Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΔΕΝ (πρέπει να) ΕΧΕΤΕ ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ! Ειδ' άλλως, ΔΕΝ θα πηγαίνατε εκεί, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ...


Στην Τεχεράνη ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος
Ο "ΑΓΙΟΣ" ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ, ΟΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ" ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (;) ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ! ANAMEΣΑ ΣΕ 2 ΙΡΑΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΖΗΛΕΨΑΝ" ΤΟΝ ...ΥΠΕΡΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΚΑΤΙ "ΤΕΤΟΙΕΣ" ΜΑΖΩΞΕΙΣ, ΕΝΟΙΚΟ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ.
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ, ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ
"ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ"...
ΑΙΩΝΙΑ ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ, "ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ"
(ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ!) ΑΔΕΛΦΟΙ...
["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΟ (λίαν φιλόδοξοι;) ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ "ΜΑΣ", ΕΜΦΑΝΩΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩΝ, "ΒΡΕΘΗΚΑΝ" ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΥΝΗ ΤΕΧΕΡΑΝΗ(!) ΚΑΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ..."ΖΟΡΙΣΘΗΚΑΝ", ΠΟΥ ΜΑΘΕΥΘΗΚΕ ΕΥΡΕΩΣ ΤΟ (περίεργο) ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΕΣ ΑΚΟΜΑ "ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ"...
Το Ιράν είναι μεταξύ των 20  χωρών στον κόσμο, με τις χειρότερες συνθήκες, ως προς τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις πολιτικές και κοινωνικές ελευθερίες. 
ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΑΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ 2 "ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ" ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΙΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ "ΚΑΤΩ" ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ,
ΔΥΟ ...ΜΕΓΑΛΟΜΟΥΛΑΔΩΝ!
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ, Ο ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο  ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ ΧΑΜΕΝΕΪ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΙΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΑΝΕΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ 1979 ΚΑΙ ..."ΚΑΘΑΡΙΣΕ" 'ΟΥΚ ΟΛΙΓΟ' ΚΟΣΜΑΚΗ!
ΔΙΑ ΜΑΧΑΙΡΑΣ! ΑΣΦΑΛΩΣ!
Ο ΕΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΥΝ ..."ΗΓΕΤΗΣ"....
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ
ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ, κ.ΙΓΝΑΤΙΕ & κ.ΑΝΘΙΜΕ;;;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΑ ...ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ, Ο ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑΤΕ;
ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ, Ή ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ;
["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


Ο Οργανισμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων 'Freedom Hous
e' στην ετήσια έκθεση του για το έτος 2017, βαθμολογεί με ...17 το Ιράν, όταν οι πλήρεις ατομικές, πολιτικές και κοινωνικές ελευθερίες βαθμολογούνται με το 100! 
Κάτω από το Ιράν είναι, μεταξύ των άλλων, η ...Κίνα (15/100), η Σαουδική Αραβία (10/100) και η ...Βόρεια Κορέα (3/100)!

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Ο αγιατολάχ αλή Γεωργακοπουλή και αγιατολάχ αλή Κουκουρηδή ή Κουραδή, σε σύσκεψη με άλλους μουλάδες στην Τεχεράνη. Την Ελληνική σημαία γιατί την μαγαρίζουν τα σιωνιστικά καθίκια? Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να εμφανίζονται με το Ιερό σύμβολο του Ελληνισμού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!