Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins και η Pfizer είχαν προειδοποιήσει για αυτο-εξάπλωση των εμβολίων!!!!!

Φωτογραφία: iStock

Η κοινωνική απόσταση και οι μάσκες έχουν γίνει πλέον οι σταθεροί σύντροφοι κατά τη διάρκεια της πανδημίας. 
Δημοσιεύσεις του Πανεπιστημίου Johns Hopkins και ένα απόσπασμα από το πρωτόκολλο της μελέτης εμβολιασμού Pfizer/BioNTech περιγράφουν γιατί αυτά τα μέτρα θα μπορούσαν επίσης – και κυρίως – να είναι κατάλληλα μετά τον εμβολιασμό, λόγω του φαινομένου της «αποβολής» του εμβολίου (shedding), της ανεξάρτητης, ανεξέλεγκτης εξάπλωσης (πειραματικών, τροποποιητικών γονιδίων) εμβολίων και δραστικών ουσιών.
Κατ' αρχήν, τέτοια εμβόλια δεν απαγορεύονται στη Γερμανία.
Από τον Tim Sumpf10 Μαΐου 2021

Όταν ένα άτομο μολυνθεί από έναν αναπνευστικό ιό, όπως ο SARS-CoV-2, τα σωματίδια του ιού συνδέονται με τους διαφορετικούς τύπους ιικών υποδοχέων που ευθυγραμμίζουν τους αεραγωγούς. Εάν οι ιοί βρίσκονται στους βλεννογόνους, τα μολυσμένα άτομα - ακόμη και αν δεν έχουν ακόμη ιογενή συμπτώματα - μπορούν να εκκρίνουν σωματίδια ιού μιλώντας, εκπνέοντας, τρώγοντας ή άλλες συνήθεις καθημερινές δραστηριότητες. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται επίσης "απόρριψη", στα γερμανικά, κάτι "να πετάξει".

Αυτή η διαδικασία δεν είναι ούτε ανεξερεύνητη ούτε ασυνήθιστη. Ωστόσο, όχι μόνο τα παθογόνα αλλά και τα εμβόλια - και στην περίπτωση του COVID-19, γενετικά τροποποιημένα, τεχνητά αποσπάσματα RNA με άγνωστες παρενέργειες και μακροπρόθεσμες συνέπειες - μπορούν να εξαπλωθούν με αυτόν τον τρόπο. Είναι όλα μια θεωρία συνωμοσίας; Σε καμμία περίπτωση. Το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins (JHU) καθώς και η Pfizer και πολλοί άλλοι γνωρίζουν καλά αυτά τα «μεταδοτικά εμβόλια», τις πιθανές χρήσεις τους και τις προκλήσεις που θέτουν.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, η λεγόμενη «αποβολή» είναι γνωστή μόνο από εμβολιασμούς με ιούς που εξακολουθούν να είναι ενεργοί. Δεδομένου ότι οι εμβολιασμοί mRNA δεν περιέχουν ενεργούς ιούς, οι αξιωματούχοι το έχουν αποκλείσει μέχρι στιγμής. Ένα άλλο επιχείρημα κατά της απόρριψης είναι ότι το mRNA είναι πολύ ασταθές και δεν καταφέρνει να περάσει από το ένα σώμα στο άλλο. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν αυτό ισχύει και για τα νανοσωματίδια.

Πανεπιστήμιο Johns Hopkins: Το αυτο-εξαπλούμενο εμβόλιο είναι επιτυχές στα ζώα ...

