Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Ἡ συστηματική καί ἀδρῶς χρηματοδοτούμενη ἀπευαισθητοποίηση* τῆς ἀνθρωπότητας στόν κιναιδισμό καί στίς πάσης φύσεως γενετήσιες διαστροφές

Αν και η ψυχολογία, κατά την γνώμη μου, δεν παρέχει τα μεθοδολογικά εκείνα εχέγγυα προκειμένου να εκληφθεί ως επιστήμη, ωστόσο κάποια εννοιολογικά εργαλεία που διαθέτει μπορούν να φωτίσουν κάποιες πτυχές της σύγχρονης κοινωνικής μηχανικής και να εκθέσουν τις θεμελιώδεις τακτικές που εφαρμόζει η Νέα Τάξη Πραγμάτων προκειμένου να ελέγχει και να ποδηγετεί τις μάζες. 
Μία εξ αυτών των τακτικών, λοιπόν, συνιστά η συστηματική έκθεση των κοινωνιών σε ερεθίσματα και μηνύματα που διαστρέφουν την οντολογική υπόσταση του ανθρώπου (π.χ. σοδομισμός, τρανσεξουαλισμός κ..ά.), οι φορείς και υποστηρικτές των οποίων άτυπα προστατεύονται από το δόγμα της πολιτικής ορθότητας και του πολιτικού μαρξισμού και δικαιϊκώς αμνηστεύονται από τον «αντιρατσιστικό» νόμο, ο οποίος έχει λάβει ενεργό δράση το τελευταίο διάστημα.
Μία τέτοια φίμωση με επίκληση του αντιρατσιστικού νόμου, εφαρμόστηκε στην περίπτωση της ισπανικής ΜΚΟ «Hazte Oir», η οποία αντέδρασε εμπράκτως προ διημέρου στην αναίσχυντη πρωτοβουλία μίας άλλης ισπανικής ΜΚΟ ονόματι «Σύλλογος Οικογενειών Τρανσέξουαλ Παιδιών Χρυσαλλίς». 
Η τελευταία εν είδει ανόμου εκστρατείας στις βόρειες επαρχίες της Ναβάρα και της Χώρας των Βάσκων, γέμισε τις στάσεις λεωφορείων καθώς και τα διερχόμενα λεωφορεία με αποτρόπαιες αφίσες που απεικόνιζαν, σε σκίτσο, μια ανέμελη και περιχαρή παρέα γυμνών μικρών παιδιών να τρέχουν, όπου τα κορίτσια διέθεταν αντρικά γεννητικά όργανα και αντιστοίχως τα αγόρια γυναικεία γεννητικά όργανα.


Στην λεζάντα της αποκρουστικής αφίσας αναγραφόταν το «αυτονόητο» για τους διαστροφείς των ηθών: «Υπάρχουν κορίτσια με πέος και αγόρια με γυναικείους κόλπους. Τόσο απλό».
Οι ακτιβιστές της ΜΚΟ «Hazte Oir» αποκρούοντας την φρικαλέα αυτή προπαγάνδα που διαδιδόταν σε ανυποψίαστους πολίτες στις πόλεις της Βορείου Ισπανίας, ενοικίασαν ένα λεωφορείο στο οποίο θα αναγραφόταν το αυταπόδεικτο: «Tα αγόρια έχουν πέη και τα κορίτσια έχουν γυναικείους κόλπους. Μην αφήνετε να σας κοροϊδεύουν».


Βεβαίως, ως αναμενόταν, τα ισπανικά ΜΜΕ αλλά και μέλη της ισπανικής κυβερνήσεως ενώ επεφύλασσαν διθυραμβικά σχόλια για την «πρωτοβουλία» των αδιάντροπων, ωστόσο το λεωφορείο της «Hazte Oir» έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν ως «λεωφορείο μίσους». 
Παράλληλα, η μαφία των ΛΟΑΤΙ εξαπολύει απειλές εναντίον των μελών της «Hazte Oir» συμπεριλαμβανομένων και απειλών κατά της ζωής τους. Στο πλαίσιο της συντονισμένης αυτής επίθεσης κατά των μελών της «Hazte Oir», οι εισαγγελείς ανακοίνωσαν επίσημα ότι θα επιδιώξουν να επιβάλουν ποινή τεσσάρων ετών για τους υπεύθυνους του λεωφορείου βάσει της νομοθεσίας περί «εγκλημάτων μίσους». Ιδού η αγάπη των ανθρωπιστών και πλουμιστών νεοεποχιτών εν πλήρει δράσει! 
Είναι όμως αναμενόμενο καθώς η πνευματικοί τους πρόγονοι είναι οι λεγόμενοι «διαφωτιστές» και πιστεύω πως οι περισσότεροι εξ ημών γνωρίζουμε πως φέρονταν στους διαφωνούντες κατά την περιβόητη γαλλική επανάσταση…
Η καμπάνια μάλιστα απέκτησε τόσο ευρείας εμβέλειας δημοσιότητα, ώστε ακόμα και η απόγονος των -αδίστακτων και πλέον πουλημένων στην Νέα Τάξη- Κλίντον, Τσέλσυ Κλίντον, δημοσίευσε ένα tweet εκλιπαρώντας να μη μεταβεί το συγκεκριμένο λεωφορείο στις Ηνωμένες Πολιτείες ή όπου αλλού στον κόσμο. 
Η ανταπόκριση της οργάνωσης «Hazte Oir» υπήρξε άμεση «καθησυχάζοντας» και διαβεβαιώνοντας την Τσέλσυ ότι σύντομα θα μεταφέρουν το μήνυμά τους ενάντια στην νεοταξική έκφυλη προπαγάνδα με το «Λεωφορείο της Ελευθερίας του Λόγου» και στις ΗΠΑ.



