Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Πόσα; Πόσα; ...258.000 ευρουλάκια; 'ΕΦ' ΑΠΑΞ' ;?;?;? Πώ-πώ, τί σου είναι οι ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ..."ΜΑΣΕΛΕΣ" !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για πεντακοσάρικα
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ "ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ" ΚΑΙ ...."ΣΥΝΕΠΕΙΣ" ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΥΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ(;) ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠ(Ρ)Α, Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ  ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΣ 5 ΔΕΣΜΙΔΕΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΑ ΤΩΝ 50.000 Η ΜΙΑ, ΠΟΥ "ΕΒΓΑΛΛΕ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΝΑΣ (ΕΚΛΕΚΤΟΣ;) ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ,
ΓΙΑ ΤΟ 'ΕΦ' ΑΠΑΞ' ΤΟΥ!!!
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"-'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

ΛΥ-ΠΗ-ΘΕΙ-ΤΕ ΜΑΣ! ΕΣΤΩ ΛΙΓΑΚΙ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ! ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ 'ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΗ' λόγω ευθιξίας(...) ο "αρμόδιος"(;;;) ΥΠΟΥΡΓΟΣ;
Λίγο διάστημα πέρασε από τις αποκαλύψεις που οδήγησαν στις παραιτήσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου του ΑΔΜΗΕ για τις ΑΚΡΩΣ προκλητικές αμοιβές ύψους 25.000 το μήνα που από ...μόνοι τους όρισαν για τους εαυτούς τους, νέα πρόκληση με «χρυσό εφ΄άπαξ» 258.000 ευρώ (!!!) το οποίο φέρεται να εξασφάλισε στον εαυτό του, ο - μεγαλοχουβαρντάς! -  Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ!

Σχετική εικόνα
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΙ  ΠΟΛΥ "ΓΕΡΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ" ΜΑΣΕΛΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΥΝ ΣΤΟ 'ΔΙΑΒΑ ΤΟΥΣ' ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΛΕΗΛΑΤΩΝΤΑΣ & ...ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΗΤΟΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΗΛΙΘΙΩΣ
ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΣΦΑ ΝΙΚΑΣ
Ω ΝΑΙ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΞ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΚΑΛΥΨΕ  Α Π Ο Λ Υ Τ Ω Σ  (ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ!) ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ!ΠΟΣΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΕΝΑ "ΤΑΠΕΙΝΟ" 'ΕΦ' ΑΠΑΞ' ΑΠΟ ...258.000 ΕΥΡΩ;;;["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΣΦΑ ΝΙΚΑΣ

Στις 11 Νοεμβρίου λοιπόν, εκμεταλλευόμενος την ισχύ που του παρέχει η θέση του, πέτυχε και εγκρίθηκε από το εποπτικό συμβούλιο, η οργανική του ...αναβάθμιση κατά δύο βαθμίδες (!!!) στο βαθμό του Διευθυντού Δραστηριότητος (Γενικού Διευθυντού) και στο ανώτερο μισθολογικό κλιμάκιο (5ο κλιμάκιο). 

Η συγκεκριμένη προαγωγή ωστόσο, δεν ήταν τυχαία όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια. Λίγες ημέρες μετά την έγκριση της προαγωγής, ο εν λόγω διοικητής παραιτήθηκε για λόγους συνταξιοδοτήσεως. 
Αποτέλεσμα; 
Η ολιγοήμερη παραμονή του στην αναβαθμισμένη οργανική του θέση, εκτίναξε το 'ΕΦ΄ΑΠΑΞ' του (αποζημίωση απολύσεως) κατά περίπου 100.000 ευρώ, στις 258.000 ευρώ! 

Και όλα αυτά επειδή «προήγαγε» τον εαυτό του για λίγες ημέρες, κατά δύο οργανικές βαθμίδες και αμέσως μετά κατέθεσε τα χαρτιά του για σύνταξη, παραμένοντας βεβαίως μέχρι σήμερα στη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου». 

Λίγες ημέρες πριν την έγκριση της προαγωγής του, ο επικεφαλής του ΔΕΣΦΑ εξουσιοδοτήθηκε ώστε να εγκρίνει την μεταφορά ...10.000.000 (10 εκατομμύριων) ευρώ(!), από τα διαθέσιμα της εταιρείας (!) σε λογαριασμό ασφαλιστικής εταιρείας για να «διασφαλίσει» τα 'εφ΄άπαξ' του ιδίου αλλά και των άλλων εργαζόμενων στον Διαχειριστή, από πιθανό «bail in».

Ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ, αποφάσισε λοιπόν να δώσει προαγωγή στον εαυτό του και λίγες ημέρες μετά υπέβαλε αίτημα συνταξιοδότησης, εξασφαλίζοντας μπόνους 100 χιλιάδων για το εφάπαξ που εκτινάχθηκε στις 258 χιλιάδες ευρώ και φρόντισε να σιγουρευτεί ότι θα τα πάρει.

'ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΗΘΙΚΟΣ ...ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ'...

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!