Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

29.995 τ ρ ο μ ο κ ρ α τ ι κ έ ς ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, έχουν διαπράξει απο την 11η Σεπτεμβρίου 2001, οι οπαδοί "της θρησκείας της ...αγάπης", δηλαδή οι ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για 11η σεπτεμβρίου 2001

Η κοινή λογική λέει, γράφει μεταξύ άλλων ο κ.Παν.Λιάκος σε άρθρο του στην εφημ.'Δημοκρατία',  ότι πρέπει να το έχει η κούτρα σου να κατεβάζεις ψείρες και επίσης πως η ισλαμική κούτρα, παγκοσμίως, έχει καταγεγραμμένες 44 τρομοκρατικές επιθέσεις με 449 νεκρούς και 360 τραυματίες (πηγή: www.thereligionofpeace.com) μέσα σε 6 ημέρες, από τις 10 Δεκεμβρίου ως τις 16 Δεκεμβρίου! 
Αποτέλεσμα εικόνας για 11η σεπτεμβρίου 2001

Σε αυτά τα στατιστικά δεν πρόλαβαν να συμπεριληφθούν ούτε η δολοφονική επίθεση (απο ...αστυνομικό!) στην Τουρκία εναντίον του Ρώσου πρεσβευτή, ούτε το (πολύνεκρο) μακελειό στη Γερμανία...

Από την 11η Σεπτεμβρίου 2001, ως σήμερα, οι (ΔΗΘΕΝ) οπαδοί της ...«θρησκείας της αγάπης» έχουν διαπράξει 29.995 τρομοκρατικές επιθέσεις !!!

(ΑΝ ΥΠΟΤΕΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΔΟΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΗΤΑΝ - ΔΗΘΕΝ - ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΙΓΩΣ ...ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ! ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ...'ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ' ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΜΜΕ...)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΟΡΟΣ

Κι όμως, παρά το γεγονός ότι οι αριθμοί, οι στατιστικές και οι εικόνες που μεταδίδονται διαρκώς απ' όλα τα σημεία του πλανήτoυ βοούν, οι «ψυχοπονιάρηδες» του (ψευδο-) Σόρος*, οι μοιρολογίστρες της χασούρας της (βαρύτατα άρρωστης) Χίλλαρι και οι κατά συρροήν ρατσιστές σε βάρος των πλειοψηφιών των δυτικών χωρών, "ανησυχούν" μη τυχόν και σημειωθεί κρούσμα ισλαμοφοβίας! 
[*Είπαμε και το ξαναλέμε εδώ στην 'ΟδύσσειαΤV', ότι το πραγματικό όνομα, αυτού του Ουγγροεβραίου μεγιστάνος, που ανακατεύει χρηματιστήρια και λαούς(!) είναι Γκεόργκυ Σβάρτς και το είχε αλλάξει ο πατέρας του απο πολύ παλιά...]

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΟΡΟΣ

Το ζήτημα δηλαδή, δεν είναι η προστασία των ζωών, των περιουσιών, τις τιμής και της αξιοπρέπειας των πολιτών αλλά ο σεβασμός, στη ...μούρλα του επίδοξου δολοφόνου. 

Και οι ελληνόφωνοι της ημετέρας (ΛΙΑΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗΣ) πολιτικής τάξεως ψήφισαν ...ολόψυχα (οι αισχροί!) 'Ναι' (!) στο τζαμί του Βοτανικού και βιάζονται να αποπερατώσουν το έργο...

Αποτέλεσμα εικόνας για τζαμι βοτανικος

[Οι εντός παρενθέσεως σχολιασμοί και οι εντός αγκυλών ανήκουν στην 'ΟδύσσειαΤV'/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!