Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Τό καλύτερο εμφιαλωμένο νερό (από ...600!) του ΚΟΣΜΟΥ, είναι ...ΕΛΛΗΝΙΚΟ! Από τον ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ! (Πάντα πρώτοι! Και ΠΑΝΤΟΥ!)

Αποτέλεσμα εικόνας για εμφιαλωμένο νερό ΖΑΡΟ' Σ

(...ΣΧΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ! ΠΡΩΤΟΙ ΞΑΝΑ!)
Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εμφιαλωμένο Νερό» απέσπασε το Εμφιαλωμένο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Φυσικό Μεταλλικό νερό 'ZARO'S', στο πλαίσιο του '27ου Berkeley Springs International Water Tasting'. 
Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Berkeley Springs της Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ, ενώ στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά περισσότερα από 600 νερά από όλο τον κόσμο!!! (ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ).

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για εμφιαλωμένο νερό ΖΑΡΟ' Σ

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, το ZARO'S, που προέρχεται από πηγές που βρίσκονται στους πρόποδες του Ψηλορείτη της Κρήτης, αξιολογήθηκε από 12 κριτές, ανάμεσα στους οποίους διεθνούς φήμης γευσιγνώστες νερού, οι οποίοι έλαβαν υπ΄όψη τους κριτήρια όπως η οσμή, όψη, γεύση, επίγευση και υφή. 
Η διαδικασία της αξιολογήσεως διήρκησε δύο ημέρες και πραγματοποιήθηκαν 4 ξεχωριστές δοκιμές για κάθε νερό.

 Σχετική εικόνα
Επισημαίνεται ότι την δεύτερη θέση, πίσω από το ZARO'S, κατέλαβε το νερό '
Artesia' από τους περίφημους καταρράκτες 'Crystal' τoυ Μίσιγκαν των ΗΠΑ και την τρίτη θέση το επονομαζόμενο και ως «νερό των 100 ευρώ», το νορβηγικό 'Svalbaroi Polar Iceberg Water'.

Αποτέλεσμα εικόνας για SVALBARD POLAR water

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη διάκριση για το 'ZARO'S', αφού την περσινή χρονιά κατάφερε να λάβει την κορυφαία διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, λαμβάνοντας το "Βραβείο Ανώτερης Γεύσης iTQi" που απονέμεται από το Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi των Βρυξελλών.

[Πηγή: huffingtonpost.gr/ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!