Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Η Ελβετία αρρωσταίνει όλο και περισσότερο.


Πηγή εικόνας: https://twitter.com/stevesilberman/status/997291850607153152

(ΒΙΝΤΕΟ εντός του συνδέσμου)

Καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια και διαγνώσεις καρκίνου εκρήγνυνται. Ποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι περάσαμε καλά την πανδημία;

MILOSZ MATUSCHEK
10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023


Τα τελευταία πανδημικά χρόνια, η υγεία έχει ανακηρυχθεί ως το υψηλότερο αγαθό σε όλο τον κόσμο. Η υγεία ανυψώθηκε σε τόσο υψηλό επίπεδο που το κράτος και η φαρμακευτική βιομηχανία πίστευαν ότι θα μπορούσαν ουσιαστικά να αναγκάσουν κάθε άτομο να διατηρήσει τη δική του υγεία μέσω της πίεσης εμβολιασμού. 

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η υγεία και η προστασία του κλίματος παντρεύονται σήμερα ιδεολογικά με τον άσχημο κένταυρο που αποκαλείται «One Health», ενώ σχεδιάζεται επίσης μαζική επέκταση των αρμοδιοτήτων του ΠΟΥ, σύμφωνα με το σύνθημα: Αφήστε τους πιο ανίκανους και διεφθαρμένους να έχουν λόγο. Τι έχει απομείνει πλέον από την υγεία;

Καταστροφή με ανακοίνωση

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το γνωρίζαμε από την αρχή. Σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να υπόσχεται το ρητό «όλα τα καλά πράγματα έρχονται από πάνω», σπάνια κάτι καλό προέρχεται από το κράτος. Η κρατική εκπαίδευση δεν σας κάνει απαραίτητα πιο έξυπνους, οι κυβερνητικές πληροφορίες δεν σας κάνουν πιο ενημερωμένους, το κρατικό χρήμα κάνει τους πάντες φτωχότερους κάποια στιγμή. Όσο για την κρατική σύνταξη;... Ας μη το συνεχίσουμε.

Από την άποψη της πανδημίας, η υγεία έχει σφαγιαστεί προς το παρόν. Κανείς δεν μιλάει πια για υγεία και προστασία. Ο κόσμος υποφέρει σιωπηρά από τις συνέπειες της καταπολέμησης της πανδημίας. Μετά από όλα αυτά, ο κόσμος δεν είναι πιο υγιής μετά τα ακραία "προστατευτικά μέτρα", αλλά πιο άρρωστος. Οι αναρρωτικές άδειες αυξάνονται, οι αυτοάνοσες ασθένειες ή οι καρκίνοι 'turbo' είναι εκτός ελέγχου, τα ποσοστά γεννήσεων καταρρέουν παντού. Πριν από λίγες εβδομάδες, είχα την ευκαιρία να μιλήσω στο συνέδριο της 'Aletheia' με τον Geert Van den Bossche, έναν Βέλγο εμπειρογνώμονα στην ανάπτυξη εμβολίων, ο οποίος είχε προειδοποιήσει από νωρίς για τον μαζικό εμβολιασμό με mRNA.


Σύμφωνα με τον ίδιο, το μεγάλο θανατικό μόλις αρχίζει. 


Συγκεκριμένα, οι χώρες που έχουν εμβολιαστεί πολύ νωρίς είναι πιθανό να επηρεαστούν. Το βλέπουμε ήδη στη Σιγκαπούρη και το Κατάρ – και οι δύο χώρες με εντατικούς εμβολιασμούς – η υπερβάλλουσα θνησιμότητα εκεί είναι υπερβολική. Πολλοί εμβολιασμένοι θα έπρεπε πραγματικά να αναρωτηθούν τώρα: Αν είχε ποτέ να κάνει με την υγεία, δεν θα στέκονταν εκεί τώρα οι ίδιοι υπεύθυνοι με ανησυχία όπως έκαναν τότε και θα αναρωτιόντουσαν τι συμβαίνει στον κόσμο; Δεν το κάνουν. Η υγεία είναι πλέον ένα δευτερεύον ζήτημα και όταν πρόκειται για βλάβες από τα εμβόλια, η υγεία γίνεται ακόμη και ένα θέμα ταμπού.


