Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

(ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ!) ΠΩΣ ΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ...ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΛΥΠΗΡΑ....


No automatic alt text available.


ΕΜΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ "ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ"... Στην σημαία της Σερβίας διακρίνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ τον δικέφαλο αετό, με το σταυρό και τα τέσσερα 'Βήτα' του οικόσημου των ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ! 

Τα 4 'Βήτα' υποδηλώνονται σαν 'C' και σημαίνουν 'Samo sloga Srbina spasava' (Само слога Србина спасава = μόνο η ενότητα σώζει τον Σέρβο). (ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, Ή ΟΧΙ; ΜΟΝΟ Η Ε Ν Ο Τ Η Σ ! ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΧΑΣΜΟΙ. ΞΕΡΕΤΕ! ΟΙ ΔΙΧΑΣΜΟΙ "ΜΑΣ", ΠΟΥ "ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ" ΑΔΡΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩΘΕΝ & ΜΑΚΡΑΝ...)

Τα '4 Β' των Παλαιολόγων, σήμαιναν Βασιλεύ Βασιλέων Βασιλεί Βοήθει = Βασιλιά των Βασιλέων (Χριστέ), βοήθα το βασιλιά (το Βυζαντινό αυτοκράτορα).

Να υπογραμμίσουμε, ότι η μητέρα του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΑ΄ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, ήταν από την Σερβία, η Ελένη Δραγάση (Jelena Dragaš), κόρη του Σέρβου άρχοντος των Σερρών.

Αποτέλεσμα εικόνας για αγια ΥΠομονή

Και να έχουμε κατά νού, πώς η Ελενη Δραγάση ειναι η Αγία Υπομονή, το λείψανο της οποίας βρίσκεται στην Μονή του Οσίου Παταπίου στα Γεράνια 'Ορη στο Λουτράκι...

(από το ιστολόγιο του 'προσκυνητού'/"Παπαφλέσσας")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!