Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

6.000 ...ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ, ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ Η ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ...ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!!!




ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ! ΚΑΘΟΛΟΥ! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ, Ή ΘΛΙΒΕΡΟ αυστριακό 'ΧΙΟΥΜΟΡ'; Η αστυνομία της Βιέννης θα διανείμει 6.000 ..."σφυρίχτρες βιασμού" (!!!) στις Αυστριακές δεσποινίδες & κυρίες (!) την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ως προσπάθεια αποτροπής άλλου ενός περιστατικού μαζικών σεξουαλικών επιθέσεων από «μετανάστες», όπως αυτό που συνέβη το περασμένο έτος, ανακοίνωσε το αυστριακό Υπουργείο Εσωτερικών!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΕΝΝΗ


Η τυπική 'liberal' απάντηση στο μεγάλο πρόβλημα, προβλέπει τους αστυνομικούς να εφοδιάζουν με σφυρίχτρες "προειδοποιήσεως" βιασμού(!) τις γυναίκες που θα συμμετάσχουν στην ετήσια γιορτή, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της πόλεως της Βιέννης.

«Είναι μια εθνική εκστρατεία που απευθύνεται κυρίως (;) σε γυναίκες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Karl-Heinz Grundboeck, στο AFP.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΕΝΝΗ

Όταν ενεργοποιηθεί η συσκευή χειρός, εκπέμπει έναν διαπεραστικό ήχο συναγερμού, ο οποίος υποτίθεται ότι θα «διώξει μακριά πιθανούς δράστες», δήλωσε ο Grundboeck. 
Δεν είναι ακόμα σαφές εάν και άλλες πόλεις θα λάβουν τέτοιες ...σφυρίχτρες «αντι-βιασμού» για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι αρχές στην Αυστρία και την Γερμανία ανησυχούν, ότι «μετανάστες» και «πρόσφυγες» θα προκαλέσουν νέες μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπως συνέβη και πέρυσι. 
Στη γερμανική πόλη της Κολωνίας, 1.231 γυναίκες ανέφεραν επιθέσεις από όχλους τριτοκοσμικών!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΕΝΝΗ

Στην Κολωνία, η αστυνομία ανακοίνωσε την ανάπτυξη εκατοντάδων επιπλέον αστυνομικών, ελικοπτέρων, ενισχυμένη επιτήρηση με 'CCTV' κάμερες και περιφραγμένες εγκαταστάσεις στο κέντρο της πόλεως.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΕΝΝΗ

Εκτός από την Γερμανία, ανάλογες μαζικές επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν στη Σουηδία, την Αυστρία, την Φινλανδία και την Ελβετία το περασμένο έτος.

Πάντως η Σουηδία έχει δείξει πολύ πιο "αποφασιστική στάση" από την Αυστρία στο θέμα αυτό. Είχε "προνοήσει" να μοιράσει στις γυναίκες... λουράκια για τον καρπό τους, που έγραφαν ...«μην με αγγίζεις»!!!!!!! 

ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ;

ΦΡΟΝΗΣΕΩΣ ΙΣΩΣ;

ΜΕ ΧΑΖΟΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ, ΘΑ ..."ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ" ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ;

Ή ΜΗΠΩΣ ΜΕ ...ΣΦΥΡΙΧΤΡΟΥΛΕΣ;
ΤΙ τραγικά χάλια των Ευρωπαίων ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...



(ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ 'ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ'/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!