Το 2018, το Κέντρο Δημόσιας Υγείας δημοσίευσε μια έκθεση με τίτλο «Τεχνολογίες για την αντιμετώπιση παγκόσμιων καταστροφικών βιολογικών κινδύνων». Σε αυτό, οι συγγραφείς περιγράφουν, μεταξύ άλλων, τις ευκαιρίες και τις «προκλήσεις» των αυτο-διαδιδόμενων εμβολιασμών. Το Κέντρο Δημόσιας Υγείας είναι μέρος της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Bloomberg, η οποία με τη σειρά της είναι μέρος του Πανεπιστημίου Johns Hopkins. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

Τα αυτοδιαδιδόμενα εμβόλια, επίσης γνωστά ως μεταδοτικά ή αυτοαναπαραγόμενα εμβόλια, είναι γενετικά τροποποιημένα [και] κατασκευασμένα για να μετακινούνται μέσω πληθυσμών όπως οι μεταδοτικές ασθένειες, αλλά αντί να προκαλούν ασθένειες, παρέχουν προστασία. Το όραμα είναι ότι ένας μικρός αριθμός ανθρώπων στον πληθυσμό-στόχο θα μπορούσε να εμβολιαστεί και το στέλεχος του εμβολίου θα κυκλοφορούσε στη συνέχεια σε όλο τον πληθυσμό, όπως ένας παθογόνος ιός».

Αυτά τα εμβόλια, συνεχίζει η έκθεση, «θα μπορούσαν να αυξήσουν την εμβολιαστική κάλυψη σε ανθρώπινους και ζωικούς πληθυσμούς χωρίς την ανάγκη εμβολιασμού κάθε ατόμου». [πρβλ. JHSPH 2018, σ. 47]

«Σε ζώα, όπως κουνέλια και τρωκτικά, τα αυτοεξαπλούμενα εμβόλια έχουν ήδη εφαρμοστεί με επιτυχία», γράφουν οι συγγραφείς του JHU. Σύμφωνα με περαιτέρω έρευνες, ο Έμπολα είναι επίσης ένας πιθανός στόχος σε πληθυσμούς πιθήκων και νυχτερίδων.

... και ως παράγοντας βιολογικού πολέμου (κατά των επιδημιών των ζώων)

Η Δρ Filippa Lentzo, Νορβηγίδα κοινωνική επιστήμονας στο King's College του Λονδίνου, και ο Δρ Guy Reeves από το Ινστιτούτο Max Planck για την Εξελικτική Βιολογία περιγράφουν στο άρθρο τους: «Οι επιστήμονες εργάζονται σε εμβόλια που εξαπλώνονται σαν ασθένεια. Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά;» Επιπλέον, «μια ιογενής ανοσοσύλληψη [...] που εμπόδισε τα μολυσμένα ζώα – σε αυτή την περίπτωση, ένα μη ιθαγενές είδος ποντικού στην Αυστραλία – να παράγουν απογόνους».

Η έρευνα της Δρ Lentzo επικεντρώνεται στις απειλές βιολογικών παραγόντων πολέμου. Εδώ ακριβώς βλέπει τις ρίζες της έρευνας για τα αυτοεξαπλούμενα εμβόλια: στις προσπάθειες εξάλειψης των πληθυσμών των παρασίτων.

Λέει ότι οι επιστήμονες πειραματίζονται με τέτοια αυτο-διαδιδόμενα εμβόλια για τουλάχιστον 20 χρόνια. Επιπλέον, η έρευνα, ή μάλλον οι πιθανές εφαρμογές, έχει προσελκύσει την προσοχή του στρατού των ΗΠΑ.

Συνέχισε γράφοντας ότι «μέχρι τώρα» - το άρθρο της Δρ Lentzo εμφανίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 - «οι ερευνητές δεν έχουν αναπτύξει ένα πειραματικό, αυτοεξαπλούμενο εμβόλιο για ανθρώπους». Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει δοκιμαστεί μέχρι στιγμής. Στο πλαίσιο ενός νοτιοαφρικανικού προγράμματος με την κωδική ονομασία "Coast", συζητήθηκε επίσης ένα εμβόλιο υπογονιμότητας για ανθρώπους.

«Ηθικές προκλήσεις» των αυτοδιαδιδόμενων εμβολιασμών

Ωστόσο, το Κέντρο Δημόσιας Υγείας του JHU δηλώνει:

Σε περίπτωση σοβαρής απειλής για τη δημόσια υγεία, τα εμβόλια που διασπείρονται μόνα τους θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τον εμβολιασμό του ανθρώπινου πληθυσμού σε ευρεία κλίμακα».

