Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Είναι ο κανιβαλισμός φιλικός προς τους vegan; Εξετάζοντας το φαινομενικά αδύνατο του λεγόμενου "impossible meat". (ΠΡΟΣΟΧΗ, ενοχλητικό περιεχόμενο)

Το «Eat a Swede» (*) ("Φάτε έναν Σουηδό") ρωτά αν οι άνθρωποι θα ήταν πρόθυμοι να φάνε ανθρώπινο κρέας ως εναλλακτική πρωτεΐνη. McCann Stockholm, Σουηδική Ομοσπονδία Τροφίμων

https://www.adweek.com/brand-marketing/shock-campaign-suggests-people-go-cannibal-to-fight-climate-change/

Στην ταινία Soylent green, ποταπές ελίτ σερβίρουν τα ανακυκλωμένα λείψανα των νεκρών και των φυλακισμένων. Αλλά θα είχαν οι δικές μας ελίτ το θράσος να σερβίρουν ανθρώπινη σάρκα και να την αποκαλούν vegan; Αυτή η απίστευτη πιθανότητα έχει επισημανθεί από τον ερευνητή του Twitter Jikkyleaks.

Η ιστορία ξεκινά σε ένα ερευνητικό κτίριο χωρίς παράθυρα για την εταιρεία που βρίσκεται απέναντι από την Planned Parenthood (!!!!!!!!!). Βλέπετε πού πηγαίνει αυτό; Το ερευνητικό κτίριο που ανήκει στην εύστοχα ονομαζόμενη "Impossible Foods" - μια εταιρεία που ισχυρίζεται ότι έχει κάνει το αδύνατο - δημιούργησε ένα φυτικό, εργαστηριακό προϊόν που έχει γεύση ακριβώς όπως το πραγματικό ζωικό κρέας. Για να καταλάβουμε γιατί αυτό είναι ένα τέτοιο επίτευγμα, πρέπει να πάμε σε κάποιο υπόβαθρο της ιστορίας του εργαστηριακού κρέατος.

Εικόνα: Η τοποθεσία των εγκαταστάσεων χωρίς παράθυρα "Impossible Foods" απέναντι από την Planned Parenthood - East Oakland. Η κριτική των Χαρτών Google λέει: «Προσέξτε ότι υπάρχουν πολλοί κακοί άνθρωποι που εργάζονται εδώ».

Βλέπετε, το κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο είναι ένα παρακλάδι της έρευνας για την ανάπτυξη ανθρώπινου ιστού για μεταμοσχεύσεις οργάνων. Η έρευνα εφαρμόστηκε στη συνέχεια στην καλλιέργεια ζωικού κρέατος στο εργαστήριο. Παίρνετε το αίμα από τα αποβληθέντα μοσχάρια (εμβρυϊκός ορός βοοειδών), τα βάζετε σε ένα τρυβλίο Petri, τους δίνετε τα σωστά θρεπτικά συστατικά και θα μεγαλώσουν σε κάτι σαν μπριζόλα. Δεν υπάρχει τρόπος να καλλιεργηθεί κρέας εργαστηρίου και να έχει γεύση σαν πραγματικό κρέας χωρίς τη χρήση αυτών των αποβληθέντων εμβρύων - έχει να κάνει με αυτό το φαινομενικά απλό μόριο γνωστό ως αιμοσφαιρίνη. Σύμφωνα με τον Jikkyleaks, αυτό το μόριο είναι πολύ περίπλοκο για να συντεθεί επειδή υπάρχουν πολλές ασθένειες όπου πάει στραβά. Οι επιστήμονες προσπαθούν ανεπιτυχώς εδώ και δεκαετίες να το αναπαράγουν.

Εικόνα: Το μόριο αιμοσφαιρίνης είναι πολύ περίπλοκο για να συντεθεί.

Αλλά το "Impossible Meat" έκανε το αδύνατο: βρήκαν έναν τρόπο να καλλιεργήσουν νόστιμα κρέατα χρησιμοποιώντας μόνο φυτά. Αυτή είναι μια καταπληκτική ανακάλυψη γιατί σημαίνει ότι μπορείτε να προωθήσετε το ίδιο προϊόν σε vegan καθώς και σε μη vegan που προτιμούν τη γεύση του πραγματικού κρέατος. Οι vegan, οι οποίοι απεχθάνονται τη βάναυση συμπεριφορά προς τα ζώα - και μην κάνετε κανένα λάθος τα αποβληθέντα έμβρυα βιώνουν απίστευτο πόνοδιατηρούνται ζωντανά για να εξασφαλίσουν την ποιότητα του αίματος και πεθαίνουν μόνο αφού το αίμα τους έχει αποστραγγιστεί από μια βελόνα μέσω της καρδιάς - αυτοί οι vegan θα τρώνε αυτά τα φυτικά, "αδύνατα κρέατα", ενώ θα αποφεύγουν εκείνα τα εργαστηριακά κρέατα που απαιτούν τη σφαγή των αγελάδων.

