Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Μελέτη: Οι γαργάρες με νερό και αλάτι βοηθούν πάρα πολύ στην αποφυγή σοβαρού «Covid».

https://secretmust.gr/wp-content/uploads/2014/10/%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BF.png

Οι ασθενείς που έκαναν γαργάρες είχαν έως και τρεις φορές λιγότερες πιθανότητες να νοσηλευτούν. Σύμφωνα με τους ερευνητές, η συγκέντρωση αλατιού δεν ήταν σημαντική. Η χρήση χαμηλής περιεκτικότητας σε αλάτι μείωσε επίσης τις εισαγωγές στο νοσοκομείο.

Τα τελευταία χρόνια, οι άνθρωποι παρενοχλήθηκαν ώστε να εγχυθούν με τα γονιδιακά σκευάσματα κατά του «Covid». Τα θεμελιώδη δικαιώματα ανεστάλησαν και οι ανεμβολίαστοι αντιμετωπίστηκαν ως λεπροί. Όταν έγινε γνωστό ότι οι «εμβολιασμοί» δεν προστατεύουν από «λοιμώξεις SARS-CoV-2», υποστηρίχθηκε ότι ο στόχος ήταν να αποφευχθεί  σοβαρός «Covid». Οι ενέσεις ήταν πλέον η μόνη θεραπεία. Το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα φαινόταν να μην υπάρχει πλέον, δοκιμασμένες θεραπείες για τη γρίπη, τις βιταμίνες, την άσκηση, το φως του ήλιου και τη χαρά της ζωής υποτίθεται ότι έγιναν ασήμαντες.

Τώρα, οι ερευνητές ισχυρίζονται ακόμη ότι έχουν διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι που διαγιγνώσκονται με «Covid» μπορούν να μειώσουν σημαντικά τον κίνδυνο νοσηλείας τους κάνοντας γαργάρες με αλατόνερο. Τα ευρήματα της μελέτης επέστησαν την προσοχή στο έργο.

Σύμφωνα με τη μελέτη, οι συμμετέχοντες που έκαναν γαργάρες σε ζεστό νερό είτε με χαμηλή είτε με υψηλή συγκέντρωση αλατιού για δύο εβδομάδες μετά από θετικό τεστ SARS-CoV-2 είχαν έως και τρεις φορές λιγότερες πιθανότητες να χρειαστούν νοσοκομειακή περίθαλψη από εκείνους που δεν έκαναν γαργάρες. Παρ' όλο που οι ασθενείς χρησιμοποιούσαν λίγο αλάτι, εξακολουθούσε να υπάρχει συσχέτιση με τη μείωση των εισαγωγών στο νοσοκομείο, καθώς και με τη συχνότητα και τη διάρκεια των συμπτωμάτων.

Οι συγγραφείς δεν προσδιόρισαν τον λόγο για αυτό. Για αιώνες, ωστόσο, οι γαργάρες με αλατόνερο ήταν μια αποδεδειγμένη θεραπεία για κρυολογήματα και φλεγμονές στο λαιμό. Έχει αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακή δράση.

Το έργο δεν έχει ακόμη αξιολογηθεί από ομοτίμους. Τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν στην ετήσια επιστημονική συνάντηση του Αμερικανικού Κολλεγίου Αλλεργίας, Άσθματος και Ανοσολογίας (ACAAI) στο Anaheim της Καλιφόρνια.



ΠΗΓΗ: https://transition-news.org/studie-gurgeln-mit-salzwasser-hilft-enorm-um-schweres-covid-zu-vermeiden


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!