbert Kania αρνήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση. Το CDC σημειώνει ότι συνιστώνται έως και 10 εμβόλια για βρέφη 15 μηνών. Η Melody είχε λάβει τρία - για ανεμευλογιά), DTaP (διφθερίτιδα, τέτανος και κοκκύτης) και Hib (βακτήρια Haemophilus influenzae τύπου b).



Φωτογραφία: GoFundMe

Η Melody είχε νοσηλευτεί μία φορά στο παρελθόν με υψηλό πυρετό και εξάνθημα στο σώμα μετά από εμβολιασμούς σε ηλικία 2 μηνών. Οι γιατροί εκείνη την εποχή υπέθεσαν ότι ήταν πιθανώς ένας ιός, όχι μια αλλεργική αντίδραση. Ωστόσο, η Palombi πιστεύει ότι τα εμβόλια ήταν πάρα πολλά για το σώμα της κόρης της και στις δύο περιπτώσεις.


Καθώς η ιατρική κοινότητα και η οικογένεια περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας της Melody, το μήνυμα της μητέρας της Melody Katherine Palombi είναι μήνυμα ευαισθητοποίησης και μητρικού ενστίκτου.


"Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μην τους αφήσετε να πιέσουν τίποτα στα παιδιά σας που δεν θέλετε να κάνουν", δήλωσε ο Palombi στο News12. «Θέλω απλώς να διαδώσω την ευαισθητοποίηση στο όνομα της Melody. Ίσως μπορεί να σώσει άλλα παιδιά».


Μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων δημιουργήθηκε από τη θεία της Melody Rain, Jessica Rose, για να βοηθήσει την οικογένεια με ιατρικά έξοδα και να δημιουργήσει μια κληρονομιά στο όνομα της Melody.

Από το GoFundMe:

Στις 19 Οκτωβρίου 2023, χάσαμε την πολύτιμη Melody Rain Palombi-Malmgren, κόρη της Katherine Palombi και του Jesse Malmgren. Η Melody ήταν ένας όμορφος άγγελος 15 μηνών που έφερε τεράστια χαρά και αγάπη στη ζωή όλων όσων είχαν την ευλογία να τη γνωρίσουν. Η Melody θα λείψει πολύ σε όλους, συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης αδερφής της Pearl. Ο χρόνος της Melody μαζί μας ήταν πολύ σύντομος, αλλά ο αντίκτυπός της ήταν ανυπολόγιστος.

Η Melody στάλθηκε στη γη για να μας διδάξει, όλους μας, βαθιά μαθήματα. Για τον καθένα από εμάς, αυτά τα μαθήματα μπορεί να διαφέρουν, αλλά συλλογικά μας δίδαξε πώς να αγκαλιάσουμε πραγματικά την πράξη της εκδήλωσης αγάπης, μας υπενθύμισε τη σημασία του καθημερινού γέλιου και μας δίδαξε πώς να αγαπάμε τις μικρές στιγμές στη ζωή.

Το τελευταίο της μάθημα, ωστόσο, έρχεται με μια δουλειά που η οικογένειά της πρέπει τώρα να εκτελέσει. Πρέπει να διατηρήσουμε την κληρονομιά της Melody. Ο Θεός είχε ένα σχέδιο. Υπάρχει πάντα ένα σχέδιο. Είχε ένα σχέδιο για να μοιραστούμε το μήνυμα σχετικά με τους κινδύνους των εμβολίων.

Και είχε ένα σχέδιο για τη Melody.

Δεν είναι ούτε ο χρόνος ούτε ο τόπος για να αλλάξει κανείς τη γνώμη του σχετικά με την ιατρική αναγκαιότητα των εμβολιασμών. Αυτό εναπόκειται στον καθένα από εσάς να αποφασίσει μόνος του στον δικό του χρόνο. Το μόνο δίδαγμα που ελπίζω να φέρω εδώ σήμερα είναι ότι τίποτα δεν ταιριάζει σε όλους. Κάθε άνθρωπος, παιδί και μωρό είναι διαφορετικό. Όλοι μας, έχουμε το δικό μας κατώφλι, για το τι μπορούμε να χειριστούμε. Και αυτό είναι το ίδιο για αυτά τα μικρά μωρά που λαμβάνουν τόσα πολλά εμβόλια. Τώρα είναι καθήκον μας να διαδώσουμε την ευαισθητοποίηση. Να εκπαιδεύσουμε. Να θέσουμε ερωτήματα. Για να βεβαιωθείτε ότι γίνονται αλλαγές έτσι ώστε τα μωρά και τα παιδιά να είναι ασφαλή.

