Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

"ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ, ΡΕ...;" Ιδού η απάντηση του (ΔΗΘΕΝ!) "Εθνάρχου" Κ.Καραμανλή σε ερώτηση μοναχού στο Άγ.Όρος!!!



Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΝ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

(ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ τά "χάλια μας"...)
Τι συνέβη όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πρίν αρκετά χρόνια, επισκέφθηκε το Άγιον Όρος;
Πρόκειται για ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στήν εβδομαδιαία (θρησκευτικού περιεχομένου) εφημερίδα “Ορθόδοξος Τύπος” στο άρθρο “Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ”. Γράφει λοιπόν, ο αρθογράφος:
Σχετική εικόνα

Ὅταν ὁ παπποὺς Καραμανλὴς ἐπισκέφτηκε τὸ Ἅγιο Ὄρος ἕνας γέροντας τὸν ρώτησε: «κ. Καραμανλὴ ἀκούσαμε ὅτι εἶστε μασώνος εἶναι ἀλήθεια;» καὶ πῆρε τὴν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ (;) ἀπάντηση: «Καὶ ποιὸς δὲν εἶναι μασώνος ρέ!».

Διαβάστε: (Kάντε 'κλίκ' για μεγέθυνση)



[Το διαβάσαμε από το: «Και ποιος δεν είναι Μασώνος ρε…;» Η απάντηση του Θείου Καραμανλή σε Μοναχό του Αγίου Όρους! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/03/blog-post_751.html#ixzz4bggXKL5U]


"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

3 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΓΕΝΕΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ "ΣΤΕΓΝΑ" ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΛΕΤΗΡΟΣ! ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ, 'ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ' ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΟ 1955 ΜΕΤΑ ΤΟΝ ""ΘΑΝΑΤΟ""(...) ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΑΡΧΟΥ Α.ΠΑΠΑΓΟΥ, ΟΣΟ ΠΡΙΝ. ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΟΥ 'ΠΟΛΙΤΕΙΑ', ΚΥΡΙΟΤΑΤΑ ΔΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ! ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ. ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟ... ΑΝ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθνάρχης και κουραφέξαλα ήτανε, ας είναι καλά το προσωπείο που του πλάσανε, και μας το πλασάρανε, και μερικοί το χάψαμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. IΣΤΟΡΙΚΟΙ; Υπάρχουν τέτοιοι; Που είναι,που εξαφανίσθηκαν; Ξέρει κανείς τίποτα γιαυτό το είδος; Μαζί τους χάθηκαν πολλά άλλα είδη. Κοίταξε τι παθαίνει κανείς όταν περνάει περίεργες πύλες και αφώτιστες αίθουσες, για να γίνει ο "κάποιος" από το τίποτα. Το μηδέν γίνεται αριθμός όταν μπαίνει πίσω από άλλους αριθμούς.Σήμερα πιάσαμε το απόλυτο μηδέν, δεν υπάρχει περίπτωση απόψυξης παρά μόνο με κατακλυσμό,όλα έλαβαν τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!