Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΣΤΑ ...'ΤΣΑΚΙΔΙΑ' ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ! ΠΕΙΡΑΖΕΙ ; (Ενώ εμείς;...)


ΕΠΡΑΞΕ ΑΡΙΣΤΑ!
ΣΤΑ ...ΤΣΑΚΙΔΙΑ (και ανεπιθύμητος!) Ο ΚΑΘΕ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ!
ΑΛΛΑ ΟΧΙ, ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΘΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για DUTCH PRIME MINISTER

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Ολλανδός πρωθυπουργός

ΠΟΥ ΠΙΕΖΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΜΟΝΗ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΗΡΥΣΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΩΣ  Α Ν Ε Π Ι Θ Υ Μ Η Τ Ο Υ Σ !!!
ΕΤΣΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ & ΟΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ!
ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ποτέ τους ... 'Λ Α Π Α Δ Ε Σ' !
Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Η Ολλανδία ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ την προσγείωση της πτήσεως του τούρκου ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου . Η κυβέρνηση της Ολλανδίας αποφάσισε να απαγορεύσει την προσγείωση της πτήσεως του Mevlut Cavusoglu, που είχε "προβλέψει" (!) ότι θα πήγαινε το Σάββατο στην Ολλανδία για να μετάσχει σε προπαγανδιστικό 'meeting' προς Τούρκους που ζούν στην χώρα της τουλίπας, για το δημοψήφισμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Ολλανδός πρωθυπουργός

«Οι τουρκικές αρχές (με το ..."κλασσικό θράσος" τους!) απείλησαν δημόσια με τιμωρίες! Αυτό κάνει αδύνατη την αναζήτηση μιας λογικής λύσεως», δήλωσε η κυβέρνηση με ανακοινωθέν. «Γι αυτό η Ολλανδία απέσυρε το δικαίωμα προσγειώσεως» του αεροσκάφους του τούρκου ΥΠΕΞ.

Η χώρα της τουλίπας έχει απαγορεύσει επίσης τις συγκεντρώσεις των Τούρκων για το επερχόμενο δημοψήφισμα...

Σχετική εικόνα
ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ, Ο ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ  ΗΓΕΤΗΣ ΒΙΛΝΤΕΡΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΛΛΑΝΔΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.
ΓΙΑΤΙ; ΜΙΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ, ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΘΕΥΣΕΙΣ &...'ΝΕΡΟΥΛΙΑΣΜΕΝΑ' ΜΙΣΟΛΟΓΑ!
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

O Mevlut Cavusoglu δήλωσε την πρόθεσή του να πάει στην Ολλανδία και προειδοποίησε για ...βαριές τιμωρίες (!), αν οι ολλανδικές αρχές του το απαγορεύσουν. 

Σχετική εικόνα
OI EKΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΝΑ ...ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΚ ΡΟΥΤΕ! ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΗΥΔΗΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΥΣ & AKΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ "ΕΞΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ"!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ...ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΚ!
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

«Θα πάω στο Rotterdam σήμερα» Σάββατο, είπε στο 'CNN-Turk'. «Θα επιβάλουμε βαριές τιμωρίες (!) στην Ολλανδία», αν αυτή η επίσκεψη με στόχο να παραβρεθώ σε ένα meeting υπέρ του δημοψηφίσματος που ενδυναμώνει τις προεδρικές εξουσίες, εμποδιστεί, δήλωσε.

«H Ολλανδία πρέπει τώρα να σκεφτεί πώς τα αεροπλάνα της θα προσγειώνονται στην Τουρκία! Είναι ...φασίστες, απομεινάρια Ναζιστών» (!!!), δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 
Για να προσθέσει με νόημα, ότι την απάντηση στους Ολλανδούς θα την δώσουν οι Τούρκοι πολίτες στην κάλπη.

[ΣΗΜΕΙΩΣΗ 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΣΤV'.
ΑΠΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!
ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΕΣ!
ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΗΓΕΤΟΥ ΒΙΛΝΤΕΡΣ, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ M.ΡΟΥΤΕ, ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΝΤΑ ...ΧΛΙΑΡΟΣ & ΑΝΕΥΡΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΘΡΑΣΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ & ANENOXΛΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ...

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ "ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ" ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΗΓΕΤΗ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΒΙΑ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ "ΠΑΣ" ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ...

ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΠΩΛΕΣΕΙ Ο (ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΩΝ) ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΑΓΙΠ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ 'ΜΕΤΡΟ', ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΙΔΡΟΣ, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ! 

ΜΙΛΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΜΟ, Ο ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΚΤΑΤΩΡ!

ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ "ΚΕΡΔΙΖΕΙ" ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ...'ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ'.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΚΟΙ ...ΦΑΣΙΣΤΕΣ, Ε;]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!