Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, στο κολυμβητήριο της Μυτιλήνης! (Ποιοί αφελείς θα ...ξαναπληρώσουν τα σπασμένα; Μήπως ο 'τσίριζα';;;)


...ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Ή ΜΗΠΩΣ ...ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΟ ΕΚΕΙ;

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ..."ΖΩΑ", ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ;

ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ Τ Ι Π Ο Τ Ε ΟΡΘΙΟ!

"ΑΥΤΟ"  ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ, ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΤΕ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΙΝΑ-ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ! "ΗΤΑΝ" ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΙΝΑ... ΑΥΤΑ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΠΡΟ ΕΤΩΝ, ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ!
ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ;
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ από τήν τσέπη του, τάχα Ο MISTER ALEXIS, η κυρά-Τασία,  Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ;
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Εικόνες 'ΣΟΚ' αποτυπώνονται σε τοπικό ιστολόγιο του καταταλαιπωρημένου νησιού μας, απο το κολυμβητήριο της Μυτιλήνης! ..Δείτε το ακόλουθο τρίλεπτο 'βίντεο' και θα ΦΡΙ-ΞΕ-ΤΕ, πώς οι ..."φουκαριάρηδες" οι λαθρομετανάστες μετέτρεψαν το κολυμβητήριο της Μυτιλήνης, σε πεδίο ...μάχης, ο χώρος μοίαζει με βομβαδίσμενο τοπίο!!!

Εικόνες που Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι  και μάλιστα ΑΥΣΤΗΡΩΣ, να δείξουν τα βοθροκάναλα και οι μεσημεριανές - ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ ..."ενημερωτικές"! - εκπομπές, γιατί θα αλλάξει η αντίληψη του κόσμου για τους λαθρομετάναστες εισβολείς, που ΣΤΕΛΝΕΙ η Τουρκία (επιμένουμε εμείς εδώ στην 'ΟδύσσειαΤV', απο 22 ειδικά παραλιακά κέντρα "αναχωρήσεων" που έχουν απέναντι...) που λυμαίνονται και ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ μετά μανίας κιόλας, την περιουσία του Ελληνικού λαού!

Ο Έλλην φορολογούμενος δεν έχει να πληρώσει την ΔΕΗ και πλήρωνει μέσω εισφορών τις ζημιές, που κάνουν οι βάνδαλοι λαθρομετανάστες. Οι αριστεροί,  το σύστημα και οι ΘΛΙΒΕΡΕΣ 'τηλεπερσόνες', παρουσιάζουν τους λαθρομετανάστες σαν ...κακόμοιρους προσφύγες, ώστε να εξευμενίσουν τα εγκλήματα και τις φθορές που αφήνουν στο πέρασμα τους.

Αποδέκτης αυτής της τραγικής καταστάσεως ο αφελής και απερίγραπτα ανυποψίαστος Έλλην πολίτης, που εκτός απο την οικονομική καταστροφή που τον οδήγει ημέρα με την ημέρα στην κατάθλιψη, "πρέπει" να υποστεί και την εθνολογική αλλοίωση της φυλής του επειδή ετσι ...γουστάρουν οι πολιτικάντηδες της εξουσίας, οι αναρχο-άπλυτοι και άξεστοι αριστεροί, και οι ΨΕΥΔΟ-δημοσιογράφοι (μαριονέτες) του συστήματος!

(ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Όχι τζάμια, όχι πορτο-παράθυρα, όχι πλακάκια, όχι βρύσες, ακόμα και τον λέβητα του 'καλοριφέρ' έχουν ...αποσυναρμολογήσει !!!)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΤΙ ΕΧΕΙ ...ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΑΠΟΤΕ" ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ....[Στοιχεία απο το ιστολόγιο 'αντιπληροφόρηση'/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

1 σχόλιο:

  1. Το αγλάϊσμα του Ισλαμικού πολιτισμού, τον οποίο θαυμάζουν οι Αγιατολάχ της Β.Ελλάδος,ο διάβολος της Μεσσηνίας, οι κατά τόπους κρυφές μυροφόρες και φυσικά ο μεγάλος αρχηγός, Αριστερός από τα γεννοφάσκια του Αλβανός μετεκπαιδευθείς εις τας Ιησουϊτικάς σχολάς της αλλοδαπής, Geronymo ο Β΄ ή αλλιώς "καθιστός βούβαλος" ή το "μαύρο φτερό " ή "το αμίλητο νερό " Κατσαπλιάς χωρίς πολλά ονόματα δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!