Στο επίκεντρο αυτής της πολύ καλής για να είναι αληθινή ιστορίας είναι η Δρ Rachel Fraser. Η ιστορία θυμίζει πολύ την Εlisabeth Holmes: η νεαρή ιδιοφυΐα κάνει το αδύνατο και γνωρίζουμε πώς εξελίχθηκε αυτή η ιστορία: ένα μάτσο μαλακίες. Αλλά αυτή η ιδιοφυΐα, που μπόρεσε να βρει το ιερό δισκοπότηρο της ιατρικής, έχει δημοσιεύσει μόνο 3 εργασίες, και αυτές οι εργασίες είναι όλες για "Impossible Foods". Είναι φάντασμα, υπάρχει μόνο μία φωτογραφία της που μπορώ να βρω.


Φωτογραφία: H Fraser (Ph.D. 2011, Rine lab) είναι διευθύντρια έρευνας στο Impossible Foods.

Σκεφτείτε λοιπόν την άλλη πιθανότητα: αυτή η εταιρεία δεν μπορούσε να καταλάβει πώς να καλλιεργήσει νόστιμο, φυτικό κρέας και αντ' αυτού χρησιμοποίησε ανθρώπινα εμβρυϊκά κύτταρα από την απέναντι πλευρά του δρόμου (Planned Prenthood). Εφηύραν ακόμη και έναν αχυράνθρωπο - ή γυναίκα σε αυτήν την περίπτωση - ίσως για να δυσκολέψουν οποιονδήποτε να κάνει πραγματικά δύσκολες ερωτήσεις στον διευθυντή έρευνας. Και φυσικά, μπορούν να διαφημίσουν ότι το προϊόν τους χρησιμοποιεί "χωρίς ζωικές ορμόνες" - επειδή χρησιμοποιεί ανθρώπινα έμβρυα!

Τώρα η "Impossible Foods" έχει εκδώσει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τη συνθετική αιμοσφαιρίνη τους που ισχυρίζονται ότι προέρχεται από σόγια. Αλλά υπάρχουν πολλές ευφάνταστες πατέντες, δεν σημαίνει τίποτα. Αυτό που έχει σημασία είναι τι συμβαίνει σε αυτή την ερευνητική εγκατάσταση χωρίς παράθυρα απέναντι από την Planned Parenthood.

Θυμάμαι την ιστορία του ηγέτη της σατανικής αίρεσης και κανίβαλου Jorge Negromonte που τάϊζε γλυκά γείτονες και αστυνομικούς που περιείχαν ανθρώπινη σάρκα. Ή την ιστορία του παιδεραστή και δολοφόνου παιδιών Nathaniel Bar Jonah, που έδινε στους γείτονές του παράξενη γεύση "κρέας σε κοσνέρβα" που αποδείχθηκε, το μαντέψατε, ανθρώπινη σάρκα. Σίγουρα όχι kosher.

Αλλά σίγουρα αν αυτό το προϊόν "Impossible meats" έχει βγει στην αγορά, ο FDA θα πρέπει να έχει κάνει τη δέουσα επιμέλεια και να διερευνήσει τα εργαστήρια για να βεβαιωθεί ότι δεν υπήρχε τίποτε το ύποπτο, έτσι δεν είναι; Άρα γε, σίγουρα θα πρέπει να είχαν βεβαιωθεί ότι δεν υπήρχε ένας υπόγειος μεταφορικός ιμάντας από την Planned Parenthood που θα σέρβιρε τα αποβληθέντα έμβρυα ως αστάρι για αυτό το μακάβριο προϊόν; Όμως ειλικρινά, μπορούμε να εμπιστευτούμε τις κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές που έχουν αποδειχθεί ότι δίνουν το πράσινο φως στα δηλητήρια που αποκαλούν εμβόλια mRNA; Νομίζω ότι η απάντηση είναι "Διάολε, όχι!"

Τώρα, για να είμαστε δίκαιοι, όλα αυτά είναι απλώς εικασίες σε αυτό το σημείο. Δεν έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμές ανθρώπινου DNA στα προϊόντα "Impossible meats" για να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν αυτή τη θεωρία. Αλλά με αυτές τις κατασκευασμένες επισιτιστικές κρίσεις, μερικές από τις οποίες προφανώς επιτίθενται με άνθρακα στα βοοειδή, πρέπει να επαγρυπνούμε για την ελίτ που μας σερβίρει «απίθανα κρέατα». Θα αναγκάσουν όλους να φάνε αυτά τα κρέατα μια μέρα, επειδή λένε ότι θα σταματήσει η λεγόμενη υπερθέρμανση του πλανήτη.