Το μικρό της σώμα δεν μπορούσε να χειριστεί αυτό που λέγεται ότι ήταν μια ασφαλής και φυσιολογική διαδικασία. Είναι τώρα, που διασφαλίζουμε ότι η κληρονομιά της Melody σώζει άλλα παιδιά από αυτόν τον πόνο από τον οποίο όλοι υποφέρουμε σήμερα.

Καθώς περιηγούμαστε σε αυτό το δύσκολο ταξείδι θλίψης, αντιμετωπίζουμε επίσης τα βάρη που έρχονται με την ανάπαυση της αγαπημένης μας Melody και τη διατήρηση της κληρονομιάς της. Δημιουργήσαμε αυτόν τον έρανο GoFundMe για να υποστηρίξουμε την οικογένειά μας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου και να δημιουργήσουμε μια διαρκή κληρονομιά για τη Melody.


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ: Το όνομά της ήταν Melody Rain Palombi-Malmgren.

Η Melody ήταν ένα μωρό 15 μηνών που υπέστη ηπατική και νεφρική ανεπάρκεια, καθώς και καρδιακή ανακοπή μετά τη λήψη 3 εμβολίων.

Δεν ακούσατε την ιστορία της γιατί δεν ταίριαζε με την αφήγηση. pic.twitter.com/0owsxxllH2

— I meme therefore I am (@ImMeme0) November 12, 2023

Πηγή: https://www.thegatewaypundit.com/2023/11/tragic-15-month-old-girl-dies-organ-failure/



Παρακαλώ μοιραστείτε για χάρη όλων των αθώων μικρών παιδιών!


Περισσότερα για τα εμβόλια γρίπης εδώ:

ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ RSV, FLU και COVID & αρνηθείτε τη μάσκα


(Το πέμπτο μου ενισχυτικό εμβόλιο δεν λειτούργησε γιατί εσύ δεν έκανες ούτε το πρώτο)

Περισσότερα για τις παιδικές λήψεις εδώ:


Να κάνετε τους τακτικούς παιδικούς εμβολιασμούς ή ΟΧΙ;



ΠΗΓΗ: https://truth613.substack.com/p/urgent-warning-regarding-flu-vaccine?publication_id=691395&post_id=138822178&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email




ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΡ. ΜΙΚΕ YEADON:


21 ώρες πριν·Επεξεργάστηκε πριν από 21 ώρεςΆρεσε από Brucha Weisberger

Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα για αυτό τώρα, αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο νόμος είχε αλλάξει, επιτρέποντας παράλογα σε εκείνους που κατασκευάζουν «εμβόλια» να κάνουν αλλαγές στη διαδικασία παρασκευής και ακόμη και στα συστατικά, χωρίς να αποκαλύπτουν αυτό το γεγονός στο κοινό.

Όπως λέει ή υπονοεί συχνά ο φίλος και συνάδελφός μου, Hedley Rees, ειδικός σταδιοδρομίας στην κατασκευή σύνθετων, βιολογικών προϊόντων, "Η διαδικασία είναι το προϊόν".

Λίγοι άνθρωποι καταλαβαίνουν πραγματικά τι σημαίνει η κατασκευή ενός σύνθετου, βιολογικού προϊόντος και, κυρίως, πώς αυτό διαφέρει σε είδος από την παρασκευή των λεγόμενων φαρμάκων μικρών μορίων.

Στο τελευταίο, γίνεται μια ακριβής μοριακή μορφή. Ένα τρίτο μέρος θα μπορούσε να δοκιμάσει ένα δείγμα με δώδεκα διαφορετικούς τρόπους και θα είχε πάντα το ίδιο αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι μια καθορισμένη ουσία. Τα άτομα εδώ "δείχνουν" προς αυτή την κατεύθυνση και όχι προς αυτή την κατεύθυνση. Λιώνει ακριβώς σε αυτή τη θερμοκρασία και όχι ψυχρότερα ή θερμότερα.

