Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

50% ...ΑΥΞΗΣΕΙΣ (!!!) "ΜΟΙΡΑΖΕΙ" ο Μουζάλας στους δικούς του, αφού (βεβαίως-βεβαίως) τους ...υπερτριπλασίασε !!!!!!!!!!!!


Σχετική εικόνα
Ο υπέρλαθρομεταναστολάγνος κ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΕΥΤΗΧΗΣ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΜΑΔΟΣ ΛΙΑΝ ΣΤΕΝΩΝ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΜΩΝ ΚΥΡΙΩΝ...

Σ τ ρ α γ γ ί ζ ο υ ν    ΔΙΑΡΚΩΣ  τα αποθεματικά των υπουργείων, μήν διερωτάται ΟΜΩΣ ουδείς το γιατί, προκειμένου να καλυφθούν οι πληρωμές των νέων μετακλητών και ειδικών συμβούλων, που προστίθενται στα γραφεία τριών υπουργών αλλά και οι αυξήσεις που δίνονται σε κυβερνητικά στελέχη.
Αποτέλεσμα εικόνας για μουζάλας αστεία

Ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, με απόφασή του, έδωσε αύξηση 50% στη διευθύντρια υποδοχής, ανεβάζοντας τις μηνιαίες αποδοχές της από τα 2.604 ευρώ σε 3.950!!!

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην αύξηση των δαπανών του, σύμφωνα με την εφημ.Ελεύθερο Τύπο, έχει το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής του Γιάννη Μουζάλα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για μουζάλας αστεία

Όχι μόνο διότι, πολλαπλασίασε αναδρομικά από 7, σε ...24 τους υπαλλήλους (!!!) ήτοι τους υπερτριπλασίασε, που μπορεί να έχει στο γραφείο του ο υπουργός, αλλά και διότι χορήγησε αύξηση άνω του ...50% στην διευθύντρια Υποδοχής, της οποίας η μηνιαία αμοιβή έφτασε από τα 2.604 ευρώ στα 3.950...

[ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ, ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ...ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΤΟΚΩΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΧΡΗΜΑΤΩΝ! ΑΝ...]

[Πηγή: Ελεύθερος Τύπος/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!