Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ ΞΑΦΝΙΚΑ στην Αλεξανδρούπολη, ο Αμερικανός Διοικητής των ΝΑΤΟΪΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ευρώπης;


Αποτέλεσμα εικόνας για ben hodges

AΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ, ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ Ή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ; Απρόσμενη μοιάζει να ήταν, την παρελθούσα Κυριακή 26η Φεβρουαρίου, η επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη που πραγματοποίησε ο αρχηγός των Αμερικανικών ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στην Ευρώπη, αντιστράτηγος Φρ.Μπεν Χότζες, μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή...

Αποτέλεσμα εικόνας για στρατόπεδο κανδηλάπτη 644 μ κ τπ

Αποτέλεσμα εικόνας για ben hodges

Όπως γράφεται στην ιστοσελίδα “Νέα της Θράκης”, οι δυο στρατηγοί, επισκέφθηκαν το στρατόπεδο “Κανδηλάπτη” στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να δουν τον εξομοιωτή αρμάτων μάχης. Η επίσκεψη κράτησε λίγη ώρα, με το επιτελείο των στρατιωτικών να επιστρέφει στη βάση του με ελικόπτερο...

Αποτέλεσμα εικόνας για ben hodgesΑποτέλεσμα εικόνας για αρχηγοσ γεσ στεφανησ

Ήταν επόμενο, η αιφνιδιαστική επίσκεψη να συζητηθεί αρκετά στην πόλη. 
Το ερώτημα είναι η σκοπιμότης της επισκέψεως και άν πρόκειται η χώρα μας, να "πουλήσει" εκπαίδευση σε ΝΑΤΟϊκά στρατεύματα, σε αυτόν τον υπερσύγχρονο εξομοιωτή. 
Η Ελλάς, όπως τονίζεται απο στρατιωτικές πηγές, θα ενδιαφερόταν για την παροχή εκπαιδεύσεως, με ανάλογο οικονομικό όφελος.

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!