Ωστόσο, στις επόμενες σελίδες της έκθεσης, οι συγγραφείς αναγνωρίζουν ότι η εφαρμογή αυτο-πολλαπλασιαζόμενων εμβολίων, ακόμη και σε περίπτωση «ακραίου γεγονότος», θα παρουσίαζε διάφορες «ρυθμιστικές και ηθικές προκλήσεις». Αφενός, η ανεξέλεγκτη μετάδοση καθιστά δυσκολότερη την πρόληψη και την παρακολούθηση ανεπιθύμητων ενεργειών.

Από την άλλη, δεν είναι μόνο η «ενημερωμένη συναίνεση» των «εμβολιασμένων» που λείπει, όπως απαιτείται από το πρώτο σημείο του Κώδικα της Νυρεμβέργης. Ούτε οι άνθρωποι με δυνητικά απειλητικές για τη ζωή αντενδείξεις θα ήταν σε θέση να αποτρέψουν τον εαυτό τους από το να «εμβολιαστούν» - και ενδεχομένως να πεθάνουν από αυτό.

Επιπλέον, οι συγγραφείς προειδοποιούν: «Υπάρχει ένας όχι ασήμαντος κίνδυνος ότι ο ιός του εμβολίου θα επανέλθει σε λοιμογόνο δύναμη άγριου τύπου, όπως συνέβη μερικές φορές με το από του στόματος εμβόλιο πολιομυελίτιδας». Με άλλα λόγια, δεν θα μπορούσαν να αποκλειστούν μεταλλάξεις του προηγουμένως γενετικά τροποποιημένου εμβολίου.

Παρεμπιπτόντως, τέτοια εμβόλια δεν απαγορεύονται στη Γερμανία. Το άρθρο 21 του νόμου περί προστασίας από λοιμώξεις (IfSG) περιγράφει όχι μόνο μια πιθανή υποχρέωση εμβολιασμού αλλά και τη χρήση εμβολίων αυτοεξάπλωσης:

Στην περίπτωση εμβολιασμού που διατάσσεται βάσει του παρόντος νόμου ή εμβολιασμού που συνιστάται δημοσίως από την ανώτατη κρατική υγειονομική αρχή [...], μπορούν να χρησιμοποιηθούν εμβόλια που περιέχουν μικροοργανισμούς που μπορούν να απεκκριθούν από τα εμβολιασμένα άτομα και να καταποθούν από άλλα πρόσωπα. Το θεμελιώδες δικαίωμα στη σωματική ακεραιότητα (άρθρο 2.2 εδάφιο 1 του Βασικού Νόμου) περιορίζεται από την άποψη αυτή.


Μελέτη εμβολίου BioNTech/Pfizer: Πρέπει να αναφέρεται η επαφή με εμβολιασμένους συμμετέχοντες στη μελέτη

Το γεγονός ότι η BioNTech και η Pfizer γνωρίζουν επίσης το θέμα των αυτοεξαπλούμενων εμβολιασμών φαίνεται από το πρωτόκολλο μελέτης της μελέτης εμβολίου του κορωνοϊού. Σε αυτό το σημείο, πρέπει να τονιστεί ότι το πρωτόκολλο δεν περιγράφει τις παρατηρούμενες επιπτώσεις, αλλά μέτρα "σε περίπτωση που ...". Ωστόσο, η Pfizer καθιστά σαφές ότι ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού θα μπορούσε να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες σε άτομα που βρίσκονται σε στενή επαφή με (πρόσφατα) εμβολιασμένα άτομα. Το σημείο 8.3.5 ορίζει τα εξής:

