Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! - Ένα αποκαλυπτικό βίντεο που απαγορεύτηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. (ΒΙΝΤΕΟ)

(Marina Demidiuk/Shutterstock)
Από τον Joseph Mercola
9/11/2023
Ενημέρωση: 9/11/2023


Αυτό το αμφιλεγόμενο βίντεο καταργήθηκε από ιστότοπους σχεδόν τόσο γρήγορα όσο οι άνθρωποι μπορούσαν να το ανεβάσουν. Λογοκρίνεται ακόμη και από το YouTube, χτυπά στην καρδιά της ομάδας αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19 της κυβέρνησής μας. Δείτε το εδώ τώρα. Το περιεχόμενό του εξακολουθεί να είναι πολύ σχετικό με αυτό που συμβαίνει σήμερα.

(ΒΙΝΤΕΟ, διάρκειας 1:15:28, εντός του συνδέσμου)

Η ιστορία με μια ματιά

  • Το "Plandemic: Indoctornation" αποκαλύπτει πιθανές κινητήριες δυνάμεις πίσω από την ατζέντα των εμβολίων. Εξετάζει τους ρόλους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), του Bill Gates, του Tedros Adhanom, του Δρ Anthony Fauci, των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, των τεχνολογικών γιγάντων της Silicon Valley, της Big Pharma και πολλών άλλων, συνδέοντας τις τελείες μεταξύ τους.
  • Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) κατέχουν το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον SARS-CoV (τον ιό που ευθύνεται για το SARS) που απομονώνεται από τον άνθρωπο. Το 2007, το CDC υπέβαλε αίτηση στο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για να διατηρήσει εμπιστευτικό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του κοροναϊού. Διαθέτει επίσης διπλώματα ευρεσιτεχνίας για μεθόδους ανίχνευσης και για ένα κιτ μέτρησης του ιού.
  • Σύμφωνα με το νόμο, δεν μπορεί κανείς να κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το φυσικό DNA. Εάν ο SARS-CoV είναι φυσικός, τότε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι παράνομο. Εάν ο ιός είναι ανθρωπογενής, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι νόμιμο, αλλά η δημιουργία του ιού θα αποτελούσε παραβίαση των συνθηκών και των νόμων για τα βιολογικά όπλα. Έτσι, είτε έτσι είτε αλλιώς, το CDC μπορεί να έχει εμπλακεί σε παράνομη δραστηριότητα.
  • Επειδή το CDC κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον SARS-CoV, ελέγχει ποιος έχει τη δυνατότητα να κάνει έρευνες σχετικά με αυτό. Αν δεν εγκριθεί, δεν μπορείτε να δείτε τον ιό και δεν μπορείτε να τον μετρήσετε ή να κάνετε δοκιμές γι 'αυτόν, δεδομένου ότι το CDC κατέχει όλες αυτές τις πατέντες.
  • Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Chapel Hill κατέχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που περιγράφει μεθόδους παραγωγής ανασυνδυασμένων κοροναϊών.
Στα τέλη Μαΐου 2020, ο παραγωγός μέσων ενημέρωσης Mikki Willis κυκλοφόρησε το πρώτο μέρος του ντοκυμανταίρ του "Plandemic", με την Judy Mikovits, η οποία έχει διδακτορικό στη βιοχημεία και τη μοριακή βιολογία και είναι κυτταρική και μοριακή βιολόγος1 των οποίων η έρευνα αποκάλυψε ότι πολλά εμβόλια είναι μολυσμένα με γαμμαρετροϊούς λόγω των ιών που αναπτύσσονται σε μολυσμένες ζωικές κυτταρικές σειρές. Η 26λεπτη ταινία απαγορεύτηκε σε κάθε πλατφόρμα κοινωνικών μέσων αφού έγινε viral.2 Στις 18 Αυγούστου 2020, κυκλοφόρησε το Μέρος 2, με τίτλο "Plandemic: Indoctornation".

