Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ; ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΣΦΑΓΕΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΘΩΩΝ, ΤΟΝ "ΤΙΜΟΥΝ" ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;


Σχετική εικόνα

..."ΜΠΟΥΛΗΣ", Ή ..."ΧΑΖΟΥΛΗΣ"; Την Κυριακή που μας πέρασε, είχε κατά το ιστορικό χρονολόγιο, γενέθλια ο μεγαλύτερος ...σφαγέας* που πέρασε από τον πλανήτη μας τον 20ο αιώνα, ο «πατερούλης» των (ανεγκέφαλων) μαρξιστών, ο Ιωσήφ Στάλιν

Αποτέλεσμα εικόνας για σταλιν

Αποτέλεσμα εικόνας για σταλιν

ΕΥΤΥΧΩΣ, λέμε εμείς εδώ στην 'ΟδύσσειαΤV', τον ξέχασαν σχεδόν όλοι! Ακόμα και οι αιωνίως πιστοί του, οι ...φυτο - κουκουέδες. 

Ένα λεπτό. Κάποιοι τον θυμήθηκαν όμως! Τον θυμήθηκαν, οι ΛΙΑΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ συνοδοιπόροι (οι 'μπούληδες' των ΑΝΕΛ!) του κατακόκκινου κομμουνισμού και είχαν και την θρασύτατη "έμπνευση" και του έκαναν μάλιστα και αφιέρωμα, με επικεφαλίδα, 
«Ιωσήφ Στάλιν: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο άνθρωπος, που έσωσε Ευρώπη και Ελλάδα»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (πιό ανιστόρητες ΜΠΟΥΡΔΕΣ, δεν είχαμε ακούσει εδώ και καιρό...)

Αποτέλεσμα εικόνας για σταλιν

Για την ιστορία, να θυμίσουμε πως το ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΣ αυτό ανθρωπόμορφο ΤΕΡΑΣ, που για τους ανοήτους του κόμματος του 'μπούλη', «έσωσε την Ελλάδα και την Ευρώπη» ΤΑΧΑ, άς θυμηθούμε, επειδή στην πατρίδα μας  Ξ Ε Χ Ν Α Μ Ε  διαρκώς :

Αποτέλεσμα εικόνας για σταλιν
Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ, Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΣΒΕΤΛΑΝΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ...ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΥΣΗ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΕΚΑΝΕ ΠΑΤΑΓΟ!

Η μία απο τις συνολικώς 3 γυναίκες του, τον απαρνήθηκε, η Ναντέζντα Αλληλούγεβα 
(αυτοκτόνησε το 1932, λόγω της ΛΙΑΝ ζωώδους συμπεριφοράς του!), τον απαρνήθηκε ο πρωτότοκος γιός του Γιάκοβ (που προτίμησε να ...π α ρ α δ ο θ ε ί   στους Γερμανούς!), 

Σχετική εικόνα











τον απαρνήθηκε η κόρη του Σβετλάνα (αυτομόλησε το 1967 στις ΗΠΑ, μέσω Ινδίας, όπου τον ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ κι άλλαξε ακόμα και τ’ όνομά της, ΕΝΩ παντρεύθηκε Αμερικανό πολίτη!), τον απαρνήθηκε και ο έτερος γιός του πιλότος Βασίλι (έπινε ακατάσχετα για να τον ξεχάσει και κατήντησε αλκοολικός). 
Σχετική εικόνα
Ο ΒΑΣΙΛΙ ΣΤΑΛΙΝ, Ο ΒΑΘΙΑ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ υιός του δικτάτορος και ΠΙΛΟΤΟΣ...
Αλλά, τον "άνθρωπο" που απαρνήθηκαν ΟΛΑ τα μέλη της οικογενείας του, τον "άνθρωπο" που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΡΩΣΟΙ να τον θυμούνται, τον "άνθρωπο" που οι Ιστορικοί διαφωνούν, ΑΝ "καθάρισε" 20, ή 30, ή περισσότερα εκατομμύρια πολίτες της χώρας του, τον υμνούν τα ΘΛΙΒΕΡΑ ρεντίκολα της ψεκασμένης καμμενικής ΨΕΥΔΟ-δεξιάς. 
ΑΠΛΩΣ ... ΚΑ - ΤΑ - ΝΤΙΑ !

[*Υπάρχουν και ιστορικοί, που επιμένουν πώς σε θύματα, τον Στάλιν τον ξεπερνά ο Μάο Τσέ Τούνγκ στην Κίνα! Πιθανότατα...]

Συντακτική ομάδα "Ιωάννου Καποδίστρια"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!