Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

"ΩΡΑΙΑ"! Ο (α-νεκ-δι-ή-γη-τος) Μουζάλας, συνόδεψε την θυγατέρα του Τούρκου ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, στο Σχιστό!!!!! (Δηλαδή τώρα πιά, μας ...ΕΠΙΘΕΩΡΟΥΝΕ κιόλας οι Τουρκάλες θυγατέρες;;;)

ΦΤΟΥ ΣΑΣ  Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ε Σ !



(ΔΗΛΑΔΗ, ΜΟΛΙΣ "ΚΑΤΕΒΗΚΕ" ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΠΗΓΕ 'ΓΡΑΜΜΗ' ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ...ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΔΩ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΕ;)
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ... Στην δομή φιλοξενίας του Σχιστού βρέθηκε προ ημερών, η (ΜΑΝΤΗΛΟ-ΚΑΛΥΜΕΝΗ!) κόρη του Τούρκου πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ, Μπουσρά!
Αποτέλεσμα εικόνας για η κόρη του Γιλντιρίμ στην Αθήνα
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΕΙΧΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ...'ΟΚ'; ΠΟΙΟΝ ΕΡΩΤΗΣΕΣ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΞΕΝΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ,  ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ "ΦΟΡΤΩΣΕ" Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ Ο ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ
ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ;;;
ΑΚΟΥΣ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΜΟΥΖΑΛΑ;
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']
Σύμφωνα με την εφημ. 'Καθημερινή', η Μπουσρά Γιλντιρίμ, που "αναπτύσσει φιλανθρωπική δράση", (ΝΑΙ, ΜΑΣ ...ΕΠΕΙΣΕΣ!) συνοδευόταν από επιτελείο του τουρκικού προξενείου και μέλη της Ύπατης Αρμοστείας (της προβοκατορικής αθλιότητος) του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Αποτέλεσμα εικόνας για η κόρη του Γιλντιρίμ στην Αθήνα

Την κόρη του Τούρκου πρωθυπουργού ..."ξενάγησε" ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής - μά, ποιός άλλος; - Γιάννης Μουζάλας. 

Η Μπουσρά Γιλντιρίμ κατά την διάρκεια της επίσκεψεώς της στην δομή φιλοξενίας, συνομίλησε με οικογένειες προσφύγων και τους μοίρασε ...δώρα και γλυκά!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΥΠΡΙΟΙ ΟΜΗΡΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

[Ρέ, παλιο-αρχι-ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΟΙ ανθέλληνες, από πότε "υποχρεούμεθα" να συνοδεύουμε και να "ξεναγούμε" και να μοιράζουμε ...γλυκάκια, "παρεΐτσα" με την κορούλα του Τούρκου πρωθυπουργού, στους λαθρομετανάστες ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ;;;
Από πότε, βρέ Ανθέλληνες, αφήνουμε με τόση δουλικότητα, να μας επιθεωρεί η κάθε Μπουσρά; Βόδια!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΥΠΡΙΟΙ ΟΜΗΡΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΠΟΙΟΣ ΓΙΟΣ, Ή ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, Ή ΥΠΟΥΡΓΟΥ, Ή ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΑΠΕΤΟΛΜΗΣΕ ΠΟΤΕ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ λ.χ. ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΣΤΑ ΑΝΗΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΤΕΡΓΑ, ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΗΡΟΥΣ & ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ & ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ...ΔΩΡΑ & ΓΛΥΚΑ;

ΜΕ ΤΗΝ (ΤΑΧΑ) "ΠΑΡΟΥΣΙΑ" ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ (εξοργιστικώς ανύπαρκτου) 'ΟΗΕ' και του (αμίλητου) ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΜΑΣ;

ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ, ΝΑΙ, ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (!) ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ;
ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΒΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΙΠΟΤΑΔΕΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΦΑ;

ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ;
ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ...]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!