Plandemic: Indoctornation

Το μέρος 2 είναι ένα πλήρες χαρακτηριστικό που αποκαλύπτει μια πιθανή κινητήρια δύναμη πίσω από την ατζέντα των εμβολίων. Εξετάζει τους ρόλους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), του Bill Gates, του Tedros Adhanom, του Δρ Anthony Fauci, των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, των τεχνολογικών γιγάντων της Silicon Valley, της Big Pharma και πολλών άλλων, συνδέοντας τις τελείες μεταξύ τους. Δωρεάν συμπληρωματικό υλικό, συμπεριλαμβανομένης μιας επακόλουθης συνέντευξης με την κα Mikovits, καθώς και συνδέσμους προς πρόσθετους πόρους που παρέχονται από όλους τους συνεντευξιαζόμενους, υποτίθεται ότι είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της ταινίας, PlandemicSeries.com.

Εκδήλωση 201

Η ταινία ξεκινά εξετάζοντας το Event 201, μια προσομοίωση ετοιμότητας για πανδημία που φιλοξενήθηκε από το Johns Hopkins Center for Health Security, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates τον Οκτώβριο του 2019 - 10 εβδομάδες πριν ξεκινήσει για πρώτη φορά η επιδημία COVID-19 στη Γουχάν.

Αυτή η άσκηση επί χάρτου περιελάμβανε όλα όσα βλέπουμε τώρα να διαδραματίζονται στον πραγματικό κόσμο, από τις ελλείψεις ΜΑΠ, τα lockdown και την κατάργηση των πολιτικών ελευθεριών έως τις υποχρεωτικές εκστρατείες εμβολιασμού, τις ταραχές, την οικονομική αναταραχή και την κατάρρευση της κοινωνικής συνοχής. Ένας κύλινδρος των προβλέψεων που διατυπώθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης περιλαμβάνεται στο ντοκυμανταίρ.

Εκείνη την εποχή, οι ηγέτες της Εκδήλωσης 201 αφιέρωσαν πολύ χρόνο συζητώντας τρόπους περιορισμού και αντιμετώπισης της εξάπλωσης της αναμενόμενης «παραπληροφόρησης» σχετικά με την πανδημία και τα εμβόλια που θα έπρεπε να αναπτυχθούν. Εκτός από την απόλυτη λογοκρισία, το σχέδιό τους περιελάμβανε τη χρήση της «ήπιας δύναμης», ενός όρου που αναφέρεται στην επιρροή stealth χρησιμοποιώντας διασημότητες και άλλους παράγοντες επιρροής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το CDC κατέχει διπλώματα ευρεσιτεχνίας κορωνοϊού

Ο κ. Willis παίρνει συνέντευξη από τον David E. Martin, εθνικό αναλυτή πληροφοριών και ιδρυτή του IQ100 Index, το οποίο ανέπτυξε τη γλωσσική γονιδιωματική, μια πλατφόρμα ικανή να καθορίσει την πρόθεση των επικοινωνιών. Σύμφωνα με τον κ. Martin, το 1999, η IBM ψηφιοποίησε 1 εκατομμύριο διπλώματα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ, γεγονός που επέτρεψε στην εταιρεία του να διεξαγάγει μια αναθεώρηση.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία γλωσσικής γονιδιωματικής, ο κ. Martin έκανε την «τρομακτική εκτίμηση» ότι το ένα τρίτο όλων των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν λειτουργικές πλαστογραφίες, πράγμα που σημαίνει ότι «ενώ είχαν γλωσσικές παραλλαγές, κάλυπταν το ίδιο θέμα». Το 1999, άρχισαν επίσης να εμφανίζονται διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τον κορωνοϊό, «και έτσι ξεκίνησε το μονοπάτι του κουνελιού», είπε.