Η έκθεση στην υπό διερεύνηση παρέμβαση της μελέτης [σημείωση του συντάκτη: χορήγηση του εμβολίου, πρβλ. Pfizer 2020, σ. 39f] κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού και η επαγγελματική έκθεση πρέπει να αναφέρονται εντός 24 ωρών από τη στιγμή που αντιλαμβάνονται [...]». [πρβλ. Pfizer 2020, σελ. 61ff]

Η "έκθεση στην υπό μελέτη παρέμβαση της μελέτης" συμβαίνει, για παράδειγμα,

  • από την ίδια την παρέμβαση της μελέτης. Με άλλα λόγια, όταν εμβολιάζεστε.
  • μέσω «περιβαλλοντικής έκθεσης», ιδίως «μέσω εισπνοής ή επαφής με το δέρμα».
  • όταν «ένας άνδρας συμμετέχων στη μελέτη που λαμβάνει ή διακόπτει μια παρέμβαση στη μελέτη εκθέτει μια γυναίκα σύντροφο».
  • Εάν «ένα αρσενικό μέλος της οικογένειας ή ένας πάροχος υγειονομικής περίθαλψης που έχει εκτεθεί στην παρέμβαση της μελέτης μέσω εισπνοής ή επαφής δέρμα με δέρμα έχει τη σύντροφό του [...] εκτεθειμένος».

Σύμφωνα με τον καθηγητή Günther Schönrich, ιολόγο και διευθυντή του Charité, αυτό το σημείωμα είναι «μια διεθνώς τυποποιημένη διαδικασία για κλινικές δοκιμές».

Ωστόσο, τα τελευταία σημεία δείχνουν ότι στο σχεδιασμό της μελέτης, δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι η έκθεση θα μπορούσε επίσης να πραγματοποιηθεί μέσω σεξουαλικής επαφής εάν ένας σύντροφος (ο άνδρας) εμβολιάστηκε ή εάν εκτέθηκε στον εμβολιασμό μέσω «περιβαλλοντικής έκθεσης». Η Pfizer το χρησιμοποιεί για να περιγράψει πώς το εμβόλιο του κορωνοϊού θα μπορούσε να εξαπλωθεί και να προκαλέσει ακούσια βλάβη. Δεν μπορεί να γίνει λόγος για «συναίνεση κατόπιν ενημέρωσης» εδώ.

Εγκυμοσύνες: 23, Ανεπιθύμητες ενέργειες: 2, Αριθμός εκθέσεων: άγνωστη

Εάν η εγκυμοσύνη ανιχνευθεί στη συνέχεια "σε έναν συμμετέχοντα ή τον σύντροφο ενός συμμετέχοντα", το πρωτόκολλο ορίζει ότι "λεπτομέρειες της εγκυμοσύνης [...] μετά την έναρξη της παρέμβασης της μελέτης και έως 6 μήνες μετά την τελευταία δόση της παρέμβασης της μελέτης». 

Επιπλέον, το πρωτόκολλο απαιτεί «εξετάσεις παρακολούθησης για τη λήψη γενικών πληροφοριών σχετικά με την εγκυμοσύνη και την έκβασή της». Η περαιτέρω «παρακολούθηση των πρόωρων μωρών για τον προσδιορισμό των αναπτυξιακών καθυστερήσεων» θα πρέπει να αποφασίζεται κατά περίπτωση. Συνεχίζει λέγοντας:

Σε περίπτωση γέννησης ζώντος, θα πρέπει να αξιολογείται η δομική ακεραιότητα του νεογέννητου κατά τη στιγμή της γέννησης. Στην περίπτωση της άμβλωσης [σημείωση του συντάκτη: συμπεριλαμβανομένης της αποβολής ή της θνησιγένειας], θα πρέπει να αναφέρεται ο λόγος (οι) για την άμβλωση και, εάν είναι κλινικά δυνατό, η δομική ακεραιότητα του εμβρύου θα πρέπει να αξιολογείται με πρόχειρη οπτική εξέταση.