Τα τελευταία στοιχεία θα πρέπει να παρέχουν υπεραρκετούς λόγους για να ξεκινήσει η έρευνα στην Ελβετία όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του πληθυσμού. Αν ο αγώνας κατά της πανδημίας ήταν τόσο ένδοξος και επιτυχημένος, πώς τα πάνε σήμερα οι Ελβετοί σε σύγκριση με την πανδημία; 


Μια ενδιαφέρουσα έρευνα για το θέμα αυτό δημοσιεύθηκε πρόσφατα από την Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία. Στην «Έρευνα Υγείας» της 9.11.2023, περίπου 22.000 τυχαία επιλεγμένα άτομα διαφορετικών ηλικιακών ομάδων παρείχαν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους το 2022, ενώ υπάρχουν και στοιχεία από το 2017, οπότε υπάρχει τουλάχιστον έμμεση δυνατότητα σύγκρισης (υπάρχουν δύο διαφορετικές ομάδες ερευνών), πριν και μετά την πανδημία.

Το 2017, το 0,5% απάντησε «ναι» στην ερώτηση: «Είχατε ποτέ μία από τις ακόλουθες ασθένειες ή προβλήματα υγείας;», το 0,4% απάντησε «ναι» σε καρδιακή προσβολή, το 1,7% δήλωσε ότι είχε εγκεφαλικό επεισόδιο και το 1,7% είχε ή εξακολουθούσε να έχει καρκίνο.



Αυτό ήταν τα χρόνια πριν από την πανδημία. Και πώς μοιάζει τώρα;


Έκρηξη καρκίνων

Τα στοιχεία από το 2022 έχουν πλέον ως εξής: Τώρα είναι 2,4% για καρδιακές προσβολές, 1,7% για εγκεφαλικά επεισόδια και 6,4% για καρκίνο! Αυτά είναι ποσοστά πολλαπλασιασμού με συντελεστή 4,8, 4,25 και 3,76!

Αν κοιτάξουμε μόνο την ομάδα άνω των 75 ετών, δηλαδή την «ομάδα κινδύνου», η οποία οδηγήθηκε στον εμβολιασμό ιδιαίτερα νωρίς και τελικά επίσης ιδιαίτερα συχνά, το 2017 το 1,5% των ερωτηθέντων ανέφερε καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο το καθένα και για καρκίνο ήταν 4,6%. 


Στην έρευνα του 2022, αυτά τα στοιχεία εκτοξεύονται τώρα στο 9,4% για καρδιακές προσβολές, 6,8% για εγκεφαλικά επεισόδια - και ένα επιβλητικό 19,4% (!) για καρκίνο.


Το 13% αναφέρει ότι βρίσκεται σε πολύ χειρότερη κατάσταση από ό,τι πριν από την πανδημία.


(Πηγή: Ελβετική Έρευνα Υγείας)

(ΜΤΦΡ.: Το 13% του πληθυσμού ανέφερε ότι η υγεία του είναι (πολύ) χειρότερη από ό,τι πριν από την πανδημία του Covid-19.
Αυτή η αξιολόγηση είναι ιδιαίτερα συχνή σε άτομα ηλικίας 75 ετών και άνω. Μεταξύ των ατόμων χωρίς με εκπαίδευση μετά την υποχρεωτική εκπαίδευση, το ποσοστό εκείνων που αξιολογούν την υγεία τους ως (πολύ) χειρότερη από ό,τι ήταν πριν από την πανδημία, είναι επίσης πολύ υψηλότερο από ό,τι μεταξύ εκείνων με τριτοβάθμια εκπαίδευση. (17% έναντι 12%))


Πώς εξηγούν οι γιατροί, οι υγειονομικές αρχές, οι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης αυτές τις αυξήσεις; Μέχρι στιγμής, δεν εξηγούν τίποτα. Αντίθετα, ισχυρίζονται ομόφωνα ότι «εμείς» περάσαμε καλά την πανδημία. 


Οι παρενέργειες των εμβολίων προσπάθησαν να συμπιεστούν κάτω από τη θολή διάγνωση του "Long Covid", ακριβώς όπως ο αριθμός των περιπτώσεων γρίπης είχε προηγουμένως δοκιμαστεί να απορροφηθεί στον κορωνοϊό. Στατιστικές αλλοιώσεις όπου κι αν κοιτάξετε. Με αυτόν τον τρόπο, τα τραίνα με την ευθύνη για αυτό το τοξικό φορτίο ταξιδεύουν πάντα προς μία κατεύθυνση: μακριά από τους υπεύθυνους.


Η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία στην Ελβετία φαίνεται επίσης να αισθάνεται εξαιρετικά άβολα με τη σύγκριση μεταξύ 2022 και 2017. Σε κάθε περίπτωση, αντικατέστησε ανεπίσημα τα συγκριτικά στατιστικά στοιχεία με μια στατιστική που δείχνει μόνο το έτος 2022! Το έγγραφο πριν από λίγες ημέρες εξαφανίστηκε ξανά από τη σελίδα. Η συγκάλυψη τους πιάστηκε επ' αυτοφώρω. Μπορείτε να βρείτε μια ασφαλή έκδοση εδώ.


