Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ 100 ΜΟΝΑΧΟΥΣ! ("Κόψτε τον βήχα" στον αρχι-οικουμενιστή του Φαναρίου! 'Μιά κι έξω'!)

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιορειτες μοναχοί

(ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ, ΟΣΟΙ ΕΠΙΛΗΣΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ, ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΦΑΝΑΡΙΩΤΟΥ!)
Ανάστατη είναι εδώ και πολλές ημέρες η Αθωνική Πολιτεία (και ΟΧΙ μόνον!) μετά την αναγγελία σε πάνω απο 100 μοναχούς που δεν μνημονεύουν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, να αποχωρήσουν από τα κελλιά τους στο Αγιο Ορος!

Το 'ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ' έχει κατακλυστεί από τηλεφωνήματα και 'e-mail'  από μοναχούς και πιστούς που καταγγέλουν την απόφαση αυτή που όπως λένε παραπέμπει σε μεσαίωνα...

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιορειτες μοναχοί

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιορειτες μοναχοί

Οι μοναχοί που καλούνται να εγκαταλείψουν τα κελλιά τους αριθμητικά ξεπερνούν τους 100. Ωστόσο, αρκετοί θα αρνηθούν να εκτελέσουν την απόφαση αυτή και αναμένεται να δούμε εικόνες που κανείς δεν επιθυμεί να δει…

Σχετική εικόνα

Τα μοναστήρια στα οποία ανήκουν τα κελλιά που εγκαταβοιούν οι μοναχοί που αρνούνται να μνημονεύσουν τον Πατριάρχη, θα ζητήσουν άμεσα την απομάκρυνσή τους από το Κελλί, εξηγεί στο 'ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ' Ιερομόναχος που ανήκει σε μεγάλο μοναστήρι.

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιορειτες μοναχοί

"Κάτι πρέπει να γίνει με τους μοναχούς που δεν ακολουθούν το τυπικό του Αθω, δηλ. που έκοψαν το μνημόσυνο στον Πατριάρχη" τονίζει στέλεχος του Αγίου Ορους που τάσσεται υπέρ της αποφάσεως αυτής...

[ΟΣΟ Ο ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ & ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΠΑΠΟΛΑΓΝΟΣ ΕΝΟΙΚΟΣ ΤΟΥ - ΕΣΒΕΣΜΕΝΟΥ! - ΦΑΝΑΡΙΟΥ, ΑΦΗΝΕΤΑΙ 'ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ' ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΘΕΛΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΤΟΣΟ ΘΑ  Α Π Ο Θ Ρ Α Σ Υ Ν Ε Τ Α Ι !
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ "ΕΚΘΕΣΟΥΝ" ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 'ΚΟΠΕΛΛΙΑ ΤΟΥ', ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΔΙΩΞΕΙΣ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ - ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ - Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΩΣ ΤΗΣ ΙΜΒΡΟΥ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥ...
ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ "ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ" ΕΙΣ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟΝ ΒΗΜΑ...
ΑΜΗΝ.
ΓΕΝΟΙΤΟ.]

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!