Επιπλέον, το πρωτόκολλο της Pfizer ορίζει την επαγγελματική έκθεση. Αυτά είναι "όταν ένα άτομο έρχεται σε απρογραμμάτιστη άμεση επαφή με την παρέμβαση της μελέτης, η οποία μπορεί ή όχι να οδηγήσει στην εμφάνιση μιας ανεπιθύμητης αντίδρασης". Τέτοια άτομα θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, μέλη της οικογένειας και άλλους που εμπλέκονται στη φροντίδα του συμμετέχοντος στη μελέτη.

Το εάν και πόσες αναφορές έκθεσης εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της μελέτης είναι άγνωστο. Η Pfizer δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει τα ανεπεξέργαστα δεδομένα των αποτελεσμάτων της μελέτης [ανέφεραν οι Epoch Times]. Στα συνοπτικά έγγραφα της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) που υποβλήθηκαν ως μέρος της άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης, το σημείο έκθεσης δεν αναφέρεται. Ωστόσο, 23 εγκυμοσύνες και δύο ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης μιας αυθόρμητης αποβολής, αναφέρθηκαν στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου. [πρβλ. FDA 2020, σελ. 42]

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων επιβεβαιώνει τις «μεταδοτικές» παρενέργειες του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού

Πέρα από τις μελέτες εμβολιασμού, υπάρχουν αμέτρητες – ως επί το πλείστον ανεπιβεβαίωτες – αναφορές σχετικά με πιθανές παρενέργειες του φαινομένου της αποβολής του εμβολίου (shedding). Μεταξύ άλλων, μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο με μη φυσιολογικούς εμμηνορροϊκούς κύκλους (συμπεριλαμβανομένων πολύ αργά, πολύ νωρίς, «τόσο επώδυνα όσο ποτέ» και αιμορραγία που διήρκεσε αρκετές εβδομάδες), αποβολές και άλλα προβλήματα υγείας, μερικά από αυτά ψυχολογικά, αφού βρέθηκαν κοντά σε πρόσφατα εμβολιασμένα άτομα.

Το αν υπάρχει σχέση μεταξύ των αναφορών και των εμβολιασμών (των προσώπων επικοινωνίας) είναι συχνά ασαφές. Δεν είναι επίσης σαφές από πού προέρχονται πραγματικά οι πληροφορίες. Πηγές όπως «αναφορές στο διαδίκτυο» και «διαγραμμένοι λογαριασμοί χρηστών» αφήνουν ανοιχτό αν πρόκειται για προσωπικές εμπειρίες που έχουν κριθεί αναληθείς από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή αν είναι σκόπιμη παραπληροφόρηση. Επώνυμες και ανώνυμες αναφορές από ανεμβολίαστο ιατρικό προσωπικό υποδηλώνουν το πρώτο.

Η δήλωση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) έχει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα. Απαντώντας σε ερώτηση της εφημερίδας The Epoch Times σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων στα νεογνά, ένας εκπρόσωπος δήλωσε:

Ορισμένες από τις αναφερόμενες ύποπτες περιπτώσεις [σημείωση του συντάκτη: 907 ύποπτες περιπτώσεις ανεπιθύμητων ενεργειών σε παιδιά ηλικίας μηδέν μηνών έως 11 ετών, καθώς και 361 περιπτώσεις σε παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών, δεδομένα από την 1η Μαΐου] σχετίζονται με αναφορές γονέων-παιδιών. Αυτές θα ήταν καταστάσεις όπου, για παράδειγμα, μια θηλάζουσα γυναίκα έχει λάβει το εμβόλιο και αναφέρει αντιδράσεις που έχουν συμβεί στο μωρό της». [Οι Epoch Times ανέφεραν, εδώ και εδώ ]

