Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

ΑΗΔΙΑ! ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ!!! Αρκεί να μιλούν ελληνικά !!! (Έλληνες άνεργοι ακούτε;;; Εσείς ...μιιλάτε ελληνικά;;;)Αποτέλεσμα εικόνας για αλλοδαποί

(ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ! 
ΠΑΝΩ & ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ, ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! 
ΠΟΛΑΚΗΣ και ...πάσης Ελλάδος...
Ξ Υ Π Η Σ Τ Ε!)
Σε ένα ΠΑΜΠΟΝΗΡΟ 'μπαράζ' καταθέσεως τροπολογιών, έχει επιδοθεί η ('πολάκιος'...) ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και σε μία από αυτές, προβλέπει ότι, θα μπορούν να προσλαμβάνονται σε υπηρεσίες και ...αλλοδαποί!

Αποτέλεσμα εικόνας για πολάκης αστεία
Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΔΕΞΙΑ, ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΤΟΣ, ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ...ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ(!), ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ...ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΜΕ
ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗ ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΗΝ  ...ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ,  ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ
ΟΤΙ Η ...ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ  ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Αποτέλεσμα εικόνας για αλλοδαποί

Πιο συγκεκριμένα θα έχουν τη δυνατότητα να προσλαμβάνονται αλλοδαποί εργαζόμενοι, σε τομείς καθαριότητος, σιτίσεως και φυλάξεως σε νοσοκομεία, οι οποίοι πάντως, θα μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν ...εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 4 ετών και ότι γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα...

Αποτέλεσμα εικόνας για πολάκης αστεία

Συγκεκριμένα, οι υπουργικές τροπολογίες που πήραν τον δρόμο προς την Ολομέλεια φτάνουν τις ...14, εκ των οποίων οι 4 έφθασαν μάλιστα στο Κοινοβούλιο σήμερα Πέμπτη 16η Μαρτίου, την ώρα που το νομοσχέδιο συζητούταν στην Ολομέλεια.

Σχετική εικόνα
Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ  "ΑΡΜΟΔΙΟΣ" (τάχα) ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΕΙ, ΕΝΩ Ο'ΚΥΡΙΛΕ' ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΜΕΙΔΙΑ...
[ΑΛΗΘΕΙΑ κ.ΣΤΑΘΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, ΟΤΙ
ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΙ 'ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ'
ΣΤΟΝ (ΕΥΡΥΤΕΡΟ)
ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ, ΜΕ  ΓΡΗΓΟΡΑ (...) ΣΚΑΦΗ;;;]
("ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV')

Από την πλευρά της, πάντως, η N.Δ., μέσω του βουλευτού της, Μ. Βορίδη, ήδη έχει εκφράσει τις ενστάσεις της, μιλώντας να νέο «κομματικό κράτος», ενώ σφοδρή ήταν και η αντίδραση του συναδέλφου του Βασ. Οικονόμου.

Σχετική εικόνα

«Ακούστε, φέρατε τελευταία στιγμή τις ΤΟΜΥ με τα 140 εκατομμύρια του ΕΣΠΑ για την πρωτοβάθμια υγεία. 
Αυτό που γίνεται, είναι αδιανόητο. 
Φέρτε το νομοσχέδιο να κάνουμε πολιτική αντιπαράθεση. 
Όμως, ΤΟΜΥ, σοβιετικοί θύλακες μέσα στην χώρα, όπου εκεί θα κάνετε προσλήψεις και απορρόφηση 140 εκατομμυρίων διά των ανθρώπων σας, που θα στήσετε στο 30% της επικράτειας», τόνισε για να προσθέσει, ότι επί ΝΔ «θα φάνε όλοι «Χ»! 
Σας το λέω εγώ. Αν περνάει από τα χέρια μου, όλοι «Χ» θα φάνε»!

Αποτέλεσμα εικόνας για Χ

Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι μεταξύ των τροπολογιών υπάρχει ρύθμιση για την συγκρότηση 239 Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ) με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών πρωτοβαθμίου φροντίδος υγείας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για πολάκης αστεία

Οι ΤΟΜΥ αναμένεται να στελεχωθούν με 12 άτομα εκάστη, με τους εργαζόμενος να διορίζονται από τον ΑΣΕΠ, αφού βέβαια ο Υπουργός Υγείας προηγουμένως έχει θέσει με υπουργική απόφαση τα κριτήρια. 
(Να σημειωθεί ότι ειδικότητες των εργαζομένων που θα στελεχώσουν τις δομές είναι ιατροί (γενικοί, παθολόγοι, παιδίατροι), νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, επισκέπτες υγείας και διοικητικό προσωπικό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!