Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

("Αντιστασιακά" ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΕΛΟΣ!) 220.000 "αντιστασιακοί" σκότωσαν σε ΟΛΗ την κατοχή ...376 Γερμανούς !!!!!!!!!!! (ΚΑΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!)


Σχετική εικόνα

Συμπληρώθηκαν πρό ημερών, 76 έτη απο την Γερμανική επίθεση στην Ελλάδα, την 6η Απριλίου του 1941, μέσω του Βουλγαρικού εδάφους, για να μην ξεχνιόμαστε βεβαίως-βεβαίως. Θα κάνουμε μία επιβεβλημένη αναφορά, σε κείμενο απο τα βιβλία του γνωστού δικηγόρου και ονομαζομένου ως 'πατριάρχου' του Ελληνικού Εθνικισμού, του κ.Κωνσταντίνου Πλεύρη. Επειδή ΔΕΝ γράφονται αυτά με τίποτε και πουθενά, γι' αυτό  "κ ρ α τ η θ ε ί τ ε"  καλύτερα...

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για γερμανική εισβολή στην ελλάδα

Ο τύφος, ναί ο τύφος, σκότωσε περισσοτέρους Γερμανούς επί κατοχής, 1941 - 1944, από όσους σκότωσαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι λεγόμενοι "αντιστασιακοί μας"!
Που γράφεται πώς είναι 220.000 (!) αυτοί οι "συμμετέχοντες" αφού αυτός είναι ο συνολικός αριθμός, όσων έσπευσε και κατέγραψε ο ..."αξέχαστος" Ανδρέας Παπανδρέου την αμαρτωλότατη - καταπράσινη! - δεκαετία του '80!

Αποτέλεσμα εικόνας για γερμανική εισβολή στην ελλάδα

Για να δούμε τί καταγράφει επί λέξει. ο βαθύς γνώστης της Ιστορίας Κων/νος Πλεύρης.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΝ.ΠΛΕΥΡΗΣ

"Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν 220.000 αντιστασιακοί της κατοχής, εκ των οποίων οι 75.000 παίρνουν και συντάξεις "Εθνικής αντίστασης"!
Έχετε υπ΄όψιν σας πόσους Γερμανούς σκότωσαν αυτοί οι 220.000 "αντιστασιακοί";
Εγώ ζήτησα απο το ΓΕΣ να μου δώσει στοιχεία και ΔΕΝ είχε.
Τελικά κατέφυγα στα Γερμανικά αρχεία.

Οι Γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις μου έστειλαν ένα έγγραφο, στο οποίο λένε λεπτομερώς, πόσοι Γερμανοί σκοτώθηκαν στην Ελλάδα επί κατοχής.

Ακούστε:
140 Γερμανοί αυτοκτόνησαν.
4.000 Γερμανοί σκοτώθηκαν στην Κρήτη, τόσες χιλιάδες στην μάχη των Οχυρών (γραμμής) Μεταξά, λεπτομερώς.
Από τύφο και ελονοσία πέθαναν 721 Γερμανοί στην Ελλάδα επί Κατοχής.

Απο τους παρτιζάνους, δηλαδή την "εθνική αντίσταση", σκοτώθηκαν 376 Γερμανοί!

ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ;

Οι 220.000 αντιστασιακοί, σκότωσαν ...376 Γερμανούς.
Και τιμήσαμε αυτούς τους αντιστασιακούς, ενώ ΔΕΝ τιμήθηκε ο ...Τύφος και η Ελονοσία, που σκότωσαν τους διπλάσιους Γερμανούς : 721 !!!"

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!