Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

ΜΑΥΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΟΣΣΑΝΤ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

https://prepareforchange.net/2018/02/27/who-are-the-black-nobility/

https://sembrouthes.wordpress.com/the-venetian-black-nobility-a-history/who-are-the-black-nobility/

Ο Matt Hancock και η Nicole Junkermann εφάρμοσαν οδηγία για τη μαύρη αριστοκρατία το 2020;


Frances Leader

9 Νοεμβρίου 2023


Ένας σπουδαίος ακτιβιστής στο Substack, ένας συγκεκριμένος άνθρωπος που του αρέσει να είναι γνωστός ως Awkward Git, έθεσε μια πολύ σημαντική ερώτηση σήμερα το πρωί:


(ακολουθεί το άρθρο)


Πολλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν αυτό - πρώτη ημερομηνία νομοθεσίας covid στο Ηνωμένο Βασίλειο

συν όταν άλλαξε ο νόμος για να καταστήσει νόμιμες τις μη δοκιμασμένες ενέσεις mRNA


Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν αυτό το # 1:

Το πρώτο νομοθέτημα για τον «κορονοϊό» εισήχθη στις 2.30 μ.μ. στις 10 Φεβρουαρίου 2020 χωρίς κοινοβουλευτική εποπτεία ή συζήτηση και τώρα έχει ανακληθεί.

Αυτό ήταν το νομοθετικό μέσο The Health Protection (Coronavirus) Regulations 2020 και στη συνέχεια τροποποιήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2020.

Αυτό το νομοθέτημα απαιτούσε δήλωση «σοβαρής και επικείμενης απειλής» από τον Επικεφαλής Ιατρικό Σύμβουλο για να δικαιολογήσει τυχόν μέτρα που έπρεπε να ληφθούν.

https://www.legislation.gov.uk/uksi/2020/129/contents/made 

Μάλλον προφητικά υπήρξε μια απροειδοποίητη και εντελώς αδημοσίευτη δημοσίευση μιας δήλωσης στις 30 Ιανουαρίου 2020 (την ίδια ακριβώς ημέρα που ο ΠΟΥ κήρυξε πανδημία) από τους 4 επικεφαλής ιατρικούς υπαλλήλους της Αγγλίας, της Ουαλίας, της Βόρειας Ιρλανδίας και της Σκωτίας σχετικά με αυτό ακριβώς το θέμα.

Ανέφερε τα εξής:

«Οι 4 επικεφαλής ιατρικοί υπάλληλοι του Ηνωμένου Βασιλείου θεωρούν συνετό για τις κυβερνήσεις μας να κλιμακώσουν τον σχεδιασμό και την προετοιμασία σε περίπτωση πιο εκτεταμένης επιδημίας.

Για τον λόγο αυτόν, συνιστούμε την αύξηση του επιπέδου κινδύνου του "νωμένου Βασιλείου από χαμηλό σε μέτριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πιστεύουμε ότι ο κίνδυνος για τα άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει αλλάξει σε αυτό το στάδιο, αλλά ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να σχεδιάσει για όλα τα ενδεχόμενα».

https://www.gov.uk/government/news/statement-from-the-four-uk-chief-medical-officers-on-novel-coronavirus

Αυτή η δήλωση έγινε 11 ημέρες πριν από τη σύνταξη και την κατάθεση στο Κοινοβούλιο του νομοθετήματος για το οποίο ήταν απαραίτητη και τεθεί σε ισχύ το ίδιο απόγευμα.

Αλλά γιατί η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, δηλαδή ο Matt Hancock που ήταν υπεύθυνος για την Υγεία εκείνη την εποχή, σκέφτηκε ότι ένα καπέλο δήλωσης ΔΕΝ περιελάμβανε τις λέξεις σοβαρή, επικείμενη ή απειλή χρησιμοποιήθηκε ως σοβαρή και επικείμενη δήλωση απειλής;

Πώς γνώριζαν οι 4 ΚΟΑ 11 ημέρες πριν από τη σύνταξη μιας Νομοθετικής Πράξης ότι θα απαιτούνταν «ιατρική συμβουλή»;

Γιατί αυτή η «συμβουλή» ήταν βασικά κρυμμένη σε μια ιστοσελίδα σε διαφορετικό τμήμα τμήματος και όχι στις ιστοσελίδες του DHSC και γιατί δεν συνδέθηκε με τη Δήλωση Σοβαρής και Επικείμενης Απειλής;

Δεδομένου ότι αυτό ήταν μέρος μιας απάντησης αιτήματος FOI, τότε είτε οι παραπάνω είναι οι μόνες συμβουλές που δόθηκαν από τους CMOs είτε το DHSC απέκρυψε λεπτομερέστερες συμβουλές.

