Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΤΕ; ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΤΕ;;;


Αποτέλεσμα εικόνας για το υπεδαφος της ελλαδας

(ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ-'ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ', ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ "ΞΕΡΟΥΝ"... ΟΣΟΙ - λιγοστοί - ΤΑ ΛΕΝΕ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑΧΙΣΤΑ... ΣΤΟΧΟΣ, Η ΗΘΙΚΗ & ΨΥΧΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ...)
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση, όση είναι η ...Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική, ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως... ανοιχτά της Λιβύης!

Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο, για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα). Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία!


2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ. (κατ΄άλλους πολλοί περισσότεροι!)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

3. Είμαστε ΔΕΥΤΕΡΟΙ στον κόσμο, σε…. καταθέσεις στην Ελβετία!!!

4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία.

5. Έχουμε 3 πολύ μεγάλα ναυπηγεία, που κατασκευάζουν κάθε είδος πλοίου!

Σχετική εικόνα

6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΝΚΕΡΣ

7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια (!) και μεγάλα φορτηγά πλοία, είμαστε έτσι ΠΡΩΤΟΙ στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά, έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες - ΠΕΜΠΤΟΙ  στον κόσμο.

8. Είμαστε ΔΕΥΤΕΡΟΙ παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, ΤΡΙΤΟΙ στις ελιές, ΤΡΙΤΟΙ παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.

Αποτέλεσμα εικόνας για το υπεδαφος της ελλαδας

9. Είμαστε ΠΡΩΤΟΙ στον κόσμο σε νικέλιο, ΠΡΩΤΟΙ σε λευκόλιθο, ΠΡΩΤΟΙ στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, ΠΡΩΤΟΙ στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόνοι), ΔΕΥΤΕΡΟΙ παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), ΠΡΩΤΟΙ στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), ΠΡΩΤΟΙ και σε χρωμίτη, ΠΡΩΤΟΙ και σε ψευδάργυρο, ΠΡΩΤΟΙ και σε αλουμίνα.

Αποτέλεσμα εικόνας για το υπεδαφος της ελλαδας

10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο 'ΝΑΤΟ' (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι ...προτελευταίοι !), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο 'ΝΑΤΟ', με την Τουρκία να είναι ...καταϊδρωμένη 11η!

Αποτέλεσμα εικόνας για πολεμικη αεροπορια

Έχουμε νοτίως της Κρήτης, 175 δισεκατομμύρια βαρέλια ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, το 3ο μεγαλύτερο ΚΟΙΤΑΣΜΑ παγκοσμίως!!! 

Σχετική εικόνα

Εν τω μεταξύ, ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ! 
Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη, τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης! 

Αποτέλεσμα εικόνας για το υπεδαφος της ελλαδας

Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι – κρατηθείτε – 10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ !!!
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ;

Τό αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ. (στοιχεία απο το ιστ.'χωρίςόρια'-εικόνες επιλεγμένες απο την 'ΟδύσσειαΤV'/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ")

Αποτέλεσμα εικόνας για το υπεδαφος της ελλαδας
ΝΑΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΣ ΕΡΩΤΗΣΟΥΝ Π.Χ.
ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ...

Αποτέλεσμα εικόνας για το υπεδαφος της ελλαδας
ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΣΕ ΘΡΑΚΙΚΟΥΣ
ΜΑΣ ΝΟΜΟΥΣ...(ΓΙΑ ΑΥΤΟ, "ΟΡΕΓΕΤΑΙ" Ο

ΜΕΜΕΤΗΣ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


[ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ της 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΣΤV', ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ : ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

Α.ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΞΕΝΑ ...ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ; ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ...ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΟΥΣ;;;

Β.ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΣΤΟ ...ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ, ΝΑ ΤΑ ΞΕΦΥΛΛΙΣΟΥΝ;

Γ. ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, Ή ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ;

Δ.ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΧΘΕΙ, ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ;

Ε.ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ Λ.X. ΟΙ 2 ΕΠΙΜΑΧΕΣ μικρές ΝΗΣΙΔΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, ΑΠΟ ...ΚΑΤΩ;

ΣΤ.ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, Η ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΝΗΣΙΔΑ 'ΛΑΔΟΞΕΡΑ', ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΩ ΤΗΣ, ΓΙΑ ...ΑΙΩΝΕΣ;;; (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΘΑΡΡΟΣ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;)

Ζ.ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΑΠΛΟΙ ΚΑΙ ΑΔΟΛΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ(;) ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΠΩΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥΣ ΣΚΑΒΟΝΤΑΣ, ..."ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ" 'ΜΑΥΡΟ ΠΗΧΤΟ ΖΟΥΜΙ'(!), ΕΣΠΕΥΔΑΝ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ, ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΜΕ ...ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΕΣ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ..."ΚΑΚΟ";;;;;;;;;;;;

Η.ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ, ΤΟ 1955 ΣΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΝΙΚΗΤΑ ΚΡΟΥΤΣΩΦ, ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ, ΠΩΣ 'ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΗ ΧΩΡΑ';

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ...
ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΘΟΥΜΕ ΒΑΘΙΑ & ΣΟΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ 'ΤΙ' ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  τελικώς ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!