Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ, ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΚΑΙ Η 'ΝΑSA' !!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για κων/νοσ Καραθεοδωρή


(KAI ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ - ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΟΤΗΣΗ... - ΚΑΛΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ;) Εκπληκτικές αποκαλύψεις για τον ΜΕΓΙΣΤΟ Έλληνα μαθηματικό του 20ού Αιώνος, Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή (1873-1950) έκανε τον Μάρτιο του 2015, αλλά είχε περάσει ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ απαρατήρητο, στον «Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας 89,5 FM» ο πρόεδρος του ονομαστού «Μουσείου Καραθεοδωρή» στην Κομοτηνή, Αθανάσιος Λιπορδέζης.

Αποτέλεσμα εικόνας για κων/νοσ Καραθεοδωρή


Αποτέλεσμα εικόνας για κων/νοσ Καραθεοδωρή

Ο μαθηματικός στο επάγγελμα, κ. Λιπορδέζης, αποκάλυψε κάτι που ξέρουν ελάχιστοι και αποσιωπά ακόμη και η (υπό μπολσεβίκικη επιτήρηση...) Ακαδημία Αθηνών:

Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Καραθεοδωρή, υπογραμμίζει με έμφαση ο αρθρογράφος Θ.Χατζηγώγος, δεν ήταν πως υπήρξε ο Δάσκαλος του Αϊνστάϊν στα Μαθηματικά και αυτός που ΤΟΥ ΕΛΥΣΕ (!) τις δύσκολες εξισώσεις με τις οποίες επιβεβαιώθηκε η Γενική Θεωρία της Σχετικότητος.

Το μεγαλύτερο επίτευγμά του, ήταν η «Θεωρία της Ανισότητος» στη οποία στηρίζεται ΟΛΟΚΛΗΡΗ η σύγχρονη εποποιΐα της Αεροδιαστημικής!... 

Σχετική εικόνα
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ, ΣΤΑ 1932 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Σπεύδουμε να μεταφέρουμε επί λέξει, τις αποκαλύψεις του προέδρου του «Μουσείου Καραθεοδωρή», για να μην χαθούν στην απεραντοσύνη του Σύμπαντος…

Αποτέλεσμα εικόνας για κων/νοσ Καραθεοδωρή

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΙΠΟΡΔΕΖΗΣ: «Σε μια ομιλία του το 2001, εδώ στην Ελλάδα, ο διάσημος ακαδημαϊκός του Πανεπιστημίου της Βαυαρίας, καθηγητής Ronald Burlis, είχε πεί το εξής: «Υπήρξε μία αδικία που έγινε στον Καραθεοδωρή. Η «ανισότητα του Βέλφαν» εφαρμόζεται σήμερα στην Διαστημική, αλλά είναι δική του! 
Εμείς οι Γερμανοί, αν μας την κλέβανε θα βγαίναμε στους δρόμους. Εσείς οι Έλληνες ΟΥΤΕ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ αυτό»!... 

Και αυτό ακούγεται πρώτη φορά από το ελληνικό ραδιόφωνο, τώρα που το έφερε η κουβέντα μας. Την θεωρία αυτή του Καραθεοδωρή την δημοσίευσε μετά τον θάνατό του, ένας Γάλλος μαθηματικός ως δική του!... 

Αποτέλεσμα εικόνας για κων/νοσ Καραθεοδωρή

Και έχει αυτή η θεωρία τεράστιες εφαρμογές στην Διαστημική. Θα έπρεπε να πούμε στον καθηγητή Burlis ότι εμείς τώρα ανακαλύπτουμε τον ίδιο τον Καραθεοδωρή, πώς θα ξέρουμε για την κλεμμένη θεωρία του που χρησιμοποιεί η Διαστημική; 

Και συνέχισε τότε ο καθηγητής Ronald Burlis, πως ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή είναι το μεγάλο δώρο της Ελλάδος προς την Γερμανία και είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας μαθηματικός από την Αρχαιότητα, από την εποχή του Αρχιμήδη! «Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό το δώρο σας»!..»..
ΒΑΘΙΑ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΑΞ ΠΛΑΝΚ…

Σχετική εικόνα
Ο ΠΟΛΥΤΑΛΕΝΤΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ,
ΕΔΩ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ...


Προηγουμένως, ο κ. Λιπορδέζης είχε αποκαλύψει πως (εκτός από τον Αϊνστάϊν) και ο μέγας Γερμανός φυσικός Μάξ Πλανκ, έγραφε επιστολές γεμάτες ευγνωμοσύνη προς τον Καραθεοδωρή γιατί του άνοιξε τα μάτια. ΙΔΟΥ μία, όπως την κατέθεσε ο κ. Λιπορδέζης, στον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας…

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΙΠΟΡΔΕΖΗΣ: «Πρέπει να πούμε και για τον μεγάλο Μάξ Πλανκ, ο οποίος αναγόρευσε τον Καραθεοδωρή μέλος της Πρωσσικής Ακαδημίας Επιστημών. 
Είχε πεί ο μεγάλος Μάξ Πλάνκ κατά την αγόρευσή του όταν ο Καραθεοδωρή έγινε μέλος της Πρωσσικής Ακαδημίας: «Εσείς, κύριε Καραθεοδωρή, μάς επιστήσατε την προσοχή στον διπλό ρόλο που ενυπάρχει στην Θεωρία των Μεταβολών. 
Γιατί αυτή η Θεωρία των Μεταβολών κατευθύνει την προσοχή μας από το δύσκολο ξεκαθάρισμα των μεμονωμένων περιπτώσεων στην εύκολα εποπτευμένη Ολότητα. 