Εικόνα: Υπάρχει μια κατασκευασμένη επισιτιστική κρίση στην Αμερική;

Αυτές οι ελίτ λατρεύουν να μας τρίβουν στα μούτρα ό,τι κάνουν. Μας χλευάζουν με τα εγκλήματά τους, διατηρώντας παράλληλα την πιο λεπτή εύλογη δυνατότητα άρνησης. Ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη διαφήμιση παγωτού που παρουσιάζει αυτοκανιβαλισμό. Αφαιρέστε τη λέξη παγωτό από το σενάριο και παίρνετε:

«Τρώω μικρά μωρά... με κρατάει νέο... όταν τρώς μικρά μωρά ... κλείνεις το μάτι και γνέφεις με επιδοκιμασία κάνοντας "high-five" ο ένας στον άλλο. Αυτή είναι μια ιδιαίτερη στιγμή».

Φυσικά θα πουν ότι αυτό είναι απλώς έξυπνη διαφήμιση, μετατρέποντας την οργή σε κλικ. Είναι καθαρό κακό μεταμφιεσμένο ως viral μάρκετινγκ. Ομοίως, κοιτάξτε τη συσκευασία αυτού του κρέατος. Λέει "Burger φτιαγμένο από φυτά - ΑΔΥΝΑΤΟ". Είναι σχεδόν σαν να σου λένε ότι δεν είναι φτιαγμένο από φυτά.



Εικόνα: Μας λένε ότι ένα φυτικό μπιφτέκι είναι αδύνατο;

Ιστορικά, βέβαια, ο μύθος της κατανάλωσης ψωμιού αναμεμειγμένου με το αίμα των παιδιών ήταν «συκοφαντία αίματος» που απευθυνόταν στους Εβραίους. Στους μεσαιωνικούς χρόνους, μια εβραϊκή λατρεία, γνωστή ως Sabbateans, η οποία λάμβανε την «λύτρωση μέσω της αμαρτίας» (όργια και δαιμονική λατρεία), για να αφαιρέσουν αυτήν την εικόνα από πάνω τους, δημιούργησε αυτόν τον μύθο ότι οι Εβραίοι αναμιγνύουν αίμα παιδιών με ψωμί. Αλλά σίγουρα υπήρχαν αρχαίες λατρείες όπως οι Βαβυλώνιοι που ασκούσαν κανναβιλισμό και θυσίες παιδιών. Όταν οι άποικοι ήρθαν για πρώτη φορά σε αυτό που αργότερα θα ήταν γνωστό ως νησί Jekyll, είδαν γίγαντες που έκοβαν τα κεφάλια των μωρών και έχυναν το αίμα τους στο βωμό ως μέρος των τελετουργιών τους. Το νησί Jekyll ήταν αργότερα διάσημο για την τοποθεσία της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε για την ίδρυση της Federal Reserve.

(Μη διαθέσιμο βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=9tV45SaPY3A)

Θα μπορούσε η διαταραγμένη ελίτ που μας ταΐζει «Αδύνατα κρέατα» να μας μυεί στην παράξενη λατρεία της; Μπορείτε πραγματικά να είστε ηθικός άνθρωπος αν έχετε φάει ακούσια φαγητό φτιαγμένο από αίμα μωρού;

Ξέρω ότι εγώ δεν θα αγγίξω τίποτα που καλλιεργείται σε εργαστήριο. Τέρμα.



ΠΗΓΗ: https://oceanoflies.substack.com/p/is-cannibalism-vegan-friendly-examining?publication_id=884058&post_id=60240312&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






(*) Η Σουηδική Ομοσπονδία Τροφίμων προτείνει μια δραστική λύση στον αυξανόμενο πληθυσμό του κόσμου

Θα τρώγατε ανθρώπινο κρέας για να σώσετε τον πλανήτη; Ενώ περισσότεροι άνθρωποι υιοθετούν βίγκαν, χορτοφαγικούς ή φυτικούς τρόπους ζωής για να βοηθήσουν το περιβάλλον, ένας Σουηδός επιστήμονας προτείνει ότι ο κανιβαλισμός μπορεί να είναι ένας τρόπος για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Μια ταινία από τη Σουηδική Ομοσπονδία Τροφίμων παρουσιάζει τον Erik Karlsson, επιστήμονα και ιδρυτή μιας εταιρείας που ονομάζεται "Swede Meat", ο οποίος έχει βρει μια δραστική λύση για τον αυξανόμενο πληθυσμό του πλανήτη και την περιορισμένη προσφορά τροφίμων: εργαστηριακό ανθρώπινο κρέας που μπορεί να συσκευαστεί και να πωληθεί σε παντοπωλεία.

«Τρώω ανθρώπινο κρέας εδώ και αρκετό καιρό και δεν είμαι τρελός», λέει, εξηγώντας ότι το ανθρώπινο κρέας μπορεί να προσφέρει μια εναλλακτική πρωτεΐνη στα μη ανθρώπινα ζώα.

Ο Karlsson φέρνει ακόμη και την ιδέα του στον Σουηδό ηθοποιό Alexander Skarsgård, ο οποίος λέει ότι «ακούγεται νόστιμο».
Πηγή: https://www.adweek.com/brand-marketing/shock-campaign-suggests-people-go-cannibal-to-fight-climate-change/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!