Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΕ! 500 τετρ.μέτρα ΣΗΜΑΙΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ, για να "κομπλάρουν" τα μεμέτια απέναντι!

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΝΗΣΙ, ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ  ΜΑΣ, ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΗΜΑΙΕΣ!

ΕΠΡΕΠΕ!...

ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΜΝΙΟΥΣ...


H μεγαλύτερη σημαία στο κόσμο - Ελληνική- (500τμ - 30χ16μ. και βάρους 150 κιλών !!!) βρίσκεται στην Κάλυμνο μας!
Παραχωρήθηκε από την Ζάκυνθο στην Δημοτική Φιλαρμονική Καλύμνου....

Αποτέλεσμα εικόνας για η μεγάλη σημαία στην Κάλυμνο


Βέβαια δεν εχει σημασία το μέγεθος της σημαίας, αλλά η αγάπη προς αυτήν και την Πατρίδα μας την πολύπαθη Ελλάδα. 
Οι Ελληνορθόδοξοι Καλυμνιοι ακρίτες, εχουν αγαπη και για την Ορθοδοξία μας και για την Ελλάδα μας και δίδουν την δική τους απάντηση σε πολλούς, εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς.


Συγχαρητήρια στον Νικόλα Μαμαχα, αυτον που πάλεψε για αυτήν την σημαία να έλθει στο νησί μας και στον Άγγελο Ολυμπιτη (ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου 'ΟΛΥΜΠΙΚ')που κρεμάστηκε η σημαία μας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για η μεγάλη σημαία στην Κάλυμνο

Σημειώνεται, ότι η σημαία παραχωρήθηκε εντελώς δωρεάν, και ενώ είχε προγραμματιστεί να δοθεί στην Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου, αλλά τελικά προτιμήθηκε να δοθεί στην Καλυμνο για ιστορικούς λόγους.

Σχετική εικόνα

(Σχόλιο του Ιερέως Παντελεήμωνος Γιανννικούρη
Οι Ελληνορθόδοξοι Ακρίτες, ξέρουν να τιμούν και την Πατρίδα τους και το Εθνικό σύμβολό της, Την γαλανόλευκη σημαία της, την αιματοβαμμένη με το αίμα των αγωνιστών της Ελευθερίας της, χωρις ανταλλάγματα ... κι ας τους πονά. 
Δηλώνουν την παρουσία τους απέναντι σε αυτούς που την αιματοκύλισαν και την επιβουλεύονται ακόμα, δίδοντας μήνυμα σε όλους, ελπίδος στους απανταχού ΄Ελληνες, αντιστάσεως σε εχθρους και προπάντων τρόμου σε ... Εφιάλτες και 'Πήλιους Γούσιδες' .... !!!).

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!