Το 2003, η Ασία γνώρισε ένα ξέσπασμα του SARS. Σχεδόν αμέσως, οι επιστήμονες άρχισαν να αγωνίζονται για να κατοχυρώσουν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον ιό. Τελικά, το CDC κατέλαβε την ιδιοκτησία του SARS-CoV (του ιού που ευθύνεται για το SARS) που απομονώθηκε από τον άνθρωπο.

Το CDC κατέχει στην πραγματικότητα ολόκληρο το γενετικό περιεχόμενο αυτού του ιού SARS. Είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ 7776521. Διαθέτει επίσης διπλώματα ευρεσιτεχνίας για μεθόδους ανίχνευσης και για ένα κιτ μέτρησης του ιού.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ 7279327,3 που κατατέθηκε από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Chapel Hill, περιγράφει μεθόδους για την παραγωγή ανασυνδυασμένων κορωνοϊών. Ο Ralph Baric, ο οποίος έχει διδακτορικό στη μικροβιολογία και είναι καθηγητής μικροβιολογίας και ανοσολογίας, διάσημος για την έρευνά του για τον χιμαιρικό κορωνοϊό, αναφέρεται ως ένας από τους τρεις εφευρέτες, μαζί με τους Kristopher Curtis και Boyd Yount.
Σύμφωνα με τον κ. Martin, ο Δρ Fauci, ο κ. Baric και το CDC «βρίσκονται στο κέντρο» της ιστορίας του COVID-19. «Το 2002, οι κορωνοϊοί αναγνωρίστηκαν ως εκμεταλλεύσιμος μηχανισμός τόσο για καλό όσο και για κακό», δήλωσε ο κ. Martin και «Μεταξύ 2003 και 2017, [ο Δρ Fauci, ο κ. Baric και το CDC] έλεγχαν το 100% των ταμειακών ροών για να χτίσουν την αυτοκρατορία γύρω από το βιομηχανικό συγκρότημα του κορωνοϊού».

Το CDC έχει παραβιάσει το νόμο, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο

Τώρα, εδώ είναι το βασικό μήνυμα που παραδίδει ο κ. Martin. Υπάρχει ένα ξεχωριστό πρόβλημα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του CDC για τον SARS-CoV που απομονώνεται από τον άνθρωπο, επειδή, σύμφωνα με το νόμο, τα φυσικά τμήματα DNA απαγορεύεται να κατοχυρωθούν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Ο νόμος ορίζει σαφώς ότι τέτοια τμήματα «δεν είναι επιλέξιμα για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας απλώς και μόνο επειδή έχουν απομονωθεί». Έτσι, είτε ο SARS-CoV ήταν ανθρωπογενής, γεγονός που θα καθιστούσε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας νόμιμο, είτε είναι φυσικό, καθιστώντας έτσι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε αυτό παράνομο.