Όπου μία πληθώρα μεμονωμένων προτάσεων συμπεριλαμβάνεται σε μία απλή πρόταση. Και το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι όχι μόνο ο άνθρωπος προτιμά αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο θεώρησης, αλλά και η Φύση! Εύχομαι ορισμένοι από τους καρπούς της επιστημονικής σας δουλειάς να κοσμούν τα ακαδημαϊκά πεπραγμένα μας»!..

ΚΑΡΓΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ

Ο κ. Λιπορδέζης διάβασε και τις γνωστές επιστολές ευγνωμοσύνης του Εβραίου Αϊνστάϊν προς τον Ελληνόψυχο δάσκαλό του, Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή, αλλά δεν μας παίρνει ο χώρος να τις μεταφέρουμε εδώ. 

Υπάρχουν στο Διαδίκτυο, τα πρωτότυπα φυλάσσονται επιμελώς(...) στο Πανεπιστήμιο του Τέλ-Αβίβ, αλλά το Μουσείο Καραθεοδωρή έχει τα αντίγραφα ορισμένων και όχι όλων!… 

Θα τελειώσουμε με την αποκάλυψη του κ. Λιπορδέζη για το πόσο Ελληνόψυχος και πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός υπήρξε ο Μέγας Καραθεοδωρή, τον οποίο οι άθλιοι μπολσεβίκοι, έσπευσαν μετά τον θάνατό του να κατηγορήσουν για δήθεν ...Ναζιστή και Χιτλερικό, επειδή πέρασε ολόκληρο τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο στο σπίτι του στην Γερμανία και δεν την κοπάνησε για τις ΗΠΑ, όπως ο Αϊνστάϊν και οι λοιποί (επώνυμοι προπολεμικώς) απόγονοι του Αβραάμ...

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΙΠΟΡΔΕΖΗΣ: «Και να κάνωμε τον επίλογό μας επιγραμματικά, λέγοντας ότι ο Καραθεοδωρή ήταν ο άνθρωπος που επιδίωκε να είναι ποιοτικός. Παρά το επιστημονικό του έργο, ήταν αφιερωμένος στην οικογένειά του. 

Αποτέλεσμα εικόνας για κων/νοσ Καραθεοδωρή
Ο ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΕ
ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ...

Διαρκώς έλεγε στα παιδιά του να έχουν Αξίες, Ιδανικά, να αγαπάνε την δουλειά τους, μα πάνω απ’ όλα να αγαπάνε την Ελλάδα. Πιστός στα Ελληνοχριστιανικά Ιδεώδη, ανέθρεψε τα παιδιά του με τις Ελληνικές παραδόσεις και με τις αρχές που ανατράφηκε αυτός από την αρχόντισσα της Χίου, την Δέσποινα Πετροκόκκινου, γιατί είχε χάσει μικρός την μάνα του»!..
ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ!..

Ο «Στόχος υπενθυμίζει πως η αγαπημένη κόρη του Μεγίστου Έλληνος μαθηματικού από την εποχή του Αρχιμήδη, η πανέμορφη μέχρι τα βαθιά της γεράματα κυρία Δέσποινα Καραθεοδωρή (1910-2009) έφυγε σε ηλικία 99 ετών (Νοέμβριος 2009). 

Η Δέσποινα Καραθεοδωρή υπήρξε σύζυγος του (ομοφυλόφιλου!) μακαριστού Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Ροδόπουλου (1896-1971), «κολλητού» του ...«Εθνάρχου» Καραμανλή και αδελφού του γνωστού λογοτέχνη Μ. Καραγάτση!..

Επίσης, να υπενθυμίσουμε πως ο Μέγας Καραθεοδωρή δίδαξε και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών την Δεκαετία του 1920 (ο Ελευθέριος Βενιζέλος του είχε αναθέσει την οργάνωση του Πανεπιστημίου της Σμύρνης, όπου έδειξε ιδιαίτερο ζήλο για την διάσωση του εξοπλισμού του, ενώ οι ορδές του Κεμάλ έμπαιναν στην ελληνικότατατη πόλη).

Αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν και υπενθυμίζει σήμερα ο «Στόχος», είναι ότι οι βρωμεροί Έλληνες φοιτητές εκείνης της εποχής, τον κορόϊδευαν επειδή η προφορά του στα ελληνικά ήταν γερμανική και του πετούσαν ντομάτες την ώρα του μαθήματος, όπως έχει αποκαλύψει ο βιογράφος του, γνωστός μαθηματικός Ευάγγελος Σπανδάγος! 

Σχετική εικόνα
ΤΟ ΕΞΟΧΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ!
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΕΙΧΑΝ "ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ"  Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Ω Σ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ
ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ..."ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ" ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ,
ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ;

Μάλιστα, όπως είναι γνωστό, οι τότε καθηγητές του Αθήνησι  Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Σ Α Ν  (!!!!!!) στον Καραθεοδωρή να διδάσκει Μαθηματικά, για να μη τους φάει την θέση! 
Και ο μέγας Καραθεοδωρή αναγκάστηκε να διδάσκει ...Χημεία, για να παίρνει έναν μισθουλάκο! Αυτό, δυστυχώς, υπήρξε πάντα το Ψευτορωμέϊκο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!