Ο EMA επιβεβαιώνει έτσι ότι ο εμβολιασμός μπορεί επίσης να επηρεάσει μη εμβολιασμένα άτομα - στην περίπτωση αυτή, άτομα για τα οποία ο εμβολιασμός δεν έχει εγκριθεί. Ωστόσο, η οδός μετάδοσης "μητρικό γάλα" δύσκολα μπορεί να εφαρμοστεί σε εφήβους. Από την άλλη, ο EMA επισημαίνει ότι τα δεδομένα του μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν περιπτώσεις χρήσης στις οποίες τα εμβόλια έχουν χορηγηθεί «πέρα από τους όρους της άδειας κυκλοφορίας στην Ευρώπη». Η βάση δεδομένων του EMA δεν επιτρέπει τη διάκριση μεταξύ άμεσων παρενεργειών σε εμβολιασμένα άτομα και «μεταφερόμενων» παρενεργειών.


Ο μαζικός εμβολιασμός ως κίνδυνος για την ανθρωπότητα;

Τόσο οι προσωπικές αναφορές όσο και οι δηλώσεις από επίσημες και επιστημονικές πηγές δείχνουν ότι ακόμη και η εξάπλωση των εμβολίων είναι κάτι περισσότερο από μια αφηρημένη θεραπεία ενάντια σε μια μελλοντική παγκόσμια απειλή και ότι οι (παρενέργειές) τους μπορούν να έχουν μη αναίσθητες επιπτώσεις στην ανθρωπότητα.

Ο πρώην αντιπρόεδρος και επιστημονικός διευθυντής της Pfizer, Δρ Michael Yeadon, είναι επίσης βέβαιος ότι τα εμβόλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με άλλους τρόπους και όχι προς όφελος της ανθρωπότητας. Ο Δρ Yeadon κατέχει πτυχία βιοχημείας και τοξικολογίας, καθώς και διδακτορικό δίπλωμα στη φαρμακολογία. 32 χρόνια εμπειρίας στη φαρμακευτική Ε & Α υποστηρίζουν τη δήλωσή του: «Γνωρίζω ένα ή δύο πράγματα για την έρευνα και την ανάπτυξη νέων φαρμάκων». [Ανέφεραν οι Epoch Times]

Σε συνέντευξή του στο "America's Frontline Doctors", ο Δρ Yeadon είπε ότι θα ήταν απολύτως εντός της σφαίρας της πιθανότητας να χρησιμοποιηθούν τα εμβόλια για "φαύλους σκοπούς":

ΠΑΡΑΚΑΛΩ προειδοποιήστε οποιοδήποτε άτομο να μην πλησιάσει αναμνηστικές βολές. [...] Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ανάγκη για αυτά, μπορώ μόνο να συμπεράνω ότι χρησιμοποιούνται για φαύλους σκοπούς».

Ακόμη πιο ρητά, ο Δρ Yeadon δήλωσε στο LifeSite News: «Αν θέλετε να εισαγάγετε ένα χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να είναι επιβλαβές και ακόμη και θανατηφόρο, μπορείτε ακόμη και να το σταματήσετε. [Θα μπορούσατε, ας πούμε, να βάλετε ένα γονίδιο που προκαλεί ηπατική βλάβη ή προκαλεί την αποτυχία των νεφρών σε μια περίοδο εννέα μηνών, αλλά μόνο όταν συναντάτε αυτόν τον τύπο οργανισμού. Η βιοτεχνολογία σας δίνει, ειλικρινά, απεριόριστες ευκαιρίες να βλάψετε ή να σκοτώσετε δισεκατομμύρια ανθρώπους».

Ανησυχώ πολύ ... ότι αυτός ο δρόμος χρησιμοποιείται για μαζική μείωση του πληθυσμού, επειδή δεν μπορώ να σκεφτώ μια καλοήθη εξήγηση».

