Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

26ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ (από την Τρίπολη) στοχεύει να εισέλθει στο ΚΑΝΑΔΙΚΟ Κοινοβούλιο !
("ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ"! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΕΚΕΙ!) Πολλές πιθανότητες να πάρει το χρίσμα του κυβερνώντος κόμματος των Φιλελευθέρων και να διεκδικήσει στις 3 Απριλίου την εκλογή της στην ομοσπονδιακή Βουλή του Καναδά, συγκεντρώνει η 26χρονη "δικιά μας" Εμμανουέλα Λαμπροπούλου. ΕΥΓΕ ΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η υποψηφιότητα της προσελκύει ήδη μεγάλο αριθμό υποστηρικτών, στην εκλογική περιφέρεια του Saint Laurent στο Μόντρεαλ. Η έδρα έμεινε κενή, μετά την παραίτηση του έως πρότινος Υπουργού Εξωτερικών στην κυβέρνηση Τριντό, Στεφάν Ντιόν (στην φωτογραφία ο Στεφάν Ντιόν με την Εμμανουέλα Λαμπροπούλου), ο οποίος τοποθετήθηκε Πρέσβης του Καναδά στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Εμμανουέλα, καθηγήτρια στο 'Rosemount High School', είναι μια από τις 3 γυναίκες που διεκδικούν το χρίσμα του κόμματος των Φιλελευθέρων και την εκλογή της στην Καναδική Βουλή, στην οποία σήμερα δεν υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση...

Οι άλλες δυο υποψήφιες για το χρίσμα, είναι η πρώην βουλευτής Γιολάντα Τζέϊμς και η οικονομολόγος Μάρβα Ρίζκι.

Η 26χρονη καθηγήτρια, που κάνει 'master' στο φημισμένο Πανεπιστήμιο 'McGill' του Μόντρεαλ (με υποτροφία), σε ανακοίνωση της προς την πολυπληθή ελληνική κοινότητα της περιοχής, αναφέρει ότι "όπως γνωρίζετε, είμαι η μοναδική υποψήφια που διαμένω στην περιοχή και παίρνω μέρος στην διεκδίκηση του χρίσματος, για την εκλογική αναμέτρηση στην περιφέρεια του Saint Laurent. Βασίζομαι στην υποστήριξη και στην ψήφο σας. Μαζί γινόμαστε ισχυρότεροι. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

Για να γίνετε μέλος του κόμματος και να συμμετάσχετε στην εκλογική διαδικασία του χρίσματος, καθώς επίσης και να με υποστηρίξετε κατά την εκλογική διαδικασία επικοινωνήστε με τον αριθμό 514-924-6939, προκειμένου να μιλήστε με την ίδια την υποψήφια".

Ευχή και στόχος όλων των Ελλήνων του Μόντρεαλ είναι η Εμμανουέλα – που συναντήθηκε ήδη με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητος Νίκο Παγώνη και τον Πρόεδρο του Επαρχιακού Κογκρέσσου του Κεμπέκ, Γιάννη Θεοδοσόπουλο - να επικρατήσει τόσο στην διεκδίκηση του χρίσματος, όσο και στις εκλογές, ώστε ο Ελληνισμός ν' αποκτήσει μια ισχυρή φωνή στην Ομοσπονδιακή Βουλή του Καναδά, όπως έγραψε χθες το greekpost.ca.

Η Εμμανουέλα Λαμπροπούλου κατάγεται, από τους γονείς της, από την Τρίπολη (ο πατέρας της) και την Απείρανθο Νάξου (η μητέρα της).

ΟΛΟΨΥΧΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΟΠΕΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ!
(Στοιχεία απο το ιστολόγιο 'thebest.gr')

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!