Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Το Βασίλειον του Τσιπριστάν! ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ...ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ...ΤΙΠΟΤΑ!





ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ "ΚΑΝΑΚΕΥΟΥΝ" ΔΙΑΡΚΩΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ 'ΦΟΡΑ-ΠΑΡΤΙΔΑ' ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΤΟΥΣ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ " Γ Ο Υ Σ Τ Α Ρ Ο Υ Ν "! Νέα λοιπόν «κατορθώματα» των (τάχα) «προσφύγων», στο 'hot spot' της Νέας Καβάλας του Κιλκίς!



Αισθανόμενοι, λοιπόν, ως ...ιδιοκτήτες αυτής της χώρας (εδώ που τα λέμε όχι αδίκως, τους έχει δώσει αυτό το δικαίωμα ο ΘΛΙΒΕΡΟΤΑΤΟΣ τσιπροκαμμενικός ΘΙΑΣΟΣ, που κυβερνάει την χώρα- αν ήταν στην Τουρκία θα διανοούντο να κάνουν κάτι ανάλογο;) κατέβασαν δια της βίας το πλήρωμα ενός ασθενοφόρου, προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημίες στο όχημα και τελικά χρειάστηκε η επέμβαση του στρατού(!) για να αποχωρήσουν!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ίδιος ο πρόεδρος των εργαζομένων του 'ΕΚΑΒ', όλα ξεκίνησαν όταν το ασθενοφόρο έφτασε στο κέντρο φιλοξενίας, μεταφέροντας δύο περιστατικά με παιδιά.

Οι συγγενείς του άς πούμε, ασθενούς «πρόσφυγος» ΟΜΩΣ (απλώς είχε κοπεί απο τζάμι!) "απαίτησαν" (!) να ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ κι αυτοί στο ασθενοφόρο και όταν οι διασώστες του 'ΕΚΑΒ' αρνήθηκαν, τους ...πέταξαν έξω, στράβωσαν το κλειδί του οχήματος(!) ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ(!!!) και προκάλεσαν ζημιά στο τιμόνι του, προκαλώντας την ακινητοποίησή του. 

Κατόπιν, τα  «ΑΤΙΘΑΣΑ προσφυγάκια» κουνούσαν το ασθενοφόρο 'πέρα-δώθε', για να το τουμπάρουν, ενώ μέσα βρίσκονταν οι άλλοι δύο ασθενείς!

1η ερώτηση! (Και διόλου αφελής...)
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, παλιολαθρολάγνοι του 'τσίριζα', ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ για την ζημιά του ασθενοφόρου;

Μήπως οι "πανηλίθιοι" (και άφωνοι) 'Ελληνες φορολογούμενοι ΠΑΛΙ;

ΑΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΤΑΝ ΠΑΡΑΥΤΑ, Η ΔΑΠΑΝΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ;

ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ, ΠΩΣ ΑΡΑ ΓΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ..."ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ", ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ  Σ Υ Ν Ε Χ Ω Σ   ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ;

ΜΑ, "ΚΑΛΑ", ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ 'ΜΟΥΛΙΑ' ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΕΥΤΥΧΩΣ
 ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟΣΗ ΟΡΕΞΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΛΕΙ 'ΣΕΛΦΙ';;;

...ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΑ 'ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ' ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ..."ΞΕΝΗΤΕΙΑ", ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΕΣ 'ΣΕΛΦΙ' !!! ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΑΡΚΕΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΥΡΩ!!! ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΒΑΡΚΕΣ, ΠΟΥ "ΔΙΑΣΩΖΟΝΤΑΙ"..............

ΑΥΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ "ΕΥΦΥΗΣ" ...ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;;; Ε;

"ΙΩ.ΚΑΠ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!