Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ! 370 ΡΩΣΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ, ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Ο ...ΤΡΑΜΠ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ!


....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...

Αποτέλεσμα εικόνας για RSB GROUP

Με βάση ρωσικούς δημοσιογραφικούς ιστότοπους, λυσσαλέος μαίνεται ο πόλεμος του Ν.Τράμπ, όχι μόνον με την 'C.I.A.', αλλά και την ("μητέρα της") 'N.S.A.', καθώς σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πηγές, περίπου 370 επίλεκτοι Ρώσοι υπερ-επίλεκτοι πράκτορες, προστατεύουν την ζωή και την οικογένεια του νέου Αμερικανού προέδρου, από τις «βουλές» της 'νέας τάξεως πραγμάτων'.... 
Αποτέλεσμα εικόνας για RSB GROUP

ttaa4

(Δεν αποκλείεται μάλιστα όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει να έχει γίνει και η πρώτη απόπειρα δολοφονίας του). Οι Ρώσοι πράκτορες έχουν γίνει κυριολεκτικά η «σκιά» του.Σχετική εικόναΤο ρωσικό εθνικό συμβούλιο ασφαλείας, εξουσιοδότησε ιδιωτική μισθοφορική εταιρία και χρησιμοποιώντας την αεροπορική εταιρεία «Air Monarch» με επτά ιδιωτικές πτήσεις 'τσάρτερς', μετακίνησε «ειδικούς πράκτορες» στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, για την διαφύλαξη της ζωής του Ν.Τραμπ και της οικογενείας του!

Αποτέλεσμα εικόνας για air monarch airlinesttaa1

Πρόκειται για την εκτέλεση της συμβάσεως με την ιδιωτική εταιρεία που εδρεύει στη Μόσχα, με το όνομα 'RSB-Group', η οποία επέτυχε την περασμένη εβδομάδα ειδική συμφωνία με τον εκλεγέντα πρόεδρο Ν.Τραμπ, για την «προστασία του ιδίου, της οικογένειας του και της περιουσίας του», από την «δαιμονική παγκόσμια ελίτ» που επιδιώκει να τον καταστρέψει!


Δύο ανώτεροι σύμβουλοι του προέδρου Τράμπ, ο πρώην Γερουσιαστή Τζακ Κίνγκστον και ο σύμβουλος επί θεμάτων πετρελαίου Carter Page, (ανωτέρω εικόνα) πραγματοποίησαν την συμφωνία αυτή με ανώτερους αξιωματούχους της ρωσικής εταιρείας.

Αποτέλεσμα εικόνας για RSB GROUP

Οι πρώην γερουσιαστές Κίνγκστον (κάτω εικόνα)  και Κάρτερ συναντήθηκαν 'κατ ιδίαν' με τον γενικό διευθυντή της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας 'RSB' Oleg Krinitsin, επικυρώνοντας όλες οι λεπτομέρειες ...

Αποτέλεσμα εικόνας για jack kingston

Ο όμιλος 'RSB', διαθέτει δυνάμεις σε όλο τον κόσμο μαχόμενος στον αγώνα κατά ισλαμιστών τρομοκρατών σε όλη τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Η Ρωσική εταιρεία, θα διασφαλίζει από εδώ και στο εξής την ασφάλεια του νέου Αμερικανού προέδρου, ο οποίος δεν έχει  κ α μ μ ί α   ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ (!) στους πράκτορες της διαβόητης μυστικής υπηρεσίας της 'C.I.A.' αλλά και της 'N.S.A.'. 

Αποτέλεσμα εικόνας για nsa

Εκτός από την «κύρια / αρχική» συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ των εκπροσώπων του εκλεγμένου προέδρου Τραμπ και της Ρωσικής 'RSB' , υπήρξαν και πρόσθετες συμφωνίες(!) που έχουν υπογραφεί με τις ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας των ΗΠΑ 'Black Tie' και 'ASIT Consulting', 'XMark LLC' και 'Ultra Electronics USSI '(οι οποίες έχουν ήδη σχέσεις με τον Όμιλο RBS ).

Αν και ο ακριβής αριθμός του προσωπικού και τα είδη στρατιωτικού εξοπλισμού (όπλα, συστήματα επικοινωνίας, κλπ), που μεταφέρθηκαν και μεταφέρονται έως τις 20 Ιανουαρίου δεν είναι γνωστά, πριν δύο ημέρες, το ρωσικό υπουργείο άμυνας απέσυρε 370 υπερ-επίλεκτους της ονομαστής μονάδος 'Spetsnaz' της 'GRU' (γνωστή ως μία από τις πιο τρομερές και αξιοσέβαστες ειδικές δυνάμεις στον κόσμο) από το ενεργό καθήκον τους...

Σχετική εικόνα

Άνδρες της 'GRU', ευρίσκονται σε (Συρία / Ιράκ / Τουρκία), και είναι άριστοι γνώστες της αγγλικής γλώσσας , ενώ έχουν βαθιά γνώση της Αμερικής, και τώρα ενδεχομένως να εργάζονται για τον Όμιλο RBS, με σκοπό την προστασία του Ν.Τραμπ.

Αποτέλεσμα εικόνας για nsa

Ο πόλεμος του εκλεγμένου Αμερικανού προέδρου με την Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών 'CIA'  έχει κλιμακωθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε ο νέος ηγέτης της Αμερικής, δεν επιτρέπει στην γυναίκα και το μικρό παιδί του, να παραμείνουν μετά την ορκωμοσία του εντός του Λευκού Οίκου! 

Αποτέλεσμα εικόνας για snipers


(στοιχεία απο το ιστολόγιο 'πενταπόσταγμα'/φωτογραφίες της 'ΟδύσσειαςΤV'"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ")


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!