Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΦΡΙΚΗ! ΝΕΕΣ Εντολές 'τσίριζα'! "Αφαιρέστε ΟΛΑ τα χριστιανικά σύμβολα, που ...προκαλούν τους μουσουλμάνους ασθενείς!!! ΔΕΙΤΕ & ΦΡΙΞΤΕ !



Οδηγίες προς ελληνικά νοσοκομεία: Αφαιρέστε τα χριστιανικά σύμβολα

ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ! Όπως μεταδίδει το πατραϊκό ιστολόγιο 'tempo24.gr', το βράδυ της Πέμπτης 15ης Δεκεμβρίου 2016, ο παιδίατρος - νεογνολόγος στο 'ΠΠΝΠ' και πρώην διοικητής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων, Γιάννης Γιαννακόπουλος, έλαβε ηλεκτρονικό μήνυμα*, στο οποίο μεταξύ άλλων, αναφέρονται "κανόνες" που αφορούν μουσουλμάνους ασθενείς. 
Σε αυτό όπως θα δείτε παρακάτω, αναφέρονται...
μερικοί κανόνες, που "θα πρέπει" να τηρούνται στις περιπτώσεις που νοσηλεύονται μουσουλμάνοι στο ίδρυμα. 

 «Το email που έλαβα σήμερα το μεσημέρι, με ξεπέρασε δυστυχώς σε μια εφημερία που τρέχεις συνεχώς δεν έχεις περιθώρια για να ασκήσεις πολυπολιτισμικές πολιτικές....ιατρική ασκούμε κύριοι και μάλιστα επείγουσα...Ελεος πια..», σχολιάζει ο κ. Γιαννακόπουλος.  
Δεν θα πούμε πολλά, διαβάστε στο ακόλουθο έγγραφο, τους κανόνες. 
Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνεται η απαγόρευση χοιρινού κρέατος, τι ισχύει για το ραμαζάνι, αλλά ο πιο σημαντικός είναι ο κανόνας, ο οποίος υπαγορεύει την ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ χ ρ ι σ τ ι α ν ι κ ώ ν  συμβόλων!!!

[*ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟ ΠΑΤΡΑΪΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΙΑΤΡΟΣ, ΑΠΟ Π Ο Υ  ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΜΗΝΥΜΑ... ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΤΟ ΑΠΟ 'ΠΟΥ'...]



"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Αφου μας μισούν τόσο πολύ οι αριστεροί , δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ηθελαν να μας κυβερνήσουν και μάλιστα και με πόλεμο εναντίον των Ελλήνων Χριστιανών ορθοδόξων κατά την διαρκεια του εμφυλίου. Προσωπικά ποτέ δεν θα ήθελα να είμαι μέλος μιας κυβέρνησης που μισεί τα ήθη και τα έθιμα του έθνους της. Ακομα και ένα δεν τα αγαπούσα , θα τα σεβόμουνα και θα προσπαθούσα να τα διαφυλλάξω ως κόρη οφθαλμού.
    Ολοι αυτοί στην κυβέρνηση δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν η επίτηδες το κάνουν;
    Παρακαλώ την Παναγία μας εστω και την τελευταία στιγμή να αγαπήσουν αυτό το Ελληνοχριστιανικό εθνος, όπως τους αγαπήσμε εμείς οι ΕΛληνες όλα αυτά τα χρόνια και τους κάναμε δημοκρατικά κυβέρνηση μη πιστεύοντας όλα όσα μας έλεγαν για τους αριστερούς οι παλαιότεροι καθώς και οσα μας έλεγαν οσοι πολλοί ηρθαν στην Ελλάδα μας από τις ανατολικές χώρες.

    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!