Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΗΛΕΗ ..."ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ" (απο 'Χ.Α.') ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ..."ΚΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ", ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ  ΑΠΟΛΥΤΩΣ  Τ Ι Π Ο Τ Ε,  ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για μπομπολας φωτης

ΤΕΛΙΚΩΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΑ ΔΥΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΓΛΩΤΤΟ; Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΗΣ 'Χ.Α.' ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΦΩΝΟ ΕΩΣ "ΑΠΑΘΗ" ΜΠΟΜΠΟΛΑ, Ή ΟΙ ΓΥΡΩ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ...ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ;
ΕΞΕΤΕΘΗ ανεπανόρθωτα ο  εκδότης & καναλάρχης Φ. Μπόμπολας, κατά την σημερινή εξέτασή του στη Βουλή, από τον εκπρόσωπο της 'Χ. Α.'. (Απορία: οι άλλοι παριστάμενοι βουλευτές, τί έχουν "πάθει"; Τούς έφαγε ίσως η ...γατούλα την γλώσσα;)

Ομολόγησε, πως παίρνει σκανδαλωδώς δανεικά κι ...αγύριστα από τις τράπεζες! Υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων, εις ότι αφορά την εξόφληση αυτών των παρανόμων θαλασσοδανείων...

Κατάπιε την γλώσσα του όταν ερωτήθηκε για την ύπαρξη του ονόματός του στη λίστα Λαγκάρντ.(Σημειωτέον, πως ο λογαριασμός αυτός, ομολόγησε πώς είχε μέσα ...20.000.000 ευρώ !!! Αλλά ήταν "οικογενειακός"...)

Έκανε ότι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, ούτε τον ίδιο του τον ...αδερφό, που διώκεται για κακουργήματα για μίζες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος!!!

Και φυσικά  έρριξε τα σφάλματα στους «πρετεντέρηδες», όταν ρωτήθηκε για τις καταδίκες του 'mega' και του 'Έθνους' για την δυσφήμιση της 'Χ.Α'.


Τοποθέτηση εκπροσώπου της 'Χ.Α.' για την άρνηση Ψυχάρη να παραστεί στην επιτροπή, ως "ασθενής"...

"Ι.Κ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!