Ωστόσο, εάν ο ιός κατασκευάστηκε, τότε δημιουργήθηκε κατά παράβαση των συνθηκών και των νόμων περί βιολογικών όπλων. Αυτό περιλαμβάνει τον αντιτρομοκρατικό νόμο για τα βιολογικά όπλα του 1989, που ψηφίστηκε ομόφωνα και από τα δύο σώματα του Κογκρέσσου και υπογράφηκε σε νόμο από τον Τζωρτζ Μπους τον πρεσβύτερο, ο οποίος δηλώνει:4
«Όποιος εν γνώσει του αναπτύσσει, παράγει, αποθηκεύει, μεταφέρει, αποκτά, διατηρεί ή κατέχει οποιονδήποτε βιολογικό παράγοντα, τοξίνη ή σύστημα παράδοσης για χρήση ως όπλο ή εν γνώσει του βοηθά ξένο κράτος ή οποιονδήποτε οργανισμό να το πράξει, τιμωρείται με πρόστιμο βάσει αυτού του τίτλου ή με ισόβια κάθειρξη ή οποιαδήποτε ποινή ετών ή και τα δύο. Υπάρχει εξωεδαφική ομοσπονδιακή δικαιοδοσία για αδίκημα βάσει αυτού του άρθρου που διαπράττεται από ή εναντίον υπηκόου των Ηνωμένων Πολιτειών.
Έτσι, όπως σημείωσε ο κ. Martin, ανεξάρτητα από το ποιο σενάριο αποδεικνύεται αληθινό, το CDC μπορεί να έχει παραβιάσει το νόμο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είτε παραβιάζοντας τους νόμους περί βιολογικών όπλων είτε καταθέτοντας παράνομη πατέντα. Αμφίβολα, στις 14 Μαΐου 2007, το CDC υπέβαλε αίτηση στο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για να διατηρήσει εμπιστευτικό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του κορωνοϊού.
Τώρα, επειδή το CDC κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον SARS-CoV, έχει τον έλεγχο του ποιος έχει τη δυνατότητα να κάνει έρευνες για τον κορωνοϊό, σημείωσε ο κ. Martin. Αν δεν εγκριθεί, δεν μπορείτε να κοιτάξετε τον ιό και δεν μπορείτε να τον μετρήσετε ή να κάνετε δοκιμές γι' αυτό, δεδομένου ότι το CDC κατέχει ολόκληρο το γονιδίωμα και όλα τα υπόλοιπα.
«Αποκτώντας τις πατέντες που εμπόδιζαν οποιονδήποτε να το χρησιμοποιήσει, είχαν τα μέσα, το κίνητρο και πάνω απ' όλα, είχαν το χρηματικό κέρδος από τη μετατροπή του κορωνοϊού από παθογόνο σε κέρδος», δήλωσε ο κ. Martin.

Επιτράπηκε η επικίνδυνη έρευνα κέρδους λειτουργίας

Ο κ. Martin συνεχίζει περιγράφοντας γεγονότα που συνέβησαν μεταξύ 2012 και 2013. Εκείνη την εποχή, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) αποφάσισαν να ρίξουν μια άλλη ματιά στην έρευνα κέρδους λειτουργίας, αποφασίζοντας τελικά ότι η έρευνα κέρδους λειτουργίας για τον κορωνοϊό ήταν πολύ επικίνδυνη για να συνεχιστεί.

Αυτό οδήγησε στην αναστολή της χρηματοδότησης για τέτοιου είδους έρευνα το 2013. Αυτό περιελάμβανε χρηματοδότηση που εισέρρευσε στο Χάρβαρντ, το Emery και το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας-Chapel Hill. Ωστόσο, ενώ το NIH είχε ηθικούς και ακόμη και νομικούς λόγους για την αναστολή αυτής της έρευνας, έκανε την παύση της χρηματοδότησης εθελοντική, όχι υποχρεωτική.

Στη συνέχεια, το 2014, όταν η αντίσταση κατά της έρευνας κέρδους λειτουργίας για τους κορωνοϊούς αυξήθηκε περαιτέρω, το NIH - υπό την ηγεσία του Δρ Fauci - μετέφερε αυτή την έρευνα στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν στην Κίνα.

Ωστόσο, όπως ανέφερε λεπτομερώς ο κ. Martin, η χρηματοδότηση δεν στάλθηκε με απλό τρόπο. Αντ' αυτού, διοχετεύτηκε μέσω οργανώσεων-βιτρίνας όπως η EcoHealth Alliance, με επικεφαλής τον πρόεδρό της, Peter Daszak, του οποίου η έρευνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της EcoHealth Alliance, «περιλαμβάνει τον εντοπισμό της προέλευσης των νυχτερίδων του SARS».5

Μεταξύ 2014 και 2019, η EcoHealth Alliance έλαβε έναν μακρύ κατάλογο επιχορηγήσεων από το NIH για να μελετήσει «τον κίνδυνο εμφάνισης κορωνοϊού νυχτερίδας». Στη συνέχεια, η EcoHealth Alliance ανέθεσε υπεργολαβικά την εργασία αυτή στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν. Ως εκ τούτου, στο τέλος, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να αρνηθούν την ενοχή, κατηγορώντας την Κίνα για το ξέσπασμα, όταν, στην πραγματικότητα, ήταν αμερικανική έρευνα που είχε ανατεθεί σε εξωτερικούς συνεργάτες.