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν αυτό το # 2:

Γνωρίζατε ότι ο νόμος για την έγκριση φαρμάκων άλλαξε τον Δεκέμβριο του 2020 ώστε να επιτρέπεται η έκδοση EUA πριν από την εκπόνηση των δημόσιων εκθέσεων αξιολόγησης;

https://www.legislation.gov.uk/uksi/2012/1916/2020-12-19

Υπάρχει αυτό από το BMJ:

https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4759

«Γιατί δόθηκε προσωρινή έγκριση στο εμβόλιο;

Συνήθως, το Ηνωμένο Βασίλειο θα περιμένει τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων να εγκρίνει ένα εμβόλιο πριν προσπαθήσει να το διανείμει, αλλά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι χώρες της ΕΕ επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν τη δική τους ρυθμιστική αρχή για να εκδώσουν προσωρινή άδεια. Τον Οκτώβριο η κυβέρνηση έκανε αλλαγές στους κανονισμούς για τα ανθρώπινα φάρμακα του 2012 για να επιτρέψει στον MHRA να χορηγήσει προσωρινή έγκριση εμβολίου covid-19 χωρίς να χρειάζεται να περιμένει τον EMA.

Μια προσωρινή άδεια χρήσης ισχύει μόνο για ένα έτος και απαιτεί από τις φαρμακευτικές εταιρείες να ολοκληρώσουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις, όπως τρέχουσες ή νέες μελέτες, λέει η δικηγορική εταιρεία Brodies. Μόλις συγκεντρωθούν πλήρη δεδομένα για το προϊόν, μπορεί να χορηγηθεί τυποποιημένη άδεια κυκλοφορίας. Αυτό αρχικά διαρκεί πέντε χρόνια, αλλά μπορεί να ανανεωθεί και δεν υπόκειται σε συγκεκριμένες υποχρεώσεις».

Η επισήμανση μου - Έτσι άλλαξαν το νόμο για να επιτρέψουν στις EUA να είναι νόμιμες.

Γιατί να το κάνουν αυτό;


Το άρθρο κατέληγε με αυτή την ερώτηση: «Έτσι άλλαξαν το νόμο για να επιτρέψουν στην Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) να είναι νόμιμη. Γιατί να το κάνουν αυτό;»
Αποφάσισα να απαντήσω ως εξής:

Εκείνη την εποχή, ο Matt Hancock «συμβουλεύτηκε» τη Nicole Junkermann, μια πολύ ελκυστική νεαρή κοπέλλα γεννημένη στη Γερμανία, η οποία έτυχε να είναι παντρεμένη σε μια εξέχουσα οικογένεια μαύρων ευγενών με βελούδινη διεύθυνση στη Ρώμη. Ο πραγματικός της τίτλος είναι Κόμισσα Brachetti Peretti (https://blacknobilityvaticancosanostra.blogspot.com/2022/03/nazis-of-hesse.html). Μια σύντομη, αποστειρωμένη έκδοση της βιογραφίας της μπορεί να βρεθεί εδώ (https://featuredbiography.com/nicole-junkermann/).





Η Nicole Junkermann με τον σύζυγό της, Ferdinando Brachetti, τον πρώτο στη σειρά μιας πλούσιας ιταλικής δυναστείας πετρελαϊκής βιομηχανίας. Πηγή φωτογραφίας: BusinessVertex
https://featuredbiography.com/nicole-junkermann/

https://featuredbiography.com/nicole-junkermann/

Ήταν πολύ φιλική με τον Jeffrey Epstein και συχνά ταξείδευε με το Lolita Express του. Η κόρη της, Mila, βαφτίστηκε τον Δεκέμβριο του 2017 από τον Πάπα στο Βατικανό, όπως ανακοινώθηκε μέσω του ιταλικού Τύπου το οποίο με έκανε για πρώτη φορά να αναλογιστώ τις διασυνδέσεις της με τη μαύρη αριστοκρατία. Παρατηρώ ότι όλες οι αναφορές στο γεγονός της υψηλής κοινωνίας έχουν εξαφανιστεί από το διαδίκτυο.

Ο Johnnie Vedmore (https://johnnyvedmore.com/?s=nicole+junkermann) και εγώ ερευνήσαμε, αρκετά ξεχωριστά, και γράψαμε για αυτήν την πολύ κλειστή νεαρή γυναίκα στο Twitter, στα μέσα του 2020. Μέσα σε λίγες ημέρες, λάβαμε και οι δύο ειδοποιήσεις από έναν υψηλόβαθμο δικηγόρο να σταματήσουμε και να παραιτηθούμε από την δημοσίευση. Αυτές οι ειδοποιήσεις έφτασαν στα προσωπικά μας μηνύματα στο Twitter, αλλά, περιέργως, το μόνο πράγμα που φαινόταν να τους απασχολεί ήταν η χρήση ορισμένων φωτογραφιών. Ή έτσι φάνηκε.....

