Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΑΘΑΤΕ ΜΗΠΩΣ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ 'CIA' ;;; Ε;

Αποτέλεσμα εικόνας για john brennan

ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΟΧΙ! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΑΝ, ΟΥΤΕ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΟΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ" ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΤΥΦΛΩΣΕΩΣ & ΤΗΛΕΣΥΣΚΟΤΙΣΕΩΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ...
Η απομάκρυνση των Τιράνων από την «αγκαλιά» της Τουρκίας, ήταν το μήνυμα που μετέφερε ο διευθυντής των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, στους Αλβανούς ηγέτες.
Αποτέλεσμα εικόνας για john brennan

Οι Αμερικανοί λένε, ότι «ένα ταξίδι του επικεφαλής της 'CIA' σε μία χώρα, είναι πολύ σπουδαιότερο από ένα ταξίδι του προέδρου των ΗΠΑ...»,  γράφει σε άρθρο της η εφημερίδα 'Δημοκρατία'.

Από αυτή την οπτική, η προ δεκαημέρου αιφνιδιαστική επίσκεψη του διευθυντή της 'CIA' Τζον Μπρέναν στα Τίρανα, η οποία μάλιστα κρατήθηκε ΜΥΣΤΙΚΗ και ανακοινώθηκε μόνο ΜΕΤΑ την ολοκλήρωσή της, κρύβει... πολλά μυστικά, αφού ο ισχυρός άνδρας της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών, συναντήθηκε με το σύνολο της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας και με «ομόλογούς» του, παράγοντες του αλβανικού κράτους...

Αποτέλεσμα εικόνας για john brennan

Ηταν σύμβουλος σε θέματα τρομοκρατίας του προέδρου Ομπάμα, προ της εκλογής του και κατά την πρώτη του θητεία έχει εργαστεί ως αναλυτής και αξιωματικός σε γραφεία της 'CIA' στο εξωτερικό, υπήρξε ο πρώτος διευθυντής του Αμερικανικού Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας, τη δεκαετία του ’90 ήταν σταθμάρχης της 'CIA' στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, γνωρίζει άπταιστα την αραβική και υπηρέτησε ως «προσωπάρχης» στη 'CIA' επί της εποχής του Έλληνος Βορειοηπειρώτου- Χειμαρριώτου διευθυντή της Τζώρτζ Τένετ (Τενετόπουλος).

Σχετική εικόνα

Αυτό υπήρξε ένα από τα τελευταία ταξίδια του (με τη σημερινή του ιδιότητα), αφού τον προσεχή Ιανουάριο του 2017 «αποστρατεύεται» έπειτα από 4ετή θητεία στην «υπηρεσία» (ανέλαβε τον Ιανουάριο του 2013). 


Ο επικεφαλής της 'CIA' συναντήθηκε στα Τίρανα με τον πρόεδρο Μπουχάρ Νισάνι, τον πρωθυπουργό Εντι Ράμα, την υπουργό Αμυνας Μιμί Κοδέλι (ξέρετε πλέον, την λίαν "χαριτωμένη" χορεύτρια - προ αρκετών ετών - σε ξενυχτάδικο της λεωφόρου Συγγρού, για να μήν ξεχνιόμαστε...) τον διευθυντή της αλβανικής αστυνομίας Τσάκο και τους επικεφαλής του στρατού και των υπηρεσιών πληροφοριών της Αλβανίας.

Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας στα Τίρανα, που εκδόθηκε κατά την αναχώρησή του, τα θέματα που συζητήθηκαν περιελάμβαναν περιφερειακή ασφάλεια, συνεργασία κατά της τρομοκρατίας, ανταλλαγή πληροφοριών και άλλα διμερή θέματα.

Ομως πιο εντυπωσιακές είναι οι πληροφορίες που «διέφυγαν», σύμφωνα με τις οποίες η Ουάσινγκτον ζητά πλέον από τα Τίρανα, να  Α Π Ο Μ Α Κ Ρ Υ Ν Θ Ο Υ Ν    από την αγκαλιά του Ερντογάν, αν δεν θέλουν να παρασυρθούν(...) από τις εξελίξεις, που αργά, ή γρήγορα πλησιάζουν τη γειτονιά μας...

(απο το ιστολόγιο 'hellenic sunrise'/"IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!