Είναι ενδιαφέρον ότι στις τελευταίες ειδήσεις στις 19 Αυγούστου 2020, η Wall Street Journal6 ανέφερε ότι το NIH είχε ειδοποιήσει την EcoHealth ότι θέλει «ένα δείγμα του νέου κορωνοϊού που χρησιμοποίησαν οι ερευνητές της Γουχάν για να καθορίσουν τη γενετική του αλληλουχία», μαζί με λεπτομέρειες μελέτης και άλλες πληροφορίες.

Επιπλέον, το NIH απαίτησε από την EcoHealth «να κανονίσει μια επιθεώρηση του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν από μια εξωτερική ομάδα που θα εξετάσει το εργαστήριο και τα αρχεία της εγκατάστασης «με ιδιαίτερη προσοχή στην αντιμετώπιση του ερωτήματος εάν το προσωπικό του WIV είχε τον SARS-CoV-2 στην κατοχή του πριν από τον Δεκέμβριο του 2019».

Το πρόβλημα, σημειώνει ο κ. Martin στο «Indoctornation», είναι ότι ενώ τα στοιχεία μας κοιτάζουν κατάματα, μας λένε ότι οι λεγόμενοι «ελεγκτές γεγονότων» έχουν μια υπερβατική άποψη της κατάστασης και είναι οι απόλυτοι διαιτητές της αλήθειας. Ως αποτέλεσμα, έχουμε αυτή την πολύ περίεργη κατάσταση όπου τα γεγονότα και η λογική αναποδογυρίζονται και κατηγορούνται ως καλή παλιομοδίτικη αίρεση.

Θα επικρατήσει η αλήθεια;

Η ταινία συνεχίζει να παίρνει συνεντεύξεις από πολλούς άλλους ειδικούς, πολλοί από τους οποίους είναι πεπεισμένοι ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι ο SARS-CoV-2 είναι ένας ανθρωπογενής ιός. Όπως το Plandemic Part 1, Part 2 αξίζει τον χρόνο σας. Όπως σημείωσε ο κ. Willis, στον σημερινό κόσμο με τους γρήγορους ρυθμούς, λίγοι έχουν το χρόνο να κάνουν την απαραίτητη έρευνα για να αποκαλύψουν τι πραγματικά συμβαίνει.

Τα αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν, αλλά πρέπει να τα συνδυάσετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ντοκυμανταίρ όπως το "Plandemic" και το "Shadowgate" είναι τόσο χρήσιμα. Ενώνουν τις κουκκίδες, ώστε να μπορείτε να δείτε μια πληρέστερη, πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Δυστυχώς, η εικόνα επί του παρόντος είναι ζοφερή.

Ωστόσο, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε επειδή δεν πρόκειται να εξαφανιστεί ή να επιλυθεί στο εγγύς μέλλον. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι όλοι υποβαλλόμαστε σε μια μαζική εκστρατεία προπαγάνδας για να μας οδηγήσει προς μια πολύ συγκεκριμένη τεχνοκρατική ατζέντα. Μόνο αναζητώντας εναλλακτικές απόψεις μπορούμε να αρχίσουμε να κατανοούμε την αλήθεια.

Στην περίπτωση του κορωνοϊού, θα πρέπει να είναι σαφές ότι η έρευνα κέρδους λειτουργίας είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι που δεν πρέπει να επιτρέπεται. Δίνοντας στους ερευνητές το πράσινο φως για να συνεχίσουν αυτό το είδος έρευνας, ακόμη και όταν το NIH δημοσίως «διέκοψε» τη χρηματοδότηση γι' αυτό, το NIH απέτυχε να τηρήσει τις ηθικές και νομικές ευθύνες του.

