Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

(ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ;) Μία ...Ελληνίδα, που ΔΗΛΩΝΕΙ σ υ ν ε χ ώ ς ...μουσουλμάνα! Και ΖΗΤΑ να γίνουν ΝΕΑ ΤΖΑΜΙΑ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για έφη καραγιαννίδου
ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ;;;
Η ΦΡΙΚΗ, ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ, Ω ΦΡΙΚΗ! "Είμαι Ελληνίδα, αλλά ...μουσουλμάνα! Θα είμαι πάντα στο πλευρό των Τούρκων"!!! (Αληθεύει ότι την πρώην Έφη, την ονομάζουν πλέον ...Ελίφ;;;)

Αποτέλεσμα εικόνας για έφη καραγιαννίδου
ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ, ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΣ "ΜΑΣ", ΠΟΥ "ΚΑΙΓΕΤΑΙ" ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ
ΝΕΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Η Έφη Καραγιαννίδου, η οποία ήταν διευθύντρια της Ενώσεως Αγροτικών Συνεταιρισμών Καστοριάς, δήλωσε στο διαδίκτυο, ότι είναι μουσουλμάνα από την Ελλάδα, αλλά πάντα θα υποστηρίζει τους Τούρκους και σε ότι χρειαστούν θα είναι στο πλευρό τους!

Η Ελληνίδα μουσουλμάνα έχει εδώ και πολύ καιρό, που προσπαθεί να πάρει την άδεια από την Ελληνική κυβέρνηση για την ...κατασκευή  τ ζ α μ ι ώ ν   στην Καστοριά μας !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για έφη καραγιαννίδου
"ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ", ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ... (ΣΤΗΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ ΕΓΙΝΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ, Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΦΗ ΣΕ ...ΕΛΙΦ!)
Ακόμα είπε σε δήλωση της, στην τουρκική εφημερίδα 'sabah', ότι μαζί με τον Δήμαρχο Καστοριάς αλλά και τον Περιφεριάρχη Δυτικής Μακεδονίας, πήγαν να μιλήσουν αλλά και να ζητήσουν την άδεια για τις κατασκευές τζαμιών.

(ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ, ΛΕΤΕ;)

Όμως ο Περιφεριάρχης Δυτικής Μακεδονίας, είπε πως η επίσκεψη που έκαναν στον ...Πατριάρχη Βαρθολομαίο ήταν για την κατασκευή 'μεντρεσέ' και όχι τζαμιά.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ striza
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΟΔ.ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ (ΠΟΥ "ΤΡΕΧΕΙ" ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΖΑΜΙΑ!)'ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ'  ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΕΞΗ "ΜΑΣ"....

Η Έφη Καραγιαννίδου δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα ότι:

«Πέρυσι τον Απρίλιο, ήρθαμε στην Κωνσταντινούπολη με τον δήμαρχο της Καστοριάς και τον κυβερνήτη(;) της Δυτικής Μακεδονίας. 


Σχετική εικόνα
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ  Ε Ρ Ε Ι Π Ι Ο, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, "ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΙ" ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, Ο κ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΟΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΦΗ...
Πήγαμε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινουπόλεως για να πάρουμε άδεια από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Η επίσκεψή μας αυτή έγινε λόγω κάποιων προβλημάτων που είχαμε, με τον Αρχιεπίσκοπο στην Ελλάδα ο οποίος διαφωνεί με το εν λόγω 'project'. 

Ο Βαρθολομαίος μας έδωσε* την άδεια! 

Αποτέλεσμα εικόνας για έφη καραγιαννίδου

Τώρα περιμένουμε την άδεια από την ελληνική κυβέρνηση(...), κυρίως του Υπουργείου Πολιτισμού και του Υπουργείου Εξωτερικών της»...

Η Έφη Καραγιαννίδου και η  Deniz Renkveren της Daily Sabah's
Η ΠΡΩΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΦΗ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ, ΜΕ
ΤΗΝ  ΠΑΝΕΥΤΥΧΗ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΤΗΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ 'ΝΤΑΙΗΛΥ ΣΑΜΠΑΧ'
ΝΤΕΝΙΖ  ΡΕΝΚΒΕΡΕΝ...

ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ ! ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΕΤΣΙ" ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ, ΑΣ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΜΙΑ "ΓΕΡΗ" ΘΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ ...ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ!
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ...ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ

ΔΙΕΡΩΤΩΜΕΘΑ ΕΝΤΟΝΩΣ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΓΑΝ, ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ;
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΣΕ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ;

ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΝ, ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΠΟΥ Η ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΪΑ ΚΑΙ "ΠΕΤΑΧΘΗΚΕ" ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ...ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ;

ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ;
Ή ΤΟ ...ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΝΕ;

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ..."ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ" ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑΣ;;;

ΟΙ ΕΚΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΤΑΧΑ ΕΧΟΥΝ;
...ΕΧΟΥΝ;
ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ;
ΑΝ ΟΧΙ, ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ;
ΤΙ;

[*Μιά στιγμή! Εδώ προκύπτει μία απορία... Ο κ.Βαρθολομαίος εκτός απο πατριάρχης, μπάς και ...εκδίδει και πολεοδομικές ΑΔΕΙΕΣ (!!!) για την Ελλάδα;
ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ "ΠΑΕΙ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ "ΑΝΕΚΔΟΤΟ" ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ 'ΕΙΣΠΗΔΗΣΕΩΣ' ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ;
ΠΟΙΕΣ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΛΙ, ΘΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ...ΨΕΛΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΙΚΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ;;;]
"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"



2 σχόλια:

  1. Το ονομα με την ποντιακή κατάληξη προϊδεάζει για κάποια τουρκάλα που είναι κρυμμένη ως πρακτορας των τούρκων μέσα στους πρόσφυγες της μικρασιατικής καταστροφής. Γιαυτό και πάμπολλοι πρόσφυγες ήταν υπέρ του Βενιζέλου (που τους ξερίζωσε) και υπέρ του ΚΚΕ (Πλουμπίδης, Ζαχαριάδης κ.α.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Οθωμανικη Αυτοκρατορια δεν εκανε αφομειωση λαων οπως η Ελλαδα[αυτο φοβουνται οι Τ/Κυπριοι] πηρε μετρα σκληρα για να μην διαλυθει,ο νοων νοειτο, πικρες αληθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!