Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ; ΞΕΠΑΓΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΥΟ...


ategos-ellinas

"ΞΕΝΟΣ" ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ... ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ; Πολλοί από εσάς περνώντας από την οδό Αριστοτέλους της συμπρωτευούσης, θα έχετε δει σε μία γωνιά να στέκεται ο  Γιάννης.
Ο φίλος μας λοιπόν ήταν κάτοικος Σταυρουπόλεως (Θεσσαλονίκης) και πρώην οικοδόμος, καμμία σχέση με Βούλγαρους και λοιπά, αξιοπρεπέστατος χωρίς να ενοχλεί κανέναν στο τζάμι του αυτοκινήτου.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΔΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΔΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Φυσικά αυτός ο ..."ρατσιστής", που όταν πάει σε κανέναν κεντρικό δρόμο να πιάσει μία γωνιά, ή όταν ψάχνει κεντρικούς κάδους για να βρει αποφάγια να βάλει κάτι στο στόμα του, τρώει ξύλο από τις συμμορίες των Βουλγάρων και των Γύφτων.

Για κάποιους αριστερούληδες ψευδοαλληλέγγυους, αυτός ο άνθρωπος είναι ...ρατσιστής και φασίστας(!) γιατί έγραψε στο χαρτί του, ότι είναι «Έ λ λ η ν α ς» και ότι δεν θέλει να είναι μέσα στους -5 χωρίς φαΐ και θέρμανση. 

Αλλά βλέπεις στην “Κομμουνιστική Ελλάδα” δεν έχει γι αυτόν και τους χιλιάδες άλλους Έλληνες, που ζουν στο δρόμο, μια θέση σε ένα ρημαδο - 'hot spot' του κάθε Μουζάλα...

(απο το ιστολόγιο 'unpolitical.gr'/"Ιωάννης Καποδίστριας")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!