Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΕΠΕΣΕ ΛΙΠΟΘΥΜΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! Από την πείνα!!! (Ναί, αλλά για τις ...ΜΚΟ και τους 'λαθρο', ΛΕΦΤΑ υπάρχουν!)






Ελλάς. 2017. Το ..."κατ' εξοχήν" κράτος της ...ψευδοαλληλεγγύης και του ψευδοανθρωπισμού, όπου λεφτά υπάρχουν ΜΟΝΟ, ΝΑΙ, ΜΟΝΟ για τους λαθρομετανάστες, είτε δίνοντας τους, ("χαλάλι") ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, είτε επιδοτώντας οικογένειες, να τους πάρουν στα σπίτια τους, άσχετα, αν ΔΕΝ ανταποκρίνονται ούτε οι ίδιοι οι αλληλέγγυοι!
Αποτέλεσμα εικόνας για πεινασμένος

Τήν ίδια όμως στιγμή, τα Ελληνόπουλα, λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία. Ακόμα ένα περιστατικό εκτυλίχτηκε αυτή την φορά στην Πάτρα, σήμερα το πρωΐ της Τετάρτης 15ης Μαρτίου, όπου σε Λύκειο της αχαϊκής πρωτευούσης, νεαρή μαθήτρια – ηλικίας 17 ετών – λιποθύμησε από την πείνα (!) μπροστά στα μάτια των συμμαθητών της και της  διευθύντριας του σχολείου!

Εκεί κατάντησαν τους Έλληνες οι μνημονιακές πολιτικές που στηρίζει όλο το συνταγματικό τόξο. 
Ντροπή σας ξεφτίλες!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για σφυροδρέπανο

Και κάτι ακόμα. Για να μην ξεχνιόμαστε. Την ίδια ώρα, που μαθητές στην Πάτρα λιποθυμούν από την Πείνα, τον Κομμουνιστή Δήμαρχο της πόλεως Πελετίδη, τον ενδιαφέρει μόνο, πώς να στηρίζει διάφορες ΜΚΟ για την ενίσχυση των λαθρομεταναστών...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!