Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ, ΤΑ "ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ" ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ! ΓΙΑΤΙ;;;


Αποτέλεσμα εικόνας για spying with binoculars

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ "ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ" ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΕΣ ΒΡΩΜΟΦΥΛΛΑΔΕΣ στην ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ! AΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ Ε.Δ.!)
"H Ελλάδα εγκατέστησε αρχικά σε νησιά του Β.Αιγαίου αλλά και στο Μέσο και Νότιο Αιγαίο εκτοξευτήρες ρουκετών RM-70 των 122mm. Εντύπωση προκαλεί η κινητικότητα που υπάρχει τις τελευταίες εβδομάδες σε περιοχές πλησίον της Τουρκίας... 
Αποτέλεσμα εικόνας για spying with binoculars

Εκτοξευτήρες ρουκετών 'RM-70' που ήταν εγκατεστημένοι σε μερικές μονάδες του Δ΄Σ.Σ στην Δυτική Θράκη, κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, απομακρύνθηκαν από τα στρατόπεδα όπου βρισκόταν και εγκαταστάθηκαν ιδιαίτερα σε νησιά του Β. Αιγαίου αλλά και στο Μέσο και Νότιο Αιγαίο. 

Αναφέρεται πως αιτία για αυτό, ήταν οι εξελίξεις που υπάρχουν με την Τουρκία τις τελευταίες εβδομάδες, στις βραχονησίδες Ίμια. Σύμφωνα με πληροφορίες από κάποιες πηγές, αυτά τα όπλα που εγκαταστάθηκαν εκεί, θα παραμείνουν εκεί έως την άνοιξη." (http://www.birlikgazetesi.net/haberler/12267-yunanstan-adalara-122-mm-cok-namlulu-roketatar-rm-70-yerletrd.html) 

Σχόλιο: Όταν θα έχουμε την δυνατότητα και τις δυνάμεις να εγκαταστήσουμε και εμείς αποβατικά σκάφη κοντά στην Τουρκία (όπως έχουν κάνει αυτοί) τότε θα έχουμε πραγματική ανατρεπτική ισχύ. Αλλιώς αν ο άλλος ξέρει, ότι ο ¨χαμός¨ θα γίνει μόνο στο δικό σου ¨γήπεδο¨, ενθαρρύνεται.


Αποτέλεσμα εικόνας για turkish flag

Η τουρκόφωνη εφημερίδα 'Birlik' όργανο όσων δηλώνουν "Τούρκοι" στη Θράκη κι επιδιώκουν τον εκτουρκισμό της περιοχής, σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει - όπως υποστηρίζει - κινήσεις του Ελληνικού Στρατού, που χωρίς αμφιβολία ΔΕΝ πρέπει να δημοσιοπούνται! 

Επειδή πριν μερικά χρόνια, το ΓΕΕΘΑ είχε κινήσει διαδικασίες για να κατηγορηθούν ΕΛΛΗΝΕΣ δημοσιογράφοι για ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ, για δημοσιεύματα, που δεν περιείχαν καμία ΑΠΟΡΡΗΤΗ πληροφορία, τίθεται το ερώτημα αν η σημερινή ηγεσία του ΓΕΕΘΑ θα κινήσει διαδικασίες κατά των κατά δήλωσή τους "Τούρκων", που δημοσιοποιούν στην τουρκόφωνη εφημερίδα της Θράκης, μετακινήσεις οπλικών συστημάτων σε νησιά του Αιγαίου! 

Αναφέρουν μάλιστα, ότι τα οπλικά συστήματα μεταφέρθηκαν από μονάδες της Θράκης στα νησιά! Το ερώτημα λοιπόν είναι, αν οι ελληνικές αρχές που εύκολα “κυνηγάνε” Έλληνες δημοσιογράφους για ασήμαντα και ακίνδυνα δημοσιεύματα, θα τηρήσουν την “ισονομία και την ισοπολιτεία” στην οποία αναφέρθηκαν Τσίπρας και Μητσοτάκης στις περιοδείες τους στη Θράκη και για τους κατά δήλωσή τους Τούρκους της Θράκης. 

Οι οποίοι είναι τόσο…καταπιεσμένοι όπως λένε στους Ευρωπαίους, που μπορούν να γράφουν και να αποκαλύπτουν ότι θέλουν χωρίς καμμία συνέπεια!

http://www.militaire.gr/"IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!