Φαίνεται επίσης ότι το CDC έχει εμπλακεί σε παράνομες δραστηριότητες που σχετίζονται με την κατοχύρωση με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του ιού και ότι είχε άφθονο κίνητρο και μέσα για να επωφεληθεί από μια πανδημία κορωνοϊού. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα πιο διεφθαρμένο σύστημα από αυτό που έχουμε σήμερα. Το ερώτημα είναι: πότε θα γίνει κάτι γι' αυτό;


Ο Δρ Joseph Mercola είναι ο ιδρυτής της Mercola.com. Οστεοπαθητικός γιατρός, συγγραφέας με τις καλύτερες πωλήσεις και αποδέκτης πολλαπλών βραβείων στον τομέα της φυσικής υγείας, το πρωταρχικό του όραμα είναι να αλλάξει το σύγχρονο παράδειγμα υγείας παρέχοντας στους ανθρώπους έναν πολύτιμο πόρο που θα τους βοηθήσει να πάρουν τον έλεγχο της υγείας τους.




ΠΗΓΗ: https://www.theepochtimes.com/health/eye-opening-video-banned-from-social-media-5523956?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-11-09&src_cmp=gv-2023-11-09&utm_medium=email&est=Y4aEK1Q6hvRrNEpm5rpuBNP4h3loiFco7Z89ufSH8dqwmNgquOynZwRYKZw%3D



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Το σχέδιο που χρηματοδοτείται από τον Gates για τον εμβολιασμό 86 εκατομμυρίων κοριτσιών κατά του HPV θα «εξαπολύσει μαζικές απώλειες», λέει ο επικριτής
Η Gavi, η Συμμαχία Εμβολίων επενδύει περισσότερα από 600 εκατομμύρια δολάρια για να επιτύχει τον στόχο της να εμβολιάσει 86 εκατομμύρια κορίτσια σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος έως το 2025. Η συμμαχία χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.
https://childrenshealthdefense.org/defender/gates-gavi-invest-vaccinate-african-girls-hpv/


Υπερβάλλουσα θνησιμότητα μετά από ενέσεις mRNA: έως και 17 εκατομμύρια θάνατοι παγκοσμίως
Δεν υπάρχει σύμπτωση, όπως λέει και η παροιμία. Οι ερευνητές που έχουν μελετήσει τους θανάτους τα τελευταία χρόνια ισχυρίζονται το ίδιο πράγμα: τα «σκληρά γεγονότα» επέτρεψαν ένα «σαφές συμπέρασμα σχετικά με την αιτιότητα και την τοξικότητα των ενέσεων κορωνοϊού».
https://www.epochtimes.de/gesundheit/uebersterblichkeit-nach-mrna-injektionen-weltweit-bis-zu-17-millionen-todesfaelle-a4432272.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-11-10&src_cmp=nl-morning_2023-11-10&utm_medium=email&est=GjNsZsy5UrwHt%2BBhYq6cFfDI78CuNgHl4W1elWHdsec2mCg%2FRkuxqAKli6Q%3D&utm_term=newstop&utm_content=1


Πρόσφατη μελέτη: Ορισμένα εμβόλια COVID-19 συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο συνδρόμου Guillain-Barré
Καθώς ο ρυθμός εμβολιασμού αυξάνεται, το ίδιο συμβαίνει και με τη συχνότητα εμφάνισης GBS - ιδιαίτερα μετά από εμβόλια που βασίζονται σε ιικούς φορείς όπως το AstraZeneca.
https://www.theepochtimes.com/health/recent-study-certain-covid-19-vaccines-linked-to-elevated-risk-of-guillain-barre-syndrome-5521691?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-11-09&src_cmp=gv-2023-11-09&utm_medium=email&est=SFkjLCFK2iDXPS%2FhwRKCz30uAIuHv4dgWuddD4Lg9Dj4iZgHxayCcHiARqw%3D




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!