Πώς εξηγείτε λοιπόν την αύξηση των καρδιακών προσβολών, των εγκεφαλικών επεισοδίων και του καρκίνου μετά από μια αναπνευστική λοίμωξη που έληξε ελαφρά για το 99,8% όλων των μολυσμένων; Απλά ρωτήστε τον εμβολιαστή σας, τον βουλευτή σας και τον δημοσιογράφο που εμπιστεύεστε. Ίσως τότε να πάρετε απαντήσεις, όπως σε αυτόν τον σπάνια αναιμικό γύρο εκπροσώπων του γερμανικού Τύπου που, εκ των υστέρων, εξακολουθούν να πιστεύουν ότι τα πήγαν ως επί το πλείστον καλά όταν υποστήριξαν κυβερνήσεις στον πανικό της πανδημίας.


  • - Το γεγονός ότι κάποιος θα μπορούσε να έχει θορυβηθεί σε πρώιμο στάδιο, για παράδειγμα όσον αφορά περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας, φαίνεται από τις ανταλλαγές ηλεκτρονικών μηνυμάτων μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ και των ιδρυμάτων υγείας που είχαν αθωωθεί. Το κάλυψαν ενώ συνέβαινε, εξακολουθούν να το καλύπτουν. Όποιος δεν θέλει ακόμη και σήμερα να ξέρει να μάθετε καλύτερα σήμερα, πρέπει να σκόπιμα και εκείνη την εποχή να έκανε τα στραβά μάτια.


  • - Ως προς το γεγονός ότι τα νανολιπίδια στα οποία είναι ενσωματωμένο το τροποποιημένο RNA του «εμβολίου» μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο υπάρχει υποψία εδώ και αρκετό καιρό.


  • - Είναι πλέον επιβεβαιωμένο ότι υπήρχαν δύο διαφορετικοί τύποι «εμβολίου» mRNA. Μια έκδοση για έγκριση από τον EMA και ένα εμβόλιο που θα μπορούσε να παραχθεί πιο εύκολα. Στην πρώτη μέθοδο, το RNA παρήχθη in vitro με στείρα μέσα, ενώ στη δεύτερη μέθοδο, το RNA αναπαράχθηκε βακτηριακά. Αυτό εξηγεί περιπτώσεις μόλυνσης με βακτηριακό DNA, το οποίο μπορεί επίσης να προκαλέσει καρκίνο.

Όταν κοιτάζω γύρω μου, βλέπω μια συγκεκριμένη ομάδα που έχει περάσει καλά την πανδημία: Και αυτοί είναι εκείνοι που έχουν πιστέψει όσο το δυνατόν λιγότερο στο κράτος, τα μέσα ενημέρωσης και τους ειδικούς στον τομέα της υγείας και έχουν μείνει μακριά από μέτρα και εμβολιαστική πίεση. Δεν γνωρίζω κανέναν ανεμβολίαστο που να μετανοιώνει που δεν εμβολιάστηκε σήμερα. Και τι γίνεται με τον κύκλο των γνωστών σας;


Ίσως θα έπρεπε να ρωτήσει κανείς τον εμπειρογνώμονα όλων των ειδικών, δηλαδή τον Bill Gates. Στο αποκορύφωμα της πανδημίας, έστρωσε το κόκκινο χαλί στα μέσα ενημέρωσης για να εξηγήσει γιατί 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι πρέπει να εμβολιαστούν. Ήταν επίσης ευτυχής να εξηγήσει γιατί τα εμβόλια ήταν ασφαλή. Η μελέτη των κινδύνων των εμβολίων, την οποία σχεδίαζε αρχικά ο Ντόναλντ Τραμπ, θα ήταν μονόδρομος, κατά την άποψή του. Συμβούλεψε τον Τραμπ να μην το κάνει το 2017.


Ή όπως το θέτει πιο εύστοχα: «Είναι αδιέξοδο».


Εκεί βρισκόμαστε τώρα.