Πάμε και στην καθ’ ημάς «πολυχρωμία» τώρα… 
Σε χθεσινό δημοσίευμα στην «Δημοκρατία», αποκαλύπτεται η συνέργεια του υπ. α-Παιδείας στην προώθηση των αιτημάτων των ΛΟΑΤΙ για την ενημέρωση και «ευαισθητοποίηση» των μαθητών αναφορικά με τις έκφυλες ταυτότητες. 
Τις παρεμβάσεις αυτές, με την σύμφωνη γνώμη του γενικού γραμματέα του συγκεκριμένου υπουργείου, κ. Πάντη, θα αναλάμβανε η ΜΚΟ «Πολύχρωμο Σχολείο» (http://rainbowschool.gr). Oι απανταχού της οικουμένης «πολύχρωμοι», ως γνήσιοι υπονομευτές, αξιώνουν την καθιέρωση σχολείων όπου θα κυριαρχεί η «συμπεριληπτικότητα» και η «διαφορετικότητα», οι οποίες αποτελούν κατ’ εξοχήν νεοεποχίτικες λέξεις-κλειδιά για να καλύψουν τη διαστροφή και την αποδόμηση των κοινωνιών. 
Δεν αναφέρουν όμως πουθενά στις ιστοσελίδες τους από πού αντλούν την χρηματοδότησή τους. 
Όπως είναι γνωστό, τα διάφορα κινήματα που εκδηλώθηκαν από τη δεκαετία του ’60 και εξής σε πρώτο στάδιο ενδιαφέρονται για την εξασφάλιση της ανοχής των κοινωνιών απέναντι στα αιτήματά τους, σε επόμενο στάδιο επιχειρούν να προσηλυτίσουν όλο και μεγαλύτερο μέρος των κοινωνιών με τελικό απώτερο σκοπό την επικυριαρχία και ηγεμονία της δικής τους κοσμοθεωρίας και την περιθωριοποίηση των διαφωνούντων μαζί τους έως την οριστική εξόντωση των τελευταίων.
Σημειωτέον ότι στα παρακμιακά αυτά σεμινάρια υπέρ των κιναίδων που πραγματοποιούνται σε δημοτικά σχολεία περιφέρονται «άντρες» με... γόβες!




Θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι ο πολυμέτωπος πόλεμος που μας έχουν κηρύξει δεκαετίες τώρα οι διαχρονικοί εχθροί μας (που ουσιαστικά εξυπηρετούν τον σιωνισμό) έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα και αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουμε πλέον τα πνευματικά εκείνα αντισώματα, που τόσα χρόνια κρατούσαν όλα τα ποταπά φαινόμενα μακριά από την χώρα μας. 
Αν απομακρυνθούμε από την ελληνοορθόδοξη ταυτότητά μας είμαστε απολύτως ευάλωτοι στις μεθοδεύσεις των πολεμίων μας. Μοιραία θα οδηγηθούμε στην αυτοεξόντωσή μας!


Πηγές:

https://www.lifesitenews.com/news/bus-campaign-in-spain-to-combat-gender-confusion-endures-gvmt-threats-vicio

http://www.dimokratianews.gr/content/72877/sholeia-omofylofilias-me-adeia-toy-yp-paideias


* Στον τομέα της ψυχολογίας η απευαισθητοποίηση ορίζεται ως η μειωμένη συναισθηματική αντίδραση απέναντι σε ένα αρνητικό ερέθισμα η οποία επέρχεται μετά από έκθεση σε αυτό.


Χρύσα Πολίτη

1 σχόλιο:

  1. 'Ολα "ευλογημένα" είναι,αρκεί να ανοίξει η θεολογική σχολή της Χάλκης και να παράγει μαζικώς ρασοφόρους αντίχριστους.
    Υ.Γ. Είστε η μοναδική ευαισθητοποιημένη ιστοσελίδα σε Ελληνοχριστιανικά θέματα. Οι δήθεν Ορθόδοξες έχουν εμπεδωθεί σε αποκρυπτογράφηση "τηλεγραφημάτων" γερόντων μοναχών, από διάφορα σημεία του ορίζοντα, κάνοντας αδιαλείπτως κομποσκοίνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!