Περίληψη: Δεν αποκλείεται η μετάδοση (του εμβολιασμού) μέσω της εισπνοής, της επαφής δέρμα με δέρμα και της σεξουαλικής επαφής

Η βασική αρχή των αυτο-διαδιδόμενων εμβολίων είναι απλή: παίρνετε έναν αβλαβή ιό και ενσωματώνετε ένα κατάλληλο γονίδιο. Όταν έρχεται σε επαφή με τον γενετικά τροποποιημένο ιό, το σώμα πιστεύει ότι είναι ένας εντελώς διαφορετικός ιός και παράγει αντίστοιχα αντισώματα - έτσι λειτουργούν τα εμβόλια mRNA κατά του COVID-19. Ωστόσο, η φυσική εξάπλωση του ιού-φορέα διασφαλίζει ότι το εμβόλιο μεταδίδεται: από εκείνους που έχουν εμβολιαστεί κατά του αβλαβούς αλλά γενετικά τροποποιημένου ιού σε άλλους που μπορούν να τον μεταδώσουν με τη σειρά τους. Αυτή η προσέγγιση περιγράφεται επίσης από ερευνητές στο περιοδικό "Nature".

Όπως δείχνουν αναφορές από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, το King's College και το Ινστιτούτο Max Planck, το θέμα έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι μια θεωρία συνωμοσίας. 

Πιθανές επιβλαβείς εφαρμογές έχουν επίσης αποδειχθεί το αργότερο με τη χρήση κατά των επιδημιών των ζώων. Επιπλέον, το ενδιαφέρον του στρατού δείχνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον ανθρώπων. Συμπεριλαμβανομένης της μαζικής μείωσης του πληθυσμού, την οποία ο Δρ Yeadon δεν θέλει να αποκλείσει.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν τα εμβόλια COVID-19 σχεδιάστηκαν επίσης - σκόπιμα ή ακούσια - ως αυτοδιαδιδόμενοι εμβολιασμοί. Αυτό δεν μπορεί να αποδειχθεί με βάση τα τρέχοντα, δημόσια διαθέσιμα δεδομένα. Το γεγονός είναι, ωστόσο, ότι χρησιμοποιούνται γενετικά τροποποιημένα φάρμακα και έτσι πληρούν την πρώτη προϋπόθεση των αυτο-διαδιδόμενων εμβολιασμών, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins.

Δεν είναι επίσης σαφές εάν και ποιες επιπτώσεις έχουν στην υγεία τους οι εμβολιασμένοι άνθρωποι σε άλλους ανθρώπους γύρω τους. Ενώ οι προσωπικές αναφορές - ακόμη και από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό - υποδηλώνουν επιβλαβή επίδραση, αυτό δεν μπορεί επί του παρόντος να αποδειχθεί με βάση επίσημα στοιχεία.

Αν και το πρωτόκολλο της Pfizer θεωρεί ότι η μετάδοση μέσω της εισπνοής, της επαφής δέρμα με δέρμα και της σεξουαλικής επαφής είναι τουλάχιστον δυνατή, οι μηχανισμοί πίσω από αυτό είναι ανεξερεύνητοι. Περαιτέρω ερωτήματα είναι εάν η μετάδοση όπως περιγράφεται στο "Nature" ή στην Pfizer λειτουργεί επίσης εάν υπάρχει μόνο ένα μικρό κομμάτι κώδικα αντί ολόκληρου του ιού-φορέα, όπως στους πειραματικούς εμβολιασμούς mRNA, και ποια συμπτώματα προκαλεί.

Επείγουσα ανάγκη για έρευνα

Ένας φαρμακοποιός, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, επιβεβαίωσε στην εφημερίδα The Epoch Times ότι είναι εύλογο ότι τα συστατικά των εμβολίων mRNA μεταβιβάζονται μέσω των βλεννογόνων: τα λιπιδικά νανοσωματίδια μπορούν να ξεπεράσουν τους βλεννογόνους πολύ καλά επειδή είναι λιπόφιλα. Τα νανοσωματίδια μπορούν να προστατεύσουν το mRNA για αρκετό καιρό ώστε να μπορούν να μεταδοθούν κατά τη διάρκεια της «στενής σωματικής επαφής».

