Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΑΧ! ΣΤΕΡΛΙΝΑ ...ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! ΑΧ! ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΟΥ....(Τά γεμιστά είναι για το 'πόπολο', βρε χαζά...)



Fotiou_theono600

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΕΔΩ... Η κυρία υπουργός "μας", η εξαιρετική "μας" ΕΘΝΙΚΗ "μαγείρισσα" που τα γεμιστά της ΔΕΝ τα φθάνει κανείς, "προτιμά" να διατηρεί τις καταθέσεις της (ΑΣΦΑΛΩΣ!) στο εξωτερικό, σύμφωνα με το πόθεν έσχες. (Η ...στερλίνα, της στερλίνας, ώ Λονδίνο!)

Αποτέλεσμα εικόνας για στερλίνα

Αποτέλεσμα εικόνας για λονδίνο




Τα social media κάνουν δημοψήφισμα για τα γεμιστά της Φωτίου [εικόνα]Η αναπλ. υπ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, (που ΔΕΝ της άρεσε ΔΙΟΛΟΥ η υποβάθμισή της, απο την "μικρή" υπουργίνα που της έβαλλαν 'σφήνα') δήλωσε για το 2014, εισοδήματα ύψους 118.620,32 ευρώ...Ναί, αλλά...

Αποτέλεσμα εικόνας για τα γεμιστά της Φωτίου
Σχετική εικόνα

Η κ. Φωτίου σε 2 τραπεζικούς λογαριασμούς στην 'NATWEST' έχει 97.113,15 στερλίνες (!) ενώ σε ...8 λογαριασμούς (!) ελληνικών τραπεζών έχει υπόλοιπο 22.849,77 ευρώ.

Αποτέλεσμα εικόνας για τα γεμιστά της Φωτίου

Μαζί με τα ...10 ακίνητα, που αναγράφονται στη δήλωση περιουσιακής καταστάσεως της κ. Φωτίου περιλαμβάνονται 7 διαμερίσματα, ένα εκ των οποίων βρίσκεται στο ...'μπανάλ'  Λ ο ν δ ί ν ο...

Αποτέλεσμα εικόνας για λονδίνο


Αποτέλεσμα εικόνας για τα γεμιστά της Φωτίου


Αποτέλεσμα εικόνας για τα γεμιστά της Φωτίου

Να ευχηθούμε στην Εθνική "μας" μαγείρισσα, την κυρα-Θεανώ, σε καλή μεριά και το 'εφ΄άπαξ' της, που όπως εγράφη στον Τύπο, το υπόγραψε προσφάτως ή ίδια, μόνο εκ ...69.000 ευρώ!!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!