Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Τώρα! ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ! (...Εννοείται πώς τό ΕΘΑΨΑΝ εδώ! ΚΙ ΑΥΤΟ !)

Αποτέλεσμα εικόνας για Σοφια


ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ...ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!
ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
ΤΟΥΣ ..."ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ";;;
Η Βουλγαρική κρατική υπηρεσία εθνικής ασφαλείας (DANS) έχει εκδώσει διοικητική πράξη απελάσεως, σε έναν Τούρκο πολίτη, ενώ σε έναν άλλο πολίτη του εδόθη ο χαρακτηρισμός του 'ανεπιθύμητου προσώπου' στην χώρα, αναφέρει το βουλγαρικό ‘news.bg’ επικαλούμενο εκπρόσωπο του οργανισμού. 
Αποτέλεσμα εικόνας για KICKING A PERSON
Σχετική εικόνα
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! ΕΝΩ
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ  ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΣΜΟ...
Σχετική εικόνα
(Το περιστατικό είναι συνέχεια άλλων, καθώς με τις επικείμενες βουλγαρικές εκλογές Τούρκοι πράκτορες ‘αλωνίζουν’ το βουλγαρικό νότο). Στον Τούρκο πολίτη που επεβλήθη η ‘απέλαση’, απαγορεύεται η είσοδος στην Δημοκρατία της Βουλγαρίας, για «μια περίοδο πέντε ετών», βάσει του νόμου περί αλλοδαπών στην Βουλγαρία.

Αποτέλεσμα εικόνας για Σοφια

Το κίνητρο είναι, ότι είναι απειλή για την εθνική ασφάλεια. Ο δεύτερος Τούρκος πολίτης, με εντολή του προέδρου της DANS- σύμφωνα με το άρθρο 21 του νόμου περί αλλοδαπών στη Δημοκρατία της Βουλγαρίας- καταγράφηκε στη βάση δεδομένων των πληροφοριών, ως ανεπιθύμητος αλλοδαπός στην χώρα με τον χαρακτηρισμό ‘απειλή για την εθνική ασφάλεια’!

Αποτέλεσμα εικόνας για KICKING A PERSON

Σύμφωνα με τα στοιχεία της DANS, τα άτομα αυτά έχουν διαπράξει στο έδαφος της Βουλγαρίας,   α ν τ ι σ υ ν τ α γ μ α τ ι κ ή   δραστηριότητα, που κατευθύνεται εναντίον της κυριαρχίας και της ενότητος του βουλγαρικού έθνους στην χώρα!

[Πότε αλήθεια σε αυτόν τον τόπο, ΑΠΕΛΑΣΑΜΕ κλωτσηδόν έναν Τούρκο; 
Για ανάρμοστη και αντεθνική δράση; 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΤΕ;
Α Ρ Κ Ε Τ Ο Ι ...
Μόνο στην Κομοτηνή και στην Ξάνθη, "μαζεύονται" προφανέστατα αρκετοί για ένα γερό  ..."Κ Λ Ω Τ Σ Ι Δ Ι"!]

[Πηγή: ιστολόγιο 'εχέδωρος'/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!