Ένα σύνθετο βιολογικό προϊόν δεν είναι μια καθορισμένη, καθαρή ουσία ενός μόνο είδους. Αντ  ' αυτού, είναι ένα μείγμα πολλών διαφορετικών ενώσεων, συχνά στενά συνδεδεμένων μεταξύ τους. Αυτό είναι εγγενές στην πολυπλοκότητα του προϊόντος. Αυτό που γίνεται είναι ο χαρακτηρισμός του εν λόγω μείγματος, συχνά χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών δοκιμής. Οι κατασκευαστές πρέπει να το κάνουν αυτό ως μέρος της διαδικασίας ανάπτυξης και ειδικά όταν κλιμακώνονται για να κάνουν προϊόντα εμπορικής κλίμακας. Τα αποτελέσματα τέτοιων δοκιμών ονομάζονται συχνά μονογραφία. Έκανα ένα ζευγάρι όταν ήμουν προπτυχιακός φοιτητής βιοχημικής τοξικολογίας, χαρακτηρίζοντας ορισμένα «ναρκωτικά του δρόμου». Μετά από αυτό, γίνεται ευκολότερο να προσδιοριστεί γρήγορα τι μόλις κατασχέθηκε, όχι μόνο λόγω ευρημάτων πανομοιότυπων με αυτά που περιγράφονται στη μονογραφία, αλλά και λόγω της παρουσίας χαρακτηριστικών ακαθαρσιών, οι οποίες σχηματίζονται σε μεγαλύτερες ή μικρότερες ποσότητες, ανάλογα με την οδό σύνθεσης που χρησιμοποιήθηκε και πόσο επιμελής ήταν ο παράνομος κατασκευαστής για το πώς εφάρμοσε την ακολουθία των γεγονότων στη διαδικασία. Έχω εμπλακεί ακόμη και σε συλλήψεις ναρκωτικών στα μέσα της δεκαετίας του 1980, όπου χρησιμοποιώντας αυτές τις προσεγγίσεις, η εισαγγελία ήταν σε θέση να προσδιορίσει ποιος και πού έγινε.

Εάν αλλάξει κάτι, όπως η θερμοκρασία στην οποία εκτελείται ένα συγκεκριμένο βήμα στην κατασκευή, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αλλάξει αυτό που προκύπτει στο τέλος της διαδικασίας. Ενώ μπορούν να γίνουν μορφωμένες εικασίες, ο μόνος τρόπος για να γνωρίζουμε τι γίνεται τώρα είναι να δοκιμάσουμε όλα τα είδη των πραγμάτων για να το χαρακτηρίσουμε πλήρως και δεν θα είναι πανομοιότυπο. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερο ή λιγότερο ορισμένες ακαθαρσίες. Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι κανείς, ανεξάρτητα από το πόσο έξυπνος είναι, δεν μπορεί να γνωρίζει εάν η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα μεταβάλλονται ή όχι. Ο μόνος τρόπος για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα είναι η επανάληψη της προκλινικής τοξικολογίας και των κλινικών δοκιμών. Προφανώς δεν θέλουν να το κάνουν, και υπάρχουν πολύπλοκοι κανονισμοί που ονομάζονται "βιοομοειδή", οι οποίοι μειώνουν - αλλά δεν εξαλείφουν!! - τον αριθμό των δοκιμών που πρέπει να γίνουν προκειμένου να εγκριθεί η νέα διαδικασία. Στην περίπτωση της Pfizer, προφανώς απέκτησαν EUA (κάτι που στην πραγματικότητα δεν συνέβη, αυτό είναι θέατρο, στην πραγματικότητα διατάχθηκαν εντάξει από τον γραμματέα του HHS) για το προϊόν που κατασκευάστηκε από την ερευνητική οδό, αλλά στην πραγματικότητα έστειλαν προϊόν κατασκευασμένο με μια εντελώς διαφορετική διαδικασία. Δεν είναι μου κάνει εντύπωση ότι ήταν ακόμη πιο τοξικό. Δεν ήταν το ίδιο πολύπλοκο μείγμα που είχαν ήδη δοκιμάσει.