ΠΗΓΗ: https://www.freischwebende-intelligenz.org/p/die-schweiz-wird-kranker?utm_campaign=email-post&r=16ojuj&utm_source=substack&utm_medium=email




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ορισμένα εμβόλια COVID-19 συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο συνδρόμου Guillain-Barré
Καθώς ο ρυθμός εμβολιασμού αυξάνεται, το ίδιο συμβαίνει και με τη συχνότητα εμφάνισης GBS - ιδιαίτερα μετά από εμβόλια που βασίζονται σε ιικούς φορείς όπως το AstraZeneca.
https://www.theepochtimes.com/health/recent-study-certain-covid-19-vaccines-linked-to-elevated-risk-of-guillain-barre-syndrome-5521691?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-11-10&src_cmp=mb-2023-11-10&utm_medium=email&est=8HoHuYnY5d%2Fbr80GXOqJEqq1sbQrv2Zb0W5szBtyfQ1QwDuCifWU8N%2Fb2OA%3D





«Κανείς δεν θέλει να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος»: Ο γερουσιαστής Johnson για τους τραυματισμούς από εμβόλια, την αντίδραση στον COVID-19. (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γερουσιαστής Ron Johnson (R-Wis.) μίλησε σε μια ενημέρωση πρωινού στο Καπιτώλιο με τίτλο «Ο θεμελιώδης μετασχηματισμός του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας από έναν σύμβουλο υγείας σε έναν παγκόσμιο δικτάτορα» στις 8 Νοεμβρίου. 

Μίλησε για το γιατί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), η κυβέρνηση Μπάιντεν και οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο διπλασίασαν τις εντολές εμβολίων, τα περιοριστικά μέτρα κ.λπ., κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. 

Ο κ. Johnson επανέλαβε τη σημασία του να κάνουμε περισσότερους ανθρώπους να «ανοίξουν τα μάτια τους» προκειμένου να καταπολεμηθεί η κατάσταση. «Σίγουρα δεν θέλουμε να δώσουμε στον οργανισμό, τον οποίο δεν εμπιστευόμαστε εξαρχής, μεγαλύτερη δύναμη για να ανταποκριθεί σε μια άλλη πανδημία», δήλωσε ο Johnson αναφερόμενος στον ΠΟΥ.

https://www.theepochtimes.com/epochtv/nobody-wants-to-admit-they-were-wrong-sen-johnson-on-vaccine-injures-response-to-covid-19-post-5526547?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-11-10&src_cmp=mb-2023-11-10&utm_medium=email&est=pTRdpWyor2iZqOqAnD6cpBIlBEXqHLPqlAf63HdlRkUpPme1WkKVa8AIFRk%3D




ΜΥΣΤΙΚΑ: Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου θα σταματήσει να δημοσιεύει «Θανάτους από την κατάσταση εμβολιασμού C-19» επειδή τα δεδομένα έχουν δείξει εδώ και 2,5 χρόνια ότι το εμβόλιο COVID μειώνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής και οι εμβολιασμένοι αντιπροσωπεύουν πάνω από 9 στους 10 θανάτους COVID

Το κυβερνητικό τμήμα του Ηνωμένου Βασιλείου, γνωστό ως Γραφείο Εθνικών Στατιστών (ONS), επιβεβαίωσε αθόρυβα ότι δεν θα δημοσιεύει πλέον δεδομένα σχετικά με τους θανάτους ανά κατάσταση εμβολιασμού επειδή, τα τελευταία δυόμισι χρόνια, τα δεδομένα έχουν αποδείξει ότι ο εμβολιασμός COVID-19 είναι θανατηφόρος, μειώνοντας σημαντικά τη διάρκεια ζωής και ότι πάνω από 9 στους 10 θανάτους COVID είναι μεταξύ των εμβολιασμένων.

https://expose-news.com/2023/11/07/secret-uk-gov-to-stop-publishing-deaths-by-vccine-status/



Κορυφαίοι αξιωματούχοι του FDA δέχτηκαν θέσεις εργασίας με τη Moderna αφού έπαιξαν βασικούς ρόλους στην αδειοδότηση εμβολίων COVID-19
Μια νέα έρευνα της BMJ αποκαλύπτει μια «περιστρεφόμενη πόρτα» μεταξύ των αξιωματούχων του FDA που είναι επιφορτισμένοι με τη ρύθμιση των εμβολίων COVID-19 και των εταιρειών που τα παρασκευάζουν.
https://www.theepochtimes.com/health/top-fda-officials-accepted-jobs-with-moderna-after-playing-key-roles-in-the-licensure-of-covid-19-vaccines-5526390


"Απόρριψη του εμβολίου" Μέρος 9 - Όλο και περισσότερες περιγραφές κλινικών περιπτώσεων απόρριψης χύνουν
Οι συνεχώς υποβληθείσες αναφορές κλινικών περιπτώσεων είναι τόσο ανησυχητικά όσο και συναρπαστικά παραδείγματα αποβολής ασθενειών που προκαλούνται από αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.
https://pierrekorymedicalmusings.com/p/shedding-part-9-more-and-more-clinical?publication_id=645524&post_id=138576623&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email

1 σχόλιο:

  1. Ακόμα μία πολύ δυνατή αλλά κυρίως αφυπνιστική ανάρτηση!
    Ευχαριστούμε πολύ Μαριγώ μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!