Το γεγονός ότι τα λιπιδικά νανοσωματίδια – συμπεριλαμβανομένων των συστατικών του RNA (σε αυτή την περίπτωση του siRNA) – απορροφώνται πολύ καλά κολπικά είχε ήδη αποδειχθεί από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins το 2014. Αυτό θα μπορούσε επίσης να εξηγήσει γιατί οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να αναφέρουν συμπτώματα στην περιοχή των αναπαραγωγικών οργάνων. Ο βαθμός στον οποίο το DNA ενός συντρόφου, ή το RNA των εμβολίων, μπορεί στη συνέχεια να ενσωματωθεί στα κύτταρα ήταν ήδη αμφιλεγόμενο πριν από τον κορωνοϊό.

Από τη μία πλευρά, μια μελέτη του 2012 που δημοσιεύθηκε στο PLOSOne δείχνει ότι το ανδρικό DNA είναι παρόν στους εγκεφάλους των γυναικών, αλλά το αποδίδει στο DNA των γιων τους και όχι στους συζύγους τους. Επιπλέον, μια πρόσφατη μελέτη ["Scientific Reports", 2021] δείχνει ότι τα παντρεμένα ζευγάρια έχουν πολύ πιο παρόμοιο DNA από δύο τυχαία επιλεγμένα άτομα. Αντί να ευθυγραμμίσουν το DNA με την πάροδο του χρόνου, οι ερευνητές το ερμήνευσαν ως την (ασυνείδητη) επιλογή του συντρόφου που είχε αρχικά παρόμοιο DNA. Στη μελέτη, οι ερευνητές στη συνέχεια συζήτησαν κυρίως ότι το πιο παρόμοιο DNA συμβάλλει επίσης σε έναν πιο ευτυχισμένο γάμο. Αυτό που μπορεί να αποδειχθεί, ωστόσο, είναι ότι το στοματικό μικροβίωμα – δηλαδή τα βακτήρια στο στόμα – προσαρμόζεται έντονα στα ζευγάρια μέσω του τακτικού φιλιού. Ωστόσο, αυτό είναι ένα επιφανειακό αποτέλεσμα και δεν πηγαίνει "κάτω από το δέρμα" ή στα κύτταρα.

Από την άλλη, μελέτες [εδώ και εδώ] υποδηλώνουν ότι ο SARS-CoV-2, ο νέος κορωνοϊός πίσω από το COVID-19, μπορεί να εισάγει γονίδια στο ανθρώπινο DNA. Ποιες ενότητες θα συμπεριληφθούν, πόσο συχνά συμβαίνει αυτό ή γιατί συμβαίνει μόνο μερικές φορές και ποιες επιπτώσεις έχει, πρέπει ακόμη να διερευνηθεί. Το ίδιο ισχύει και για το ερώτημα εάν αυτός ο μηχανισμός σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με το ανθρώπινο DNA από (εμβολιασμένους) (σεξουαλικούς) συντρόφους ή συστατικά mRNA.


[Σημείωση του συντάκτη: Αυτό το άρθρο ενημερώθηκε στις 21.09.2021, διορθώθηκε μια πιθανώς παραπλανητική διατύπωση και προστέθηκε, μεταξύ άλλων, η αξιολόγηση του καθηγητή Schönrich.]


ΠΗΓΗ: https://www.epochtimes.de/gesundheit/johns-hopkins-universitaet-und-pfizer-warnen-vor-sich-selbst-ausbreitenden-impfstoffen-a3507722.html



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Οι γιατροί αναφέρουν ανεξήγητα ψυχολογικά συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό COVID-19.
Αφού οι γιατροί παρατήρησαν επιδείνωση της υγείας και των ψυχολογικών συμπτωμάτων μετά από εμβολιασμούς COVID-19, αυξάνονται τα ερωτήματα σχετικά με μια πιθανή σύνδεση.
https://www.epochtimes.de/gesundheit/aerzte-berichten-von-ungeklaerten-psychischen-symptomen-nach-covid-19-impfung-a4431209.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!