Αν τους έχει επιτραπεί να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο γίνονται αυτές οι κακές παρασκευές και ακόμα και τι περιέχουν, συνιστώ σε όλους να αποφεύγουν κάθε προϊόν που κατασκευάζεται σύμφωνα με τέτοιους ηλίθιους και απερίσκεπτους κανόνες.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ: 

Δρ McCullough: Το τσουνάμι καρδιακών ανακοπών από την κυκλοφορία του εμβολίου COVID απαιτεί επείγουσα αντίδραση.
Εάν εμπλακείτε σε μια περίσταση με ένα μέλος της οικογένειας ή έναν φίλο με απροσδόκητη καρδιακή ανακοπή, παρακαλούμε να πιέσετε για την πληρέστερη δυνατή αυτοψία. Θα έχετε μόνο μία ευκαιρία.
https://www.lifesitenews.com/opinion/dr-mccullough-tsunami-of-cardiac-arrests-since-covid-jab-rollout-demands-urgent-response/?utm_source=digest-freedom-2023-11-14&utm_medium=email




Ο γυναικολόγος Dr. Weikl για τα εμβόλια mRNA: «Είναι μια ρωσική ρουλέτα»
Απροσδόκητες συνέπειες του εμβολιασμού COVID: Ένας γυναικολόγος αναφέρει αύξηση των αποβολών και των όγκων μετά την έναρξη του εμβολιασμού. Στο Συμπόσιο Corona, οι Epoch Times μίλησαν με τον Δρ Weikl.

Αποβολές, αιμορραγία, σχηματισμός όγκων – αυτά τα φαινόμενα αυξήθηκαν στις πρακτικές των γυναικολόγων μετά την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού COVID.

https://www.epochtimes.de/gesundheit/frauenarzt-ueber-schaedigungen-durch-mrna-impfstoffe-es-ist-ein-russisch-roulette-a4479162.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-11-14&src_cmp=nl-morning_2023-11-14&utm_medium=email&est=R54FGtdcs6GDwz%2B9PIsCw8J0CENOLdWapSVkOto8Jg3PigiH8EVwDdWbrn0%3D&utm_term=newstop&utm_content=1



Μελέτη: Η τακτική κατανάλωση γρήγορου φαγητού συνδέεται με ηπατική νόσο
https://www.theepochtimes.com/health/eating-fast-food-regularly-is-linked-to-liver-disease-study-5521271?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-11-13&src_cmp=gv-2023-11-13&utm_medium=email&est=%2FCJdvwXqaW83saqvCftqxxWYuKBHQgFEq19rBTbbanyFS%2FRoYjfH0asAR10%3D



Υψηλότερη βρεφική θνησιμότητα στις βιομηχανικές χώρες με τους περισσότερους παιδικούς εμβολιασμούς
Οι εμβολιασμοί στην πρώιμη παιδική ηλικία δεν μειώνουν τη βρεφική θνησιμότητα – ακριβώς το αντίθετο, σύμφωνα με μια πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη.

Όσο περισσότεροι εμβολιασμοί γίνονται λίγο μετά τη γέννηση, τόσο υψηλότερα είναι τα ποσοστά θνησιμότητας σε παιδιά κάτω των πέντε ετών. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας μελέτης που δημοσιεύθηκε στις 20 Ιουλίου στο περιοδικό Cureus.

Οι ερευνητές ανέλυσαν τα ποσοστά θνησιμότητας και τα προγράμματα εμβολιασμού από το 2019 και το 2021 σε 44 και 50 κορυφαίες βιομηχανικές χώρες, αντίστοιχα, στον κόσμο.

https://www.epochtimes.de/gesundheit/hoehere-kindersterblichkeit-bei-industriestaaten-mit-den-meisten-kinderimpfungen-a4385764.html?utm_source=nl-top5-subs&src_src=nl-top5-subs&utm_campaign=nl-top5_2023-11-14&src_cmp=nl-top5_2023-11-14&utm_medium=email&est=YI7aTpFw7dRsOCCpRbdzS2TCSZE%2F%2BZzQRLO5ywy%2F1D%2B%2BrxLYenKRv4jOtJI%3D



Μελέτη: Το σύνδρομο μετά από το εμβόλιο για τον COVID είναι μια σωματική ασθένεια.
Οι συγγραφείς συνέκριναν τις εξετάσεις αίματος ατόμων που διαγνώστηκαν με επίμονη δυσαυτονομία και σύνδρομο χρόνιας κόπωσης μετά τον εμβολιασμό με υγιείς μάρτυρες.
https://www.theepochtimes.com/health/post-covid-vaccine-syndrome-is-a-physiological-disease-study-5527108?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-11-13&src_cmp=gv-2023-11-13&utm_medium=email&est=YfFCplxGsPBHYVPXxXVYJdCtK2bPw6HniQt0%2F5T3og8jFaqE4V1VGdogp0E%3D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!