Ο Johnnie δεν εντυπωσιάστηκε και συνέχισε να παράγει την τρίτη και τελευταία έρευνά του με ευγενικά σχόλια, αλλά άφησε έξω τα βαθιά ενοχλητικά κρυμμένα χέρια της Μαύρης Αριστοκρατίας στα οποία είχα τραβήξει την προσοχή με τη δική μου έρευνα.

Ο Johnnie έγραφε:

Από το αρχικό μου άρθρο, το οποίο επεσήμανε τη σύνδεση της Nicole Junkermann με τον Epstein και τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, η Συμβουλευτική Επιτροπή Healthtech [του Ηνωμένου Βασιλείου] δεν έχει συνεδριάσει ξανά. Αλλά η σχέση του NHS με τον Owkin και η υπόσχεση της ανταλλαγής προσωπικών δεδομένων χρηστών του NHS δεν έχει εξαφανιστεί. Ο Owkin δηλώνει ότι χρησιμοποιούν μηχανική μάθηση για ιατρική έρευνα, αλλά αυτό συμβαδίζει με τον κίνδυνο μιας ιδιωτικής εταιρείας, χρηματοδοτούμενης από γίγαντες ιδιωτικών κεφαλαίων, δυνητικά σε θέση να έχει πρόσβαση στα δεδομένα κάθε πολίτη του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι κύριοι επενδυτές της Deep Genomics περιλαμβάνουν τις Khosla Ventures, True Ventures και Future Ventures. Με έδρα το Τορόντο του Καναδά, οι ιδρυτές Andre Delong, Brendan Frey και Hui Yuan Xiong υπόσχονται τεχνητή νοημοσύνη για γενετικές θεραπείες.

https://johnnyvedmore.com/2020/03/15/nicole-junkermann-3-0-model-or-mossad-carbyne911-their-covid-app-world-3-0-how-to-censor-news/

Ήμουν απασχολημένη με την πρόκληση του MHRA μέχρι το τέλος του 2020, εφιστώντας την προσοχή τους στο γεγονός ότι ενέκριναν μια συνθετική, εντελώς ξένη, «ουσία» γονιδιωματικής αλληλουχίας που δημιουργήθηκε από υπολογιστή στους Βρετανούς και, το χειρότερο έγκλημα από όλα, μας πίεζαν να περιμένουμε στην ουρά για αυτό ειδάλλως θα λέγαμε αντίο στην απασχόληση και την ένταξη. https://francesleader.substack.com/p/sarscov2-mrna-is-synthetic

Ξαφνικά αποσυνδέθηκα από το Twitter και δεν μου δόθηκε ποτέ συγκεκριμένος λόγος. Αυτός ο αποκλεισμός έγινε «μεταδοτικός» - το Facebook και το Discord με απέκλεισαν επίσης σαν να είχα διαπράξει κάποιο ειδεχθές και ασυγχώρητο έγκλημα. Ίσως να το έκανα. Είχα επιστήσει την προσοχή στη μαύρη αριστοκρατία που ελέγχει τα τρυπήματα του Covid19, τον Epstein, τη Μοσσάντ και το βρετανικό νομικό σύστημα μέσω του δικού της Εθνικού Συστήματος Υγείας. Είχα δει τους πιθανούς μηχανισμούς συλλογής δεδομένων έτοιμους να πλουτίσουν τους συνήθεις υπόπτους.

Σας λέω ότι ο Matt Hancock και η Nicole Junkermann εφάρμοζαν μια οδηγία για τη μαύρη αριστοκρατία, η οποία δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί ή να απορριφθεί, ό,τι κι αν συνέβαινε. Το αν κάποιος από αυτούς γνώριζε την πλήρη επιστημονική φρίκη μπορεί να χρειαστεί να διερευνηθεί, αλλά ήταν υπό την εποπτεία τους ότι ο βρετανικός νόμος άλλαξε για να διευκολύνει μια μη δοκιμασμένη πειραματική ιατρική παρέμβαση μέσω όλων των ελέγχων και ισορροπιών που, προηγουμένως, υπήρχαν για να μας προστατεύσουν από μαζική δηλητηρίαση.

Αυτή είναι η άποψή μου για το τι συνέβη το 2020.



ΠΗΓΗ: https://francesleader.substack.com/p/black-nobility-mossad-mass-surveillance?publication_id=667911&post_id=138726477&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν η Μαύρη Αριστοκρατία έχει νικήσει την Λευκή Αδελφότητα από την γαλλική επανάσταση και μετά, εδώ και κάτι αιώνες δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παιδιά έχουν έρθει για την αναμνηστική δόση, να περάσουν; https://yandex.ru